benimde derdim var desteğe ihtiyacım var

Aldatılıyorsun net.Madde bağımlılığı da tam gaz devam.Adam senden uzak durmakla iyilik yapıyor sana ,şimdi olmasa da ilerde anlarsın.Hatta ona teşekkür bile edeceksin iyi ki böyle davranmış diye.

ben sadece aptallığıma yanıyorum onunla birlikte olduğum için
Canım benim kendini yıpratma artık. Alkol ve madde bağımlılığı varsa çok ciddidir bu olay kesinlikle uzak durman gerekli. Artık kendini düşünüp geçmişe bir sünger çekeceksin, yepyeni bir hayata başlayacaksın o ve ona benzeyen insanların olmadığı bir geleceği seçeceksin. Daha ne kadar kendi içinde dibe batabilirsin bilmiyorum. Yüzeye çıkma vaktin çoktan gelmiş, nefesini tutup ölümü bekliyorsun sense. Gittiği için üzüleceğine yeni bir gelecek için umut et ve kurtulmak için elinden geleni yap.

BAĞIMLIMI BİLMİYORUM SADECE KULLANDIĞINI BİLİYORUM.
NORMAL HAYATIMDADA MUTLU DEĞİLİM Kİ AİLEMLE SIINTILARIM VAR BANA HAKSIZLK YAPIYOLAR ARTIK KENDİMDEN ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM

Kaç yaşındasın? Bu adamdan sana hayır gelmez, adamın kendine hayrı yok kendisi sevse o maddeleri kullanmaz ki.
Onunla birlikte olman dünyanın sonu değil, olan olmuş artık. Lütfen uzaklaş ondan telefon numaranı değiştir ya da engelle, o seni bir kaç güne kalmaz gene arayacak ve sanıyorum ki sen gene gideceksin.
Lütfen seni daha fazla kullanmasına, üzmesine izin verme. Günlerini işe yaramaz bir insan için tüketme.

daha önce ayrıldığımda açıkcası açık kapı bırakıyordum suçum var bu yüzden
yaşım 25
ama bu son ayrılmamızda sildim engelledim
çok üzgünüm kendimi nasıl böyle düşürdüm bilmiyoum değersiz biri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…