• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde günlüğüm olsun ben de kilo veriyim :)

sabah kalkar kalkmaz su
7.30da tere maydanoz roka 2 dilim light peynir bu üçgenlerden 1 dilim tam buğdaylı ekmek 1 kabuklu salatalık kayısı çayı
10.30 1 muz ve 1 bardak kabuk tarçınlı yeşil çay
12.30 taze fasülye light yoğurt 1 dilim tam buğdaylı ekmek
yemekten hemen sonra rezene çayı
15.30 1 elma ve 1 ayran
17.00 1 bardak kabuk tarçınlı yeşil çay
19.00 balık ızgara
21.00 sinamekili kiraz sapı çayı
21.30 1 bardak light süt 2 light yulaflı kepekli
22.30 papatya çayı

kaçamak yapmadım ama balık yediğimiz yerde yanlışlıkla ağzıma o küçük renkli şekerlerden attım biraz zaman geçince fark ettim hemen çıkarttım ağzımdan :(
bu soğuk havada yürümedim :(:(
sanırım bi 4 litre su içtim en az
bu arada 300 gram hafifim

yürüdüüüüüüüüüüüüüm oley ne sevindim anlatamam hem de 50 dk falan yürüdüm Allahım nöbetten sonra yapamam diyordum ama bu yorgunlukla yaptıysam artık yaparım

tüm gün yediklerim saatleri ile aynı sadece öğlen taze fasülye yoğurt akşamda ıspanak üzerine limon sıktım ve 1 dilim ekmek yürüyüşte olduğumdan süt saatim gecikti şuan içiyorum sanki şeklim toparlanmaya başladı gibi üst tarafımda bi hafiflik hissediyorum

saatlerimi şaşmamaya özen gösteriyorum ama rada 10 ile 15 dak gibi oynama oluyor onun dışında kahvaltım yine aynıydı ilk ara öğünde elma yedim öğle yemeğinde ıspanak yoğurt ikinci ara öğünde muz ayran akşama iki köft demişti ama köfte ile uğraşmak yerine yağsız bonfile miydi pirzola mıydı bilemedim ondan incecik ve orta bir dilim yağsız tavada kızartıp yedim
benim tartımla diyetisyenimin tartısı arasında fark var 500 gram kadar her neyse diyetten önce akşamın bu saatleri tartıldığımda 63.6 ile 63.9 arası değişiyodu bu akşam yemekten sonra çıktım 61.9 gördüm sevindirik oldum ortalama iki kiloya yakın gitmiş midir gerçekten yaa :):) çarşamba kontrolüm var gitmeden evdeki tartımla tarılacağım sonra kadınınkine bakacağım aradaki farkı tam bilmek istiyorum ;)

suyun faydası inanılmaz gerçekten göbeğimde hafiflik var bugüün arkadaşlarda söyledi şekil olarak değişiklik var diye nerdeyse 3 litreden fazla içtim yine

yarın yürüyüş günü ilan ediyorum hava da buz :(

sinameki çayı buldum hemencik aldım bugün yine menüm ve saatler aynı ama öğle yemeğimde bezelye yağsız akşam yemeğimde balık ızgara vardı sinir oldum ya gücendim kendimi aptal gibi hissettim evdeki teraziye göre kesin 1,5 kilo verdim ama arkadaşa gidince denedim az önce o da nesi sadece 700 gram bari 1 kilo net olsa offf

güzelim pazar sabahı yedide kalktım iki dilim tam buğdaylı ekmek arasına 1,5 light carper peynii koydum bir salatalık kabukluydu tabii ve kayısılı çay sonra gittim uyudum 10.30 alarmımla kalktım bir armut ve kabuk tarçınlı yeşil çay içtim öğlene az kaldı bezelye cacık var menüde ama akşama serbest demiş ne yesem acaba??

öğleden sonra her zamanki saatinde elma ayran akşam yemeği biraz curcuna oldu azcık et bezelye kalan cacık yarım ekmek yuh dedim sonradan neyse dokuz buçukta süt iki dilim çikolata kaplı bisküvi
yürüdüm de aletlerde sporda yaptım şu spor aletlerinin parklara konması ne iyi dimi hadi bakalım vivan görcen mi çarşamba 1 kilodan fazla gittiğini acaba

7.00 bir bardak su, kayısılı form çayı maydonoz roka bir dilim pınar light bir dilim tam buğdaylı ekmek
10.30 muz tarçınlı yeşil çay
12.30 pırasa yoğurt
15.20 elma ayran
17.15 tarçınlı yeşil çay
19.00 nohut yoğurt
21.30 iki tane çikolata kaplı etiform bir bardak süt
22.15-22.55 yürüyüş
ee bende insanım uyuyayım artık dimi :) çarşambaya ne kaldı merak ediyorum sonucu

07.00 iki dilim light ekmek arasına bir dilim light peynir bir salatalık kayısılı form çayı işte kahvaltııı :)
10.30 iki mandalina
12.15 pırasa offf bir de yoğurt
15.15 iki mandalina
17.10 tarçınlı yeşil çay

19.00 nohut yoğut
21.15 süt iki tane çikolata kaplı eti form
yarın diyetisyen günü

oleeeeeeeeeeeeeeey okuyan ipleyen var mı bilmiyorum ama bugün diyetisyene gittim vee 2.400 gram vermişim bunun 1.400ü yağdan gitmiş çok mutlu oldum yaaa 59.9 diyor gördüm ya şu 59luları bundan sonası daha motiveyim ohhhh

7 bir bardak su kahvaltı kayısılı form çay yeşillik bir salatalık iki carper light peynir iki dilim tam buğdaylı ekmek
10.30 iki mandlina tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk haşlama bi tane haşlanmış patates
15.30 elma ayran
17.00 tarçınlı yeşilçay
19.00 brokoli yoğurt bir dilim ekmek
süt ve bisküvi kısmını bekliyorum hadi dokuz buçuk :D

7 bir bardak su yeşillik iki carper light peynir iki dilim ekmek
10.30 bir muz yeşil çay tarçınlı
12.30 ya bu brokoli haşlamayı sevemedim yanında bir kase yoğurt bi light ekmek yemekten sonra rezene çayı
15.30 elma ayran
17.30 yeşil çay kabuk tarçınlı
19.00 yeşil mercimek kuzukulağı maydanoz ayran bi dilim light ekmek yemekten hemen sonra sinameki çayı
21.15 süt iki tane çikolata kaplı form
su içmeye devam yaın detoks günüm

7.10 yeşillik iki dilim carper light iki dilim tam buğdaylı ekmek
10.30 bir armut uff ya yeşil çayı unutmuşum
13.00 e sarktı yeşil mercimek bir kase yoğurt bir t. b. dilim ekmek maydanoz kuzukulağı tere
15.40 bi elma ayran
17.15 yeşil çay tarçın kabuklu
19.15 balık ızgara bol rokaaaa
21.35 bi bardak süt iki tane çikolata kaplı form bisküvi

ve leslie 3 mil
merak ediyorum bu 3 mil 10 bin adıma denk mi veya 10 bin kaç kaç mil

7.10 yeşillik iki dilim carper light iki dilim tam buğdaylı ekmek bi salatalık
10.30 iki mandalina yeşil çay
12.30 iki dilim tam buğdaylı ekmek bir yumurtadan menemen ayran
15.40 bi elma ayran
17.15 yeşil çay tarçın kabuklu bunu unutmuşum içemedim
19.15 iki orta dilim pizza soda
21.30 bi bardak süt iki tane çikolata kaplı form bisküvi
şimdi sinameki içmeyi unuttuğumdan sinamekiyi içeyim

ve leslie 3 mil ikinci günümdeyim gündüz yapmıştım akşam o pizzayı yerken vicdanım ağladı lan

dün misafir vardı ama vivan olmuşsun sen dedim kendime o hazırladığım güzelim yemeklerin ucundan bile yemedim getirdikleri baklava gözlerim kalp kalp büyüsede yemedim amaaaaa rutin olan sabah kahvaltım tam vaktinde çaylarım öğlene de bonfile etim salatam ara öğün elmam falan çok iyidik de akşam yemeğine o haşlanmış karnıbahar da nedir ya öldüm resmen :böyk bugün öğlene yine o var Allahtan arkadaşta pırasa var ona gitcem

akşam yemeğim kara şimşek yeşil mercimek cacık bi dilim ekmek
bu arada kaçamak falan da yapmıyorum kilo almış görünüom üfffff

ilk defakahvaltımı atladım uykya yenik düştüm
10.30 iki mandalina bir yeşil çay
12.30 yeşil mercimek ayran bi dilim ekmek
15.30 elma yeşil çay
19.00 balıııııııııık ızgara

vee leslie belly flat 3 mile ohhh

07.30 yeşillik bi salatalık iki carper light iki dilim tam buğdaylı ekmek
10.30 iki mandalina yeşil çay tarçınlı
12.30 ıspanak limonlu ayran rezene
15.30 bir armut yeşil çay
16.30 maydonozlu limonlu yeşil çay
19.00 tavuk ve bir patates fırında
21.30 iki çikolatalı light bisküvi bir bardak süt
22.15 karışık form çayı

hastayım ya grip olmuşum canım nasılda meyve istiyor koca gün

dün yazamamıştım misafirim var yatılı kısaca özet geçeyim sabah ve aralarım aynıydı sadece öğlen ıspanak akşamda nohut yedim tabii yanında yoğurt ile leslie 3 mile yaptım tamamdır dedim bu hastalıkla çok bile yapmışım
bugün ve yarın detoks günleri yanii aralar olmayacak 5 saatte bir yemek yencek
9.30 kahvaltı yeşillik salatalık light peynir iki dilim tam buğdaylı ekmek

14.30 nohut salata yoğurt bi dilim ekmek
19.30 balık salata:56:

sanki hiç bi değişiklik yok sanki veremedim hiç motivasyon sıfır bugün o reçele zıplamamak için zor tuttum kendimi nedense mutsuzum bıraksam mı gelgitlerini yaşıyorum:5::26:

Back
X