Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ikizlerim tam 3 aylık oldu ama çok ağır geçiyor kusmalar 3 ayda 5 kilo verdim yemek yiyemiyorum malesef inşallah sende olmaz çok zor bir durumrabbim hayırlısı ile kucağımiza almayi nasip etsin
Benim ikizlerim tam 3 aylık oldu ama çok ağır geçiyor kusmalar 3 ayda 5 kilo verdim yemek yiyemiyorum malesef inşallah sende olmaz çok zor bir durumrabbim hayırlısı ile kucağımiza almayi nasip etsin
Cok merak ediyorum gercekten ama henuz doktora gitmedim. Kacinci haftada ikiz oldugunu soyleyebiliyor doktor.Ailede ikizler var olabilecegini dusundugumuz birsey aslinda. peki birsey daha soracagim sana, hcg nin sonraki artma degerleri kac kat ilerledi senin?
Cok merak ediyorum gercekten ama henuz doktora gitmedim. Kacinci haftada ikiz oldugunu soyleyebiliyor doktor.Ailede ikizler var olabilecegini dusundugumuz birsey aslinda. peki birsey daha soracagim sana, hcg nin sonraki artma degerleri kac kat ilerledi senin?
Benim sadece bir kere bakıldı değere şuan 15 haftalık olduk hep ultrasonla baktı herşey normal gördü 6 haftalıkken gördü keseyi kalp atışını 7 haftada duyduk rabbim isteyen herkese versin çok farklı bir duyguymus helede ikiz annesi olmak