• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde derdim var

eminebv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
124
4
118
35
Antalya
mrbalar kaynanamla ayrildim 4ay oluyor ayri eve cikali kavga ederek ayrildik sizden ricam var ben hanileyim ve allahin izniyle bi kizim olacak bide bir bucuk yasinda bide oglum var sizden yardim istiyorum bebenizin kuculmuslerini kargo karsilinda bana ulastira bilirmisiniz kirada oturuyom evime daha yeni yeni beyaz esyami almaya basliyorum buyuzden bebeme sira gelemiyor yardimibizi bekliyorum şimdiden allah razi olsun

şimdi bence bu konuda kapanacak diğer konularınıza baktım hep yardım isteme içerikli ve kk ya 23-12-2013 tarihinde üye olmuşsunuz. bence burdan pek bişey çıkmaz. neden bulunduğunuz şehirdeki belediyeye kaymakamlığa vs. başvurmuyosun? hiçkimse bi bebeği kıyafetsiz bırakmaz, asla. belediye muhakkak yardım eder.

Canım kusura bakmada birşey sorucam bukadar yardım istiyorsun bütün konuların yardım üstüne bir oğlun var durumunuz yokken bir çocuk daha yapmak neden yazık değil mi çocuklarına

Bebeğe masraf için sıra gelmiyorsa en azından borçları ödeyene kadar erteleyebilirdiniz. Konularınız sırf ondan yardım bundan bağış. Bebek telsizine kadar istemişsiniz. Biraz plan yahu. O çocukların ihtiyaçları gittikçe de büyüyecek hep yardımla mı büyüteceksiniz çocukları? Yazık bebeklere ya...

bende internet parası olanın lüks ihtiyaç içinde bulunduğunu düşünmüştüm :44:

Bana göre de interneti bilgisayarı yada akıllı telefonu olanlar o kadar da kötü durumda değil. Sonuçta bu elektrik değil su değil.

kıyafet, telsiz ve hatta gelinlik...bence bu kadar alıştırmayın kendinizi başkalarından bir şeyler istemeye.

bayanlar kusura kalmayin ama benim evimde internet yok olsaki bilgisayarimiz yok ben yardim istedim etmiceksen insani bukadar rencide etmenizin bi anlami varmi ki bide anne olacaksiniz ayip ya bu yorumlara hic gerek yok yani.
.

yurdum insani alismis bu duruma
kömür makarna vs
yazik
hem durumunuz yok madem iki cocuk yine
yazik cocuklara

bayanlar kusura kalmayin ama benim evimde internet yok olsaki bilgisayarimiz yok ben yardim istedim etmiceksen insani bukadar rencide etmenizin bi anlami varmi ki bide anne olacaksiniz ayip ya bu yorumlara hic gerek yok yani.
.

sürekli yardım istemek için konu açman seni daha çok rencide eder
ihtiyacımız olan her şeyi başkaları temin ederek yaşayamayız

.

Her konun yardım üstüne zaten alışmışsın demekki yardımlarla yaşamaya herseyi biliysun ama bu durumda bide çocuk yapmaktanda geri kalmıyosun asıl sen kusura bakma böyle insanlara kimse yardım etmek istemez :ssz:

Ayrıca bütün konularınız kapatılıyor inatla aynı konuları açmaya devam ediyorsun

Arkadaslar yazinca bende bi konulariniza baktim...
Böyle hep yardim isteyerek nereye kadar yasaya bilirsiniz?
Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah, ama böyle zor durumdayken bi kücük cocuk varken bitaneye daha ne gerek var? Cocuklara yazik!! Simdiki bebeginizin esyalari vardir heralde onlarla idare ve anca konu komsu yardimiyla belki bikac esya daha edinirsiniz... Bari bi sene sonra bi ücüncüye hamile kalmayin, korunma yardimi en uygunu olacaktir sanirim...
Allah yardimciniz olsun, o masum bebelerinizi korusun insallah...

.

Siz kendi kendinizi rencide ediyorsunuz. Biz yardım etsek üçüncü çocuğu yapacaksınız nasıl olsa yardım geliyor diye. Herşeyinizi yardım isteyerek çözmeye çalışmak ayıp değil bizim gerçekleri söylememiz ayıp. Yeterli ortam olmadan çocuk yapma konusunu düşünmek bu kadar zor olmamalı.

Mümkünse bana da 36 beden marka kıyafetler gönderin .:ssz:
Cevremde yakinimda olsan tabii ki verirdim lakin ne kadar inanabilirim bilmiyorum .

Sayın eminebv,
yardım topikleri açmak yasaktır, her konunuzu kapattığımız halde ısrarla yardım konusu açıyorsunuz.
Lütfen artık yardım konuları açmayınız...

Back
X