alkol kullandığını biliyorum bana söylemiyor ama anlıyordum.Madde kullanan birisi öyle ha deyince bırakamaz. Yerine daha fazla alkol falan kullanır.. Bu açıdan düşün. Gelecekte zorlu bir yol sizi bekleyeceğine karar vermişken kalsın öylece..
ben hediye almasınıda beklemiyorum.ama insanın gücünede gitmiyor değil.bence aramaman,hayatından çıkarman en doğru karar olur madde kullanmış bıraktı diyorsun ama tekrar başlayabilir ne kadar kontrol altına alıp takip edeceksin acaba içti mi acaba hediye alacak mı ömrün sürekli beklemekle mi geçsin istiyorsun?Bence zararın neresinden dönersen kardır lafindan yola çıkarak kurtar kendini hiç sağlıklı bi ilişki değil
boşver canım gençsin madem önüne bak neden sen erkek peşinde koşacaksın ki onlar senin peşinde koşsun... sevgili iken bu şekilde davranan evlenince Kim bilir neler yapar hayat senin tabii ama benden sana tavsiyem önünde daha güzel günler var ve bu güzel günleri sürekli sorumsuz davranan biri ile geçirme kendine yeni yol çizben hediye almasınıda beklemiyorum.ama insanın gücünede gitmiyor değil.
gencim güzelim hatta o yanımda tip olarak hiç.insan güzel şeyler bekliyor ama o resmen beni kullandı diyorum içimden
sonra o çkıp geliyor içimdeki sesi durduruor.
kendin yazmışsın ben demiyorum ...Artık gururlu ol..mrb arkadaşlarım
bir derdim var çok mutsuzum.
bir sevgilim var.bu zamana kadar onu hep mutlu etmek mutlu görmek için elimden ne geliyorsa yaptım.
doğumgünü yaptım başbaşa hediyeler aldım sürekli hem maddi hem manevi herşeyi yaptım.beraber olmak istedi oldum.ama hep vicdan azabı çektim rabbimden her defasında af diledim yine istedi yine gittim.
o ise bana hiç birşey yapmadı.bir tek gül bile almadı.
bişey almasını yapmasını geçtim bana çoğu zaman kötü davrandı.umursamaz oldu hep.bende her kavgamızda ayrılma konusunu açtım ona.çünkü o böyle umursamaz darandığında bei sevmediğini dşünüyordum ve onunla kalmamın bir anlamı kalmıyord bikaç kez ayrıldık bikaç gün sonra yazdı bana dayanamıyorum sensizliğe diye.belli bir zaman sonrada daha önce madde kullandığını öğrendim artık kullanmıyorum dedi onada inandım her şey güzel giderken iki gün önce bişey oldu.
iki gün önce beni hiç aramadı ben aradım işten çıktığımda onu açmadı 4-5 kez aradım açmadı bidaha aradım meşgule verdi sonrada telefonunu kapattı.bende ona bir msj yazdım ve hoşçakl dedim.moralim bozuk bana bulaşma dedi 1-2 saat sonra.
dün konuştuk ve bana çok kötü laflar söledi seni hayatıma almakla hata ettim dedi.sen bana sıkıntı veriyosun dedi böyle laflar söledi.
ve ben hala onu seviyorum uykularım kaçıyor uyuyamıyorum çok moralim bozuk ben şimdi ne yapayım arayayım diyorum vazgeçiyorum artık gururlu ol diyor içim.fikirlerinizi paylaşırmısınız yadıma ihtiyacım var
sanırım takıntı olmş o bende.ama birliktede olduğum için vicdan azabından ölüyorum aslında.beni kullandı kullandı attı diyorum kendi kendime ve bu dahada çok beni öldürüyorboşver canım gençsin madem önüne bak neden sen erkek peşinde koşacaksın ki onlar senin peşinde koşsun... sevgili iken bu şekilde davranan evlenince Kim bilir neler yapar hayat senin tabii ama benden sana tavsiyem önünde daha güzel günler var ve bu güzel günleri sürekli sorumsuz davranan biri ile geçirme kendine yeni yol çiz
kendime hiç bir zamn saygı duymadım beceremiyorum sadece ilişki anlamında değil arkadaşlıktada ailemdede beni kırıyorlar ben haklıyken ama yine özür dileyen ben oluyorum ve bunu nasıl yeneceğimide bilmiyorum insanlara bağmlıyım küs kalamıyorum yaşayamıyrum küs şekildekendin yazmışsın ben demiyorum ...Artık gururlu ol..
ha birde kendine saygın olsun
küs bir şekilde yaşayamıyorsun erkek arkadaşın seni istediğinde gene kendini o istediği için sunuyorsun,bence buna artık bir dur de ...hayır demeyi öğrenerek başlayabilirsin ha ne dersinkendime hiç bir zamn saygı duymadım beceremiyorum sadece ilişki anlamında değil arkadaşlıktada ailemdede beni kırıyorlar ben haklıyken ama yine özür dileyen ben oluyorum ve bunu nasıl yeneceğimide bilmiyorum insanlara bağmlıyım küs kalamıyorum yaşayamıyrum küs şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?