Yaşınız cok kücük. Almorun demek istediği bu, görmüş geçirmiş bir kadın evindeki misafiri kovmazdı. uygun bir dille gelebileceğini fakat yatıya vs kalmasının uygun olmayacağını söylerdi. bir gün önce güle oynaya tabu oyna ertesi gün evden kov. Bunu kim yapar? Ben söyleyeyim hayat tecrübesi olmayan gencler.
Ben hayatmda kimseyi kovmamış insanım . O çocuk ordayken eşim bana git yarın dedi. baya tartıştık ondan sonra ben siz gidin dedim . Görümcem bile burdaydı beni haklı buldu. Ben bunu yapmasaydım kovmasaydım eşim hayatta konuşmazdı. Çok kez söyledim kalmasının sakıncalı olduğunu . Benim babam yok . Dayımda konuştu . Olmaz dedi. Anlamadılar. Son olarak bana onun yanında o şekilde davranınca bende gitmeleriini söyledim . Çnkü yanlarında 3 tane fln bira vardı. İyikide kovmuşum. Artk kmse bize gelmiyor ben çağırmadıkça. Allaha şükür başbaşa kalıyoruz bi kaç akşamdır.
Benim kayınvalidem çok görmüş geçirmiş Misafir 100 kerede gelir diyor bumu tecrübe olgunluk ? Ben yine gelse yine iyi davranacağım eğer kalırsa yine kovacağım . Herşeyi detayıyla anlatmıyorum . Anlatamıyorum .