benımde gobusume mutluluk kondu hamıleyımmmmmmmm

demetnur

M & Y & E
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
382
6
118
İstanbul
inanamıyorum su anda yaa kan degerım 151 ıdrar testımde 2 cızgı sılık allah ısteyen herkeze nasıp etsın allh kımseyı evlat hasretıyle yanıp tutusturmasın

ilklerden olim bari kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin insallah
ayrica dualarin icinde amin insallah kimse evlat hasreti cekmez
sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana

Tebrikler canım çok sevindim Allah sağlıklı bi şekildekucagına almayı nasip etsin ( bizim topikten de baya hamiş çıktı kızlar maşallah :lepi: ) topiğin uğuru galiba yerimseniben

Hayırlı olsun.Bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

ayyyy tebrikler bende bugün canım arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok mutluyum :) Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...isteyen herkeste kavuşsun inşallah meleklerine :) hayırlı olsun canım

hayırlı olsun, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebeğini.

çok sevindim.işalallh bende o günleri görebilir

ALLAH sağ salim kucağında da görmek nasip etsin canım Tebrikler

canım ben de 1 hafta önce doktorda öğrendim kan testiyle hamile olduğumu.fakat daha çok yeni olduğu için kese görünmedi. bu hafta gtsem acaba kese görünür mü merak ediyorum yoksa 1 hafta sonra mı gdeym. bugün 6.haftaya girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…