• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde günlüğüm olsun ben de kilo veriyim :)

oyyy ölüyorum hastalıktan :43:

sabah kahvaltı yapamadım geç kalktım 10 gibi bi dilim tam buğdaylı ekmek üzerine bir carper light peynir sonrasında hiçbirşey yok tabiii kayısılı çay hariç

ay bi mide bulantısı geldi ölcektim uyumuşum
14.30 bir yumurtadan menemen iki dilim ekmek bir carper light peynir
19.00 iki dilim olması gerekirken üç buçuk dilim orta pizza yanında soda

ve en sonunda leslie ablayla 4 mil
ama hala midem bulanıyor bu hastalık ne illet ya

sabah kahvaltı 7 de yeşillik salatalık iki carper peynir iki tam buğdaylı ekmek
10.30 armut tarçınlı yeşil çay
12.30 bir dilim bütfek bi dilim ekmek ayran salata
16.00 elma ayran
17.30 tarçınlı yeşil çay
19.15 ıspanak yoğurt ve eşime yaptığım fırınlanmış mantıdan iki kaşık artık ALLAH affetsin dedim napiiim ya
leslie ile fast 3 mil
21.35 süt iki tane light çikolata kaplı bisküvi eti formdan
aşk olsun ya kimse mi okumuyor şurda anam motivasyonum düşüyor diyorum bi okuyup bacım
şurası yanlış :ssz:diyecek yok mu

07.00 kahvaltı light peynir roka maydanoz 2 dilim ekmek tam buğdaylı
10.30 ara öğün kivi ama iki tane
12.30 öğle yemeği ıspanak yoğurt bir dilim tam buğdaylı ekmek yemekten hemen sonra rezene
16.00 elma ayran
17.30 yeşil çay tarçınlı
19.30 yeşil mercimek cacık salata yerine bir havuç ekmek yemedim

ciddi bir sorunum var bir kaç gündür ne yesem çıkartacak gibi oluyorum lokmalar geri gelio resmen ve mutsuzum
yarın diyetisyene gideceğim 2 kilo bekliyordu ama sanırım 1 kilo bile gitmedi rezillik tamamen

Günaydın, birazdan diyetisyene gideceğim biraz gerginim hiç veremediğimi düşünüyorum evden çıkmadan önce kendi tartımda kilomu yazayım ki hata payını unutmayayım

60.9 diyor geçen haftaki ölçümde 1.4 fark vardı fazla gösteriyordu öyle hesaplarsam 59.5 demek anca 400 gram vermişim ama hatalı değilse 1 kilo almışım üff yaaa sonucu gelince yazarım artık
:18:

59.400 çıktım yani 500 gr vermişim o da iyi diyelim ne diyelim bugün diyeti es geçtim yarından itibaren yazarım

7.15 kahvaltı
bir cherry domates salatalık yeşillik kayısılı form
10.30 sade tük kahvesi 15 tane fındık
12.30 barbunya yoğurt 1 dilim ekmek
15.30 1 ayva kiraz saplı çay
17.00 tarçınlı yeşil çay
19.00 barbunya yoğurt

bu akşam günümüz vardı ve ben ikramları reddedemedim :26: bir dilim pasta bir pırasalı börek bi buçuk kaşık sarımsaklı patates salatası 2 bardak şekersiz çay neyse canım sağolsun pazar serbest günümdü serbest yapmam bende :) gündüz leslie ile 5 mil açıp 3 mili tamamladım :)

Son düzenleme:
oy oy ben bugün uyanamadım ya kahvaltı yalan oldu hatta öyle uyumuşum ki derse bile geç kalıyordum az kaldı :14:

10.30 sade türk kahvesi yanında 6 tane badem
12.30 of yaa bi daha denedim karnıbahar denemiştim yine olmadı yiyemedim ki :(:( yanında ayran vardı onu da tam içemedim ve ekmeğide unutmuşum götürmeyi
16.00ya doğru iki mandalina bi mısır püsküllü çay
17.00 madensuyu limon sıktım içine
19.30-20.00 arası mercimek çorbası tupr-havuç salatası biraz yoğurt ekmek yok
21.30-22.00 arası light süt ve limon lifli eti form

sonrasında leslie ile 3 mile yürüyüş esneme hareketlerinden önce criss-cross bacak açma kapama falan :15:

hastayken bile yapıyorum ama haftasonu kayınvalidemler geliyor bir kaç gün kalabilirler yapabilir miyim bilmiyorum
:50:

sabah 7 gibi kalktım,kahvaltım klasik yeşillik domates salatalık carper peynir tam buğdaylı ekmek
arada bir türk kahvesi yanında 15 fındık
öğlen yemeğim geç oldu 2ye sarktı türlü ayran ve 1 dilim ekmek
arada ayva yedim
akşam yemeği balık ızgara ve yeşillik
son arada biraz geç oldu ama 3 limon lifli eti form ve kiraz saplı çay

iki gündür tartılmıyordum eşimin gazıyla çıktım ve mutluyumm bozuk tartımda 59.3 gördüm arada 1.5 kilo fark olduğuna göre
57 kilonun sonlarına gelmişim :52:

bu sevinçle az önce sporumu bitirdim leslie 5 mil açıp 3 mili yapıyorum orada hareketler daha hızlı üzerine esnemeden 3 set 20 defa criss cross yan yatıp bacak açma ters mekik ayaklarımı havada ileri geri aç kapa falan

en güzeli de eşimin eskiden kıvrımların belliydi şimdi yok lafını geri çekmesi şekillendim yahu tabii daha yolum var ama olsun bugünü mutlu bitiriyorum:9:

bugün yine kalkamadım kahvaltı yapamadım
10.30 şekersiz türk kahvesi bir avuç leblebi
öğle yemeğim kahvaltı oldu ama bir tatlı kaşığı tahinpekmez bir tatlı kaşığı çilek reçeli yeşillik domates salatalık kayısı çayı
ara menüsü olarak ayva
akşam yemeğimi abarttım biraz serbest günüm diye az tavuk suyu çorba pilav etli nohut üzerine 3 dilim baklava bir dilim kek ohhhh pişman değilim :)

az önce leslie 5 mili tamamladım ilk defa sonunu gördüm yani :D bir de 20şerden 3 set criss cross artık yatabilirim

maşallah güzel gidiyorsun....takipteyim...

btlbetul teşekkür ederim ama marifetli hayınvalidem yüzünden bugün diyetim sekti ya :(

sabah bir domates bir salatalık iki dilim ekmek iki carper
arada sade türk kahvesi yaına fındık
öğlen sebze yemeği ekmeksiz yağsız yanında da ayran
aradabir armut bitki çayını unuttum
akşam ahhh akşam kayınvalidem sağolsun bamya yapmış bir kaç çatal götürdüm sebze yemeğimi yedim dayanamadım yarım saat öncede 3 dilim baklava götürdüm

bu misafir olayı diyetimi alt üst ediyo
şimdi de maydonuz limon yapıyorum kaynatıp içeceğim umarım çok kilo almam

sabah bir domates bir salatalık iki dilim ekmek iki carper
arada sade türk kahvesi yaına fındık
öğlen sebze yemeği ekmeksiz yağsız yanında da ayran
aradabir armut bitki çayını unuttum
akşam ahhh akşam kayınvalidem sağolsun bamya yapmış bir kaç çatal götürdüm sebze yemeğimi yedim dayanamadım yarım saat öncede 3 dilim baklava götürdüm

bu misafir olayı diyetimi alt üst ediyo
şimdi de maydonuz limon yapıyorum kaynatıp içeceğim umarım çok kilo almam

puff baklava olmammış beybi bari 1 tanede duraydın.... ama limonlu sıcak su içmen iyi olmuş.....

yeni yılımız kutlu olsuuuuun :) dün ne yediğimi unuttum yok yok yemedim ne yedim ki amaaan yediklerim afiyet olsun yağ olmasın dimi ama :)

bugün sabah erken kalkabildik yeşillik salatalık light peynir ve cherry domates 1 dilim tam buğdaylı ekmek kayısılı form

ara biraz geç oldu sade türk kahvesi fındık

öğlen yoğurt zeytinyağlı dolma bi havuç ve sinameki

diğer arayı yapamadım dışardaydık akşamda ahhh şu kayınvalidem ne de güzel kandırdı beni bamya azcık pilav kaşığın ucuyla kuru fasülye

miniminnacık yaş pasta birazda çikolata sosu bugün son bi daha kaçamak falan yok

ve en güzeli leslie fast 4 mile üzerine 10 dklık zenci hatunun olduğu şu video Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube birazda crisscross ohh miss

kızlar sizin ne alemde gidiyor

misafirlerim gitti bugünü de ölü sayıyorum ha bu arada dün leslie 3 mil ve üzerine get your sexy back yapmıştım
bugün ne yediğimin önemi yok dedim ya yarından itibaren tekrarlıyorum listemi
birazdan leslie yaparım ;)

oyy biraz ara vermiştim. Bugünde diyetisyen günümdü ve ben utana sıkıla gittim kadının karşısına. Ama çok mutlu ayrıldım.
Malum biliyorsunuz kayınvalidem bendeydi ve deli gibi yemek yaptı kıyamam ye yemezsen olmaz triplerine dayanamayıp canım sağolsun dedim ve yedim ama bu süeçte sporu aksatmamaya çalıştım ki faydası ortada.

Tam olarak 2.5 kilo yağdan gitmiş kas oranımda yarım kilo artış var tek sıkıntı bir buçuk kilo ödem varmış vücudumda ve tartıda 58.6 gösterdi buna sevindim çünkü haftanın sonuna doğru acaba aldım mı diyordum almamışım vermişim
iyi ki leslie var ve iyi ki bu site sayende bu harika videoları keşfedebildik :)

evet bir diyetisyen çıkışı daha :)
tam olarak 1 kilo vermişim amma velakin kas kaybım olmuş 500 gr yağ almışım tühbana

57.6 kilodayım ;)

Back
X