Benimde derdim var :(

anneler ve babalar,kız-erkek çocuklarını belli bi yaşı geçmeden biraz olgunlaşmadan,büyümeden evlendirmese keşke..olgunluk yaşa bağlı değil der belki insanlar ama karakterde yaşla birlikte oturur zaten..

sonra hayatın bütün yükünü bu genç bedenler taışmaya kalkışınca afallayabilir ve gerçekler söylenince de zorlanabilirler.ters tepebilir.
 
bekar bir erkegin sizde kalmasi cok yanlis bence tamam geldi oturdu ama kalmasi yanlis aslinda surekli gelmeside yanlis kaynananlar nasil ogullarini hakli buldular anlamadim,
ayni sey bekar kiz icinde gecerli yani senin arkadasin olsa surekli gelse oda olmaz..
 
erkekler geç olgunlaşır.daha askere gitmeden bu çocukları evlendirmenin ne anlamı var çözemiyorum.

23 yaşındaki oğlumun evlendiğini düşünemiyorum bile,daha çocuk oğlum.nasıl ev geçindirsin,nasıl eş idare etsin:44:
 
ben evli degilim ama benim sevgilim evlensek hayatta baska bir erkegin evde kalmasina izin vermez
akraba bile olsa..
bence ona demelisin bekar birini nasil eve getiriyorsun diye
 
Birini evinizden kovarsanız, eşinizle başka insanların önünde kavga ederseniz o meseleden özünde haklı olsanız bile haksız çıkarsınız.

"Kol kırılır yen içinde kalır" sözü aile içi şiddet vs olmadıkça ilişkiler açısından önemli bir prensiptir bence. Yoksa daha çok show/temaşa olur sizin evde izlenecek.
Kayınvaliden gibi insanlar da jüri olur, haklıyı haksızı seçerler. Eşini insan yanında utandırma, aşağılama, bağırma çağırma; o da sana yapmasın.
Sorun varsa bir gün daha sabredin, sonra tenhada halledin. Ne arkadaşı görsün, ne annesi duysun.

Haklıyken haksız konumuna düşmeyin üslubunuzdan ötürü. Önceki mesajlarda da benzer bir şey yaşadınız. Üslup önemlidir.
 

Benim kayınvalidem teee Ankara'da bizde İstanbul'dayız ama 2 senedir evliliğimin içine etti. Aynı sorunlar bende de vardı. Ben hep eşime senin ailen sen uyar sen söyle derdim ama baktım ben öyle dedikçe eşimle kavga ediyoruz. Artık ben doğrudan kendim söylüyorum. İşlerine gelirse Bence sende kendin söyle ama o sinirle kovarsan evden eşinin gözünde haklıda olsan haksız duruma düşersin.
 
Canlarım konu halloldu anlaştık :) Tşk ederm herkese yorumları için. Hatamı ve doğrularımı gördm sayenizde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…