Benimde derdim var :(

anneler ve babalar,kız-erkek çocuklarını belli bi yaşı geçmeden biraz olgunlaşmadan,büyümeden evlendirmese keşke..olgunluk yaşa bağlı değil der belki insanlar ama karakterde yaşla birlikte oturur zaten..

sonra hayatın bütün yükünü bu genç bedenler taışmaya kalkışınca afallayabilir ve gerçekler söylenince de zorlanabilirler.ters tepebilir.

bekar bir erkegin sizde kalmasi cok yanlis bence tamam geldi oturdu ama kalmasi yanlis aslinda surekli gelmeside yanlis kaynananlar nasil ogullarini hakli buldular anlamadim,
ayni sey bekar kiz icinde gecerli yani senin arkadasin olsa surekli gelse oda olmaz..

erkekler geç olgunlaşır.daha askere gitmeden bu çocukları evlendirmenin ne anlamı var çözemiyorum.:50:

23 yaşındaki oğlumun evlendiğini düşünemiyorum bile,daha çocuk oğlum.nasıl ev geçindirsin,nasıl eş idare etsin:44:

ben evli degilim ama benim sevgilim evlensek hayatta baska bir erkegin evde kalmasina izin vermez
akraba bile olsa..
bence ona demelisin bekar birini nasil eve getiriyorsun diye

Birini evinizden kovarsanız, eşinizle başka insanların önünde kavga ederseniz o meseleden özünde haklı olsanız bile haksız çıkarsınız.

"Kol kırılır yen içinde kalır" sözü aile içi şiddet vs olmadıkça ilişkiler açısından önemli bir prensiptir bence. Yoksa daha çok show/temaşa olur sizin evde izlenecek.
Kayınvaliden gibi insanlar da jüri olur, haklıyı haksızı seçerler. Eşini insan yanında utandırma, aşağılama, bağırma çağırma; o da sana yapmasın.
Sorun varsa bir gün daha sabredin, sonra tenhada halledin. Ne arkadaşı görsün, ne annesi duysun.

Haklıyken haksız konumuna düşmeyin üslubunuzdan ötürü. Önceki mesajlarda da benzer bir şey yaşadınız. Üslup önemlidir.

Merhaba . Bende biraz derdimi sizinle paylaşayım dedim .

Evleneli çok fazla olmuyor. Kaynanamla karşılıklı binalarda oturuyoruz. Ama aşırı rahatsızım . Eşimide ikna edemiyorum taşınmaya. Sürekli tartışıyoruz. Kaynanam saolsun :2: . Eşim kaynanama güveniyor sürekli. Ufacık kavgamızda hemen oraya gidiyor ben yanlız kalıyorum . Birsürü hata yapıyor. Tamam aldatmıyor dövmüyor ama arkadaşları görümcelerim bizde kaldıkları için suratım asılıyor. Aslında aşırı gülen biriyim . Ama eşim asık suratlı damgasını vurdu birkere :50:

En son olayımızı anlatayım size. ;

İşyerinde çalıştığı arkadaşı (aynı zamanda askerlik arkadaşı ) bize geldi. Oturduk tabu oynadık eğlendik güldük . Herşey güzeldi. Yatma vakti geldi. Eşimle arkadaşı sigara almaya gideceklerini söylediler. Tamam ama çabuk gelin dedim . yarım saat sonra geldiler. Neyse ben uyduum .Sabah saat 5 e kdr oturmuşlar. (1 kere 2 kere bizde kalsa yine sorun etmem . en az 10 gece kalmıştır bizde. 4 aylık evliyiz ) . Sabahta işe geç kaldılar tabi . Bende surat ettim o akşam. Gelmesin istemiyorum dedim . Gelirsede kalmasın dedim . Bayaa bir tartıştık . Kayınvalideme fln taşındı konu . Tabi oğulları haklı bulundu . Misafir bu isterlerse 100 kerede kalır dediler. O akşam o kdr tartışmanın üstüne ertesi akşamda geldi ! ortalık karıştı tabi . 2sinide kovdum . Eşimle daha kötü oldu .

Şimdi aramız düzeldi. Ama eşim aşırı insanlara güveniyor. Ve çok fazla hareketleri onlara benzemeye başlıyor.

Ne yapacağım ben akıl verin lütfennn :43::44::25:

Benim kayınvalidem teee Ankara'da bizde İstanbul'dayız ama 2 senedir evliliğimin içine etti. Aynı sorunlar bende de vardı. Ben hep eşime senin ailen sen uyar sen söyle derdim ama baktım ben öyle dedikçe eşimle kavga ediyoruz. Artık ben doğrudan kendim söylüyorum. İşlerine gelirse :24: Bence sende kendin söyle ama o sinirle kovarsan evden eşinin gözünde haklıda olsan haksız duruma düşersin.

Canlarım konu halloldu anlaştık :) Tşk ederm herkese yorumları için. Hatamı ve doğrularımı gördm sayenizde. :34:

Back
X