benimde dostum war

AskErimm1411

°♥° *(('T ∞ A'))* °♥°
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
42
2
16
33
İzmir
çok uzun ugraşlar sonucu ewde köpek kabul etmeyen babam bana 1ay 6 gün önce köpuş aldı olayın hala şokundayım nasıl aldı . We benim yawrum ben bugun aglarken yanıma gelip beni öptü .bazılarından daha insanlar .kurban olsun annesı bu arada adı Laisy <3

Konunuz dostlarımızın köşesi bölümüne taşındı,bilginize..

Güle güle büyütün..
Miniğin fotolarını bekliyoruz

Ailemde istemiodu nlduysa babam aldıı anlamadm benden cok sewiolar bizde apartmanda oturuorruz :)

Sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama kedimi severken öperken kendimi kaybedip anası gibi yalamak geliyor içimden :)))) o derece benimsiyorum. her hangi bir yiyeceğin içinden kendi saçım çıksa yemem, direkt çöpe. ama kedimin tüyü uçuşmuşsa üstüne onu alıp yemeye devam ediyorum. ben kedimden tiksinmiyorum, tıpkı anneler gibi :) çocuklarından tiksinmezler ki.
bu konuya nerden mi geldim. köpüşünü görünce onu ısırmak istedim :) maşallah. mutlu gözüküyor. insallah sağlıklı günlerde hep birlikte olursunuz. onu kimse için bırakma olur mu. hiç bir insan hiç bir hastalık, doğum, mahalle baskısı vs şeyler için onu yarı yolda bırakma. artık sen onun her şeyisin. ailen senin o. huzur kaynağı bunlar. öpücük torbaları bunlar yahuu

tiksınmyorum o benim cocugum Tügu kadar ömru olsun hepsnin öpuyorumda beraberde uyuyoruz bırakmam bırakamam bunualana kadar kc sene gecti zor kazandm .herşeı mutlu edyo en onemlsı benmle bnı yalnz brakmyo bend bırakamam son sahbiym bugun aşıları yapıldı kimlgnde bile aDIm war kendime bışey almiyorum hep ona alyorum o derece .

Ayın 10 unda tam 3 ay olucak .3 aydır bizimle artik aşılarıda bitti :d ewe gelenlerı cırmalama huyundan we ısırma huyundanda wazgecse süper oluck herşeye ragmen iyi ki benimlesin laisy'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…