benimde kayinvalidem yardim edin kizlar

tosbilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
71
2
48
İstanbul
Kizlar merhaba

Akil almak istedigim bir konu var kayinvalidem. Cunku dertlesecegim kimse yok ve kendimi yiyip bitirmekten icime atmaktan biktimm. Evlendigimizden beri boyle ama iki cocuktan sonra dayanamiyorum artik. Surekli aliniyor herseye sacma sapan. Okuz altinda buzqgi arar.derler ya oyle. Cumlelerimden cimbizla kelime secip sen bana boyle dedin bunu demek istedin diye iavga cikqrir tavir yapar surekli tersler.bunaldim artik nasil davranicam bilmiyorum. Kmseyle kotu olmak istemiyorum oyle bir yapim var cunkuama nasil basedicem onuda bilmiyorum bu hep boylemi gidecek ? Ayni evde gibiyiz dublexi paylasiyoruz surekli beraberiz of benzer durumda olan var mi acaba.?hic aklimda olmayan birseyi kafasinda kurar kendini ona inandirir ve gercekten oyle olmus gbi saldirir nasil bir psikoloji bu ?

birlikte oturmak zor allah yardımcın olsun

Ben kalabalik ailedebuyudugum icin sorun cikarmadim tamam dedim ama olmuyormus sadece benimle degil kimseyle gecinemiyor evlenmden bilemiyor insan

Kafayi siyirmak uzereyim kizlar benzer bir kayinvalideye sahip olupta cozum bulabilen varmi :'(

Allah yardım etsin zor bir durum..
ama kendinizi tüketmeyin bence,
lafları istediği gibi seçip anlıyosa, ''onu demek istemedim anne, isteseydim onu direk derdim'' gibi ifade edin kendinizi..
benim babannemde az etmedi anneme..
biyere gidileceği zaman annemi doldururdu doldururdu, ''kalk giyinsene, hadi hazırlansana, çağırmışlar işte gitsene, kalk hadisene ''
annemi gönderip babamı arayıp ''beni çağırmadılar'' derdi :9:
bigün annem babamın yanında ''beni gönderene kadar çabaladın, peşinden oğlunu aradın, ama yine bozamadın aramızı, çok tehlikeli kadınsın'' demişti :1:
neye uğradığını şaşırdı varya,
sustuğun kadar ezerler..

Benim kayinvalidem oyle, ben uzak kalmaya calisiyorum pek muhatap olmuyorum onceden 2 gunde bir arardim ama baktim olmuyor ayda yilda bir ariyorum cunku cok alingan. Bir de bana sen sunu dedin bunu dedin dese iyi gidip esime soyluyor ya da eltilerime. Ama sen ayni evde yasiyorsun o yuzden isin zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sız ne tepkı verıyorsunuz pekı ?
kendınızı acıklama yapmak zorunda hıssetmeyın cok uzerınıze gelırse anlamak ıstedgın gıbı deyın gıtsın kımse kımsenın kahrını cekmıyor bu devırde ...

Allah yardım etsin zor bir durum..
ama kendinizi tüketmeyin bence,
lafları istediği gibi seçip anlıyosa, ''onu demek istemedim anne, isteseydim onu direk derdim'' gibi ifade edin kendinizi..
benim babannemde az etmedi anneme..
biyere gidileceği zaman annemi doldururdu doldururdu, ''kalk giyinsene, hadi hazırlansana, çağırmışlar işte gitsene, kalk hadisene ''
annemi gönderip babamı arayıp ''beni çağırmadılar'' derdi :9:
bigün annem babamın yanında ''beni gönderene kadar çabaladın, peşinden oğlunu aradın, ama yine bozamadın aramızı, çok tehlikeli kadınsın'' demişti :1:
neye uğradığını şaşırdı varya,
sustuğun kadar ezerler..

diyorum ama olmuyor hemen kavga her gun kavga birrde bagirarak konusuyor hep esime yansitmamaya calisiyorum ben ama boylede kafayi yicem galiba . Oglum anneanne demeyi once ogrendi diye bile kavga cikardi niye once babanneyi ogretmedim diye sanki ben ogretiyorum ben ogretsem once anne demeyi ogretirdim anne cocuk bana ismimle hitap ediyor yok anlamiyor meseleler cok ufak seyler ama hergun hergun biktim

diyorum ama olmuyor hemen kavga her gun kavga birrde bagirarak konusuyor hep esime yansitmamaya calisiyorum ben ama boylede kafayi yicem galiba . Oglum anneanne demeyi once ogrendi diye bile kavga cikardi niye once babanneyi ogretmedim diye sanki ben ogretiyorum ben ogretsem once anne demeyi ogretirdim anne cocuk bana ismimle hitap ediyor yok anlamiyor meseleler cok ufak seyler ama hergun hergun biktim

eşiniz sizin yanınızdamı, farkındamı durumun, destekçinizmi ?
birde anladığım kadarıyla bir oturuyosunuz, evi ayırma ihtimaliniz varmı ?

Benim kayinvalidem oyle, ben uzak kalmaya calisiyorum pek muhatap olmuyorum onceden 2 gunde bir arardim ama baktim olmuyor ayda yilda bir ariyorum cunku cok alingan. Bir de bana sen sunu dedin bunu dedin dese iyi gidip esime soyluyor ya da eltilerime. Ama sen ayni evde yasiyorsun o yuzden isin zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz hep berqberiz iste ayni evde mesafe olmuyor mesafe koyabilen bir yapimda yok o alindigi zqmqn ben yine uzuluyorum keske takmamayi basarabilsem

ayy cnm çok zor

benim bir arkadaşım vardı. kv ile otururdu. kadın konuşur şu şöyle şunu şöyle yap yağı az koy yok fazla kurutma bilmem ne bu hiç cvp vermez bildiğini okurdu. sende öle yapsan işe yararmıki

örneğin şunu yaptın çok kırıldım dediğinde ama öyle her kırılınmaz anneciğim deyip başka odaya mutfağa geçip kestirip atsan

veya şunu yap dediğinde üstüne geldiğinde başka lafa geçsen başka odaya geçsen

çok laf sokup sıktığında gülüp geçsen ama hiç tartışmasan. hem senin ruh sağlığın için heme eşin için iyi olur

kv de derdisini alır

RELAKS OL DEMEK İSTEDİĞİM BU

Tek çaren ayrı eve çıkmak eşinin aklına gir bi şekilde ben 2 ay dayanamadım ayrı eve çıktım ne salakmışım ama tabi ayrı eve çıkınca da bu kez eşimin ailesi vazgeçilmez ve mükemmel oldu eşim için

eşiniz sizin yanınızdamı, farkındamı durumun, destekçinizmi ?
birde anladığım kadarıyla bir oturuyosunuz, evi ayırma ihtimaliniz varmı ?

esimlede bazen ayni sorunu yasiyor niye oyle baktin niye oyle dedin esim evi ayirmak istemisti bi ara salak ben beddua alma yanlarindaki tek cocuk sensin demistim ama kiymet bilen yok bana sen el kizisin oglumu bizden sogutmaya calisiyosun benimle kavga edince hosuna gidiyor diyor. Oglunu ona karsi doldurdugumu ve o yuzden kavga ettiklerini dusunuyor esim degalarca anne yok oyle birsey demesine ragmen. Ki bekarkende anlasamazlarmis ama evlenince ben yapmis oldum

ayy cnm çok zor

benim bir arkadaşım vardı. kv ile otururdu. kadın konuşur şu şöyle şunu şöyle yap yağı az koy yok fazla kurutma bilmem ne bu hiç cvp vermez bildiğini okurdu. sende öle yapsan işe yararmıki

örneğin şunu yaptın çok kırıldım dediğinde ama öyle her kırılınmaz anneciğim deyip başka odaya mutfağa geçip kestirip atsan

veya şunu yap dediğinde üstüne geldiğinde başka lafa geçsen başka odaya geçsen

çok laf sokup sıktığında gülüp geçsen ama hiç tartışmasan. hem senin ruh sağlığın için heme eşin için iyi olur

kv de derdisini alır

RELAKS OL DEMEK İSTEDİĞİM BU
Zaten oyle yapmaya calisiyorum canim cogu zaman ona gore onu hic takmiyorum zaten ama bu sefer beni hic takmiyorsun diye soyleniyor ve ben xevap vermwyip obur ofaya geciyorum takmamais gozukuyirum ama icime dert oluyor iste su anda bile sacma bi sebepten kavga etti cikti yukari
dile kolay dort yil ne kadar takmayabilirimki :'(

Tek çaren ayrı eve çıkmak eşinin aklına gir bi şekilde ben 2 ay dayanamadım ayrı eve çıktım ne salakmışım ama tabi ayrı eve çıkınca da bu kez eşimin ailesi vazgeçilmez ve mükemmel oldu eşim için
Ayni evde yasamak neden mumkun olamiyor of..beddua almasin istiyorum ama kumse kiymet bilmiyor

ben evlendiğimden beri hiç beraber yaşamadım kv.demle eşimde bende memuruz doğuda görev yapıyoduk ikimizde geçen yıl eşimin batıya tayini çıktı bende tayin istedim eş durumundan ve sonucunu bekliyoruz eşim doğuda yalnız kalamazsın annem yanında kalsın sonuç belli olana kadar dedi Allahım kalmaz olaymış keşke burnumda fitil fitil getirdi sünepe işe gidiyorum akşama kadar çalışıyorum eve geliyorum iki kaşık yemek yok gelinim ya artık mutfağa gir yemek yap ortalığı toparla sonra birde dır dır dır yok işte doğunun orta yerine onu götürmüşüzde ben niye yalnız kalamıyomuşumda onun orda çok canı sıkılmış hiç komşu yokmu ya anne diyorum bak burası doğu öyle herkesle komşu olunmaz evden dışarı çıkılmaz yok anlamıyo kadın enbesilmidir nedir 50 yaşında kadın anamı babamı özledim diye başladı ağlamaya görümcem aradı bir gün onada dert yanıyo bende mutfaktaym ben sıkıldım burda die zırıl zırıl hayır görende eziyet ediyorum falan sancak ayy ben dayanamadım eşimi aradım dedim annen ağlayıp duruyo gönder beni diyo diye oda demediğini bırakmadı annesine daha sonra kayınbabamın haberi olmuş aradı beni anlattım durumu ver bakim anneni dedi bu arada benm kaynananın kulakları duymuyor dışardan hopörlrden konuşuyo kayınbabam kızdı falan işte sonra kaynanam diyoki kb.dere beni özledinmi arıyomusun beni falan diyo :1::1: kadın meğerse koca düşkünü adamı özlemişte oyüzden bana eziyet edermiş tövbe yarabbim hepsi ayrı dert bunların valla :31::51::31:

Ayni evde yasamak neden mumkun olamiyor of..beddua almasin istiyorum ama kumse kiymet bilmiyor

Ya zaten evladın içten beddua edecek kadar gaddarsa boşver Allah görüyör senin niyetin kötü değil orta yolu bulmaya çalışıyorsun ama karşındaki çaba sarfetmiyor olay senden çıkmış artık olmuyor kaynanayla aynı evde olmuyor ben evlenmeden önce ayyyy kaynanam bana bayılıyordu sigara içiyorum gel yanımda iç kızım bilmem ne dedim ki ne şanslıyım kaynana açısından evlendik aynı eve girdik kadın laf sokmalara başladı bazen sofrayı o kurardı bana çatal getirmezdi unuttum derdi hasta olmuşuz eşimle öksürmekten konuşamıyoruz kadında ki tavır aynen şu oğlum gel çay yaptım grip çayı al iç çok öksürüyorsun ama evi temizleyen parası olmayınca para veren ben daha neler neler eşimle bi kavga ettik ayrı eve çıkınca hemen geldi ayyy kadın beni yedi bildiğin ne kadınlığım ne insanlığım ne bencilliğim neler söyledi en kötüsü de eşim onlarla bir oldu Rabbim sorsun bende çok iyi niyetliydim ama en çok zararı alan ben oldum

ben evlendiğimden beri hiç beraber yaşamadım kv.demle eşimde bende memuruz doğuda görev yapıyoduk ikimizde geçen yıl eşimin batıya tayini çıktı bende tayin istedim eş durumundan ve sonucunu bekliyoruz eşim doğuda yalnız kalamazsın annem yanında kalsın sonuç belli olana kadar dedi Allahım kalmaz olaymış keşke burnumda fitil fitil getirdi sünepe işe gidiyorum akşama kadar çalışıyorum eve geliyorum iki kaşık yemek yok gelinim ya artık mutfağa gir yemek yap ortalığı toparla sonra birde dır dır dır yok işte doğunun orta yerine onu götürmüşüzde ben niye yalnız kalamıyomuşumda onun orda çok canı sıkılmış hiç komşu yokmu ya anne diyorum bak burası doğu öyle herkesle komşu olunmaz evden dışarı çıkılmaz yok anlamıyo kadın enbesilmidir nedir 50 yaşında kadın anamı babamı özledim diye başladı ağlamaya görümcem aradı bir gün onada dert yanıyo bende mutfaktaym ben sıkıldım burda die zırıl zırıl hayır görende eziyet ediyorum falan sancak ayy ben dayanamadım eşimi aradım dedim annen ağlayıp duruyo gönder beni diyo diye oda demediğini bırakmadı annesine daha sonra kayınbabamın haberi olmuş aradı beni anlattım durumu ver bakim anneni dedi bu arada benm kaynananın kulakları duymuyor dışardan hopörlrden konuşuyo kayınbabam kızdı falan işte sonra kaynanam diyoki kb.dere beni özledinmi arıyomusun beni falan diyo :1::1: kadın meğerse koca düşkünü adamı özlemişte oyüzden bana eziyet edermiş tövbe yarabbim hepsi ayrı dert bunların valla :31::51::31:

Kendi ailenden gelebilecek kimse yok muyduda kayınvalideni çekmek zorunda kaldın? Üfff çok zor yaaa :(((

esimlede bazen ayni sorunu yasiyor niye oyle baktin niye oyle dedin esim evi ayirmak istemisti bi ara salak ben beddua alma yanlarindaki tek cocuk sensin demistim ama kiymet bilen yok bana sen el kizisin oglumu bizden sogutmaya calisiyosun benimle kavga edince hosuna gidiyor diyor. Oglunu ona karsi doldurdugumu ve o yuzden kavga ettiklerini dusunuyor esim degalarca anne yok oyle birsey demesine ragmen. Ki bekarkende anlasamazlarmis ama evlenince ben yapmis oldum

bence eşinizle bi konuşun..
sen bana teklif ettin ama ben ozaman bunları göremedim deyin, bu durum bizi yıpratıyo gibi şeyler söyleyin,
o evden ayrılmak için ne gerekiyosa yapın..

Back
X