Benimde derdim var :(

NazliSen

YeniGelin
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
77
1
36
İstanbul
Merhaba . Bende biraz derdimi sizinle paylaşayım dedim .

Evleneli çok fazla olmuyor. Kaynanamla karşılıklı binalarda oturuyoruz. Ama aşırı rahatsızım . Eşimide ikna edemiyorum taşınmaya. Sürekli tartışıyoruz. Kaynanam saolsun :2: . Eşim kaynanama güveniyor sürekli. Ufacık kavgamızda hemen oraya gidiyor ben yanlız kalıyorum . Birsürü hata yapıyor. Tamam aldatmıyor dövmüyor ama arkadaşları görümcelerim bizde kaldıkları için suratım asılıyor. Aslında aşırı gülen biriyim . Ama eşim asık suratlı damgasını vurdu birkere

En son olayımızı anlatayım size. ;

İşyerinde çalıştığı arkadaşı (aynı zamanda askerlik arkadaşı ) bize geldi. Oturduk tabu oynadık eğlendik güldük . Herşey güzeldi. Yatma vakti geldi. Eşimle arkadaşı sigara almaya gideceklerini söylediler. Tamam ama çabuk gelin dedim . yarım saat sonra geldiler. Neyse ben uyduum .Sabah saat 5 e kdr oturmuşlar. (1 kere 2 kere bizde kalsa yine sorun etmem . en az 10 gece kalmıştır bizde. 4 aylık evliyiz ) . Sabahta işe geç kaldılar tabi . Bende surat ettim o akşam. Gelmesin istemiyorum dedim . Gelirsede kalmasın dedim . Bayaa bir tartıştık . Kayınvalideme fln taşındı konu . Tabi oğulları haklı bulundu . Misafir bu isterlerse 100 kerede kalır dediler. O akşam o kdr tartışmanın üstüne ertesi akşamda geldi ! ortalık karıştı tabi . 2sinide kovdum . Eşimle daha kötü oldu .

Şimdi aramız düzeldi. Ama eşim aşırı insanlara güveniyor. Ve çok fazla hareketleri onlara benzemeye başlıyor.

Ne yapacağım ben akıl verin lütfennn :44:

bıkere bekar bı erkeğın sıze gelıp kalmasına anlam veremedım.akraba olur tamam derım oda sureklı değil.esın nasıl getırıyor oyle sureklı arkadasını eve

Bu kadar yeni evliyken o arkadasın sizde sık sık kalması hic normal bir durum degil bence.İste beraber evde beraber bu ne canim.Adam dusuncesiz ama senin kocandan yüz bulmasa bu kadarını yapamaz.Ayrica her sorununuzda esinin annesine gitmesi de anormal bir durum.Siz oradan tasınsanız da bu devam eder esin buyumedikce.Esinin yasini merak ettim acikcasi cocuk gibi davranıyor.

bıkere bekar bı erkeğın sıze gelıp kalmasına anlam veremedım.akraba olur tamam derım oda sureklı değil.esın nasıl getırıyor oyle sureklı arkadasını eve

Aklım almıyor zaten . 3 gün üstüste bu evde yanlız kalamıyoruz biz. evlenelide 4 ay oldu

ben de çok merak ettim konuda geçen 3 kişinin yaşlarını. çift olarak bile gelip kalmak için 4 ay erken yani görümce, elti olmadıkça... hele bekar bir erkeğin öyle gelmesi alışıldık bir durum değil. ben en baştan bile razı olmazdım. ne biçim iş ne işi varmış evlensin hele düşünürüz falan derdim. kocam da salak değilse bir daha çağırmazdı.

hadi siz neyse de eşiniz yani erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek çok erken evlenmişsiniz.
o da evliliğin ağırlığını bilebilecek olgunlukta değil göründüğü üzere.
zamanla aşılmayacak problem de değil ama belli ki biraz sıkıntı çekeceksinz..

hele ki kendi kavgasını annesine anlatan biriyken biraz uğraştırır sizi.

ama yine olay sizde biter.
onu olgunlaştıracak da sizsiniz..

11 yıllık evliymi daha 1 defa eşim 1 arkadaşını değil yatışı kalmak oturmaya bile evimize getirmemiştir sadece aile olarak eşli görüştüğümüz arkadaşları olur kv nasıl oğlunu tutar bu durumda anlamıyorum ne demek misafir sanki gurbetten mi gelmiş asla müsamaha göstermeyin Allah korusun neler okuyoruZ haberlerde bence kendi ailenize anlatın bilhassa babanı veya abiniZ duruma el atsın eşinize konuşsun hatta kv dahil konuşsun kendine gelsin o aile

Yeni evli bir insanin evinde bekar bir erkegin ne isi var? dogrusu esin cok yalnis yapmis...bence arkadasinda da düsüncesizlik var.arkadasi israr etse bile kendisinin kalmamasi lazim..Biz de yeni evliyken sadece bir kere o da sadece bir kez benim okul arkadasim kalmisti..ondan sonrada asla kendisi kalmadi.bende rahatsiz oldum acikcasi ama olaylar öyle gelisti...bir kerede asimin asker arkadasi kaldi bir iki gün sehir disindan bize gelmisti..ama su anda evlidir ve esi benim en sevdigim insanlardan birisi, eslide gelip giderler o kadar güvenilir yani...istisnalar olabilir ama onlar biraz abartmis...
Bence kavga etmek yerine olabilecek sakincali durumlara dikkat cekmeniz gerekiyor..güzelce konusarak ikna yolunu secmelisiniz...kavga ederseniz inadina yapar...yaptiginin sakincalarini gözüne gözüne sokmalisiz..

ne kadar çok gariplik var durumda;

1-eş her kavgada soluğu annesinin evinde alıyor,olayları onlara da anlatıyor

2- henüz 4 aylık evliler ve asker arakadaşı denilen bir adam en az 10 kez bu çiftin evinde kalmış..yabancı bir adam,ne alakaysa..

3-sadece o da değil görümceler de gelip kalıyor ki annelerinin evi karşı apartmanda

4-anneye danışılıyor gelen cevap;misafirdir 100 kere de kalır..

oldu!

Allah sabır versin konu sahibi,olgunlaşmadan evlenen bir adam ve en az onun kadar olgun olmayan bir k.valide. var karşında..

Hadi eşinde çok genç bazı şeyleri düşünemiyor,
Kayınvalidende demi akıl yokta oğluna bekar adamın yeni evlilerin evinde ne işi var diyemiyor.
Her şartta geline karşı olunacak ya doğru yanlış farketmez.
Küsüp anasının evine gitmekte ne ayrıca.
Siz evcilik mi oynuyorsunuz.
Bu ne böyle. Yokmu bir büyüğünüz çeksin eşinizi konuşsun.
4 ayda suratsız diye damgalarsa sizi ileride daha çok sıfatlarda takar size.
Şimdiden bu kadar yüzgöz olmayın bence.

Ayrıca ne olursa olsun eşinizle başkasının yanında asla tartışmayın yada kovmayın.
Bu çok büyük bir yanlış.

valla okurken bile sasirdim esinin genisligine rahatligina..

esin 22 yasinda, erkekler zaten cok gec olgunlasiyor.

siz bunu büyütüp olgunastiracaksiniz ama epey yiprancaksin gibi gözüküyor.

evlenip yuva kurdugunu farkinda degil sanirim,vazgecir ilk basta herseyi annesine yetisdirme huyundan basla

allah kolaylik versin.

hadi e$in olgunla$mami$ diyelim,azsker rakda$isa oyle ayni yâ$talar nede olsa
ama kv nin oglunu hakli bulmasina pes diyorum..
misafir boylemi olur
yeni evli ol eski evli ol, bekar adamin evinde ne i$i var ( yakin akraba olmadikdan sonra)
evi yoksa gitsin otelde yatsin ..
alma eve o kocani,anasinin koynunda yatsin tovbe tovbeee
4 ay çok az bi sure bi omur geçirmek için evlendiniz siz.. bi an once sarsip ipleri ele alman lazim , boyle gitmez bu
kavgaysa kavga çikar
suratsa surat yap, hakli oldugun konuda altda kalma
uçunuzmu oyun oynuyorsunuz siz bide

ben kaynananın oğlunu tutmasına hiç şaşırmadım
tersi durum olsa(kız eve arkadaşlarını getirse oğlu istemese) yine oğlunu tutardı..

Eşin gerçekten olgun degil ve evet dediğin gibi insanlara aşırı güveniyor.

Güveni geçtim, görümceleri geçtim, askerlik arkadaşının ne işi var sizin evinizde ya?

Şimdiden tavrını koy, önünü alamazsın yoksa.

Son düzenleme:
bence tavrını belli et ve geri çekilme senin açındanda sakıncalı bi durum hiç bişey yokken bile dedikodudan başın ağrır üstelik yabancıyı bırak kaynın bile olsa kalması çok uygun değil benim eşimde iyi niyetlidir çabuk güvenir insanlara ama arkadaşı almaya geldiği zaman bile kapıyı bana açtırmaz eşin tutumu tuhaf biraz

baştan konuşsaydın keşke bunları bazı insanlara normal geliyo çünkü böyle şeyler. ben eşime söylemiştim mesela öyle benim evime ekar arkadaşların gelemez ailesiyle gelecek. tabi hastalık olur bişi olur onun içn tamam. ama gitsin dışarda buluşsun canım. bizede gelmiştir tabi arkadaşı bazen ama mutlaka bi nedeni olmuştur tabi yatıya gelmedi hiç.

ben en çok bu "en iyi arkadaş"a kızdım
yeni evlilere gelinmez bile
bi de yatıya kalıyor
insan sevgiliisini onun en yakın arkadası ile paylaşmak zorunda mı ya
benim de sevgilim haftada bir gün eve erken geliyor
onda da hemen kankası damlıyor yanına
çok sinir oluyorummmmmmm

Bence bu eve arkadaş getirmenin yaşla ilgisi yok anne oğul zihniyetleri yanlış
Bekarken abim bile ben evdeyken arkadaşını eve kalmaya getirmezdi...
Eşimde de hiç böyle birşey görmedim bence çok yanlış güvenmemesi gerekir
Keşke eşin arkadaşını ilk eve getirdiğinde tepkini ortaya koysaydın kalamaz diye...
Bence genç bekar bir bayan arkadaşının kalması bile doğru değil diye düşünüyorum
neler görüyoruz ve okuyoruz Allah korusun herşey gelebilir başınıza öyle bir devirdeyiz:26:
Kayınvalidene de pes doğrusu normal davranmıyorlar anne oğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…