arkadaşlar merhabalar eşimle aramızda çözemediğimiz problemlerimiz var doğrusu benim çözmek için çabaladığım onun ise bek umursamadığı.Eşim 6 aydır pozisyon atladı işinde ve işi o kadar çok yoğunlaştıkı sabah 6 da çıkıyor akşam 9 dan aşağı gelmiyor çoğunlukla hafta sonralarıda çalışıyor işteyken 1 kere arıyor akşam eve gelincede konuşcak hiçbir şeyimiz olmuyor.Çok defa konuştum evin yükü hayatın ailelerin yükü hep bende ilgi deseniz sanki zorlamayla yorgunum diyor hep.
onun dışında ailemlerle telefonda görüşmeme gitmeme karışıyor görüştüğüm gidip geldiğim kimsem yok ailemden başka ayrıca çalışıyorumda.Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam bir şey dediğimde üste çıkıp hemen trip atmaya başlıyor nasıl davranmam gerek ne yapmam gerek bilmiyorum 1.5 senelik evliyiz ama o benim ilk aşkım 10 yıllık bir birlikteliğimiz vardı evlenmeden önce
onun dışında ailemlerle telefonda görüşmeme gitmeme karışıyor görüştüğüm gidip geldiğim kimsem yok ailemden başka ayrıca çalışıyorumda.Ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam bir şey dediğimde üste çıkıp hemen trip atmaya başlıyor nasıl davranmam gerek ne yapmam gerek bilmiyorum 1.5 senelik evliyiz ama o benim ilk aşkım 10 yıllık bir birlikteliğimiz vardı evlenmeden önce