Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Pko var canım evet ama adet gecikmem hiç yok.Günüm geçmedi...Hcg değerlerine baktım 3.haftada 5-50 oluyor diye yazıyor benim 3 haftamdayım buna göre belli oluyor.AmA GÜN hesabı yaptığımda 10.günüm çatlamadn sonraki

Evet tatlım ama gün geçtikçe kafam karışıyor..Dediğin gibiysede günümden önce gelicek dmek..Sence testi ne zaman yapmalıyım? Birde bu çatlatma iğnesi göğüs uçlarında ''sızlama,acı' yapıyormu?

canım biz yumurtlama günümüzü normalde bilmediğimiz için adetimiz 1-2 gün geçince geçti sanıyoruz..
ben mesela normalde 26 günde adet olurdum..
ama 2 ay ovulasyon testi kullandım..ve 14. gün pozitif yakaladım ve 28. gün adet oldum yani 14 gün sonra...
test konusuna gelince iğneden sonra 14 gün geçmesini bekle..
çünkü vurulduğun iğne hcg hormonu içeriyor ve kan testinde bu çıkabilir..
buda yanıltıcı olur..
bende biraz daha bekle...

ayy canım ben bakırköyden aldım elbiseyi bi sevindim vay be dedim ne orjinal hiçbiryerdede yok aldım,fatihe bi çıktım aynısı mağazada :1: sinir oldum:63: ama fatihte var güzel şeyler gel beraber bakarız:52: sen tesettürlü müsün?

kız aynısı banada oldu elbıse aradım tardaım bakırkoyde buldum cıktım fatıhdede var:1::1:aynı seyımı aldık kı:1::1::1:

ayy kuşum çok isterimmm ama oranın suyu soğuk diyorlar yani çanakkale ,ayvalık falan içinnn

benım totom donarrr

ama değerlendirilebilirrr
canım akçay evet soğuk ama asos tarafı gayet güsel...

ayy canım ben bakırköyden aldım elbiseyi bi sevindim vay be dedim ne orjinal hiçbiryerdede yok aldım,fatihe bi çıktım aynısı mağazada :1: sinir oldum:63: ama fatihte var güzel şeyler gel beraber bakarız:52: sen tesettürlü müsün?

yok canım değilim...
bi arkadaşım fatihten aldı geçen yaz bende acaba gitsemmi diyorum..:44::44::44:

Pko var canım evet ama adet gecikmem hiç yok.Günüm geçmedi...Hcg değerlerine baktım 3.haftada 5-50 oluyor diye yazıyor benim 3 haftamdayım buna göre belli oluyor.AmA GÜN hesabı yaptığımda 10.günüm çatlamadn sonraki

Evet tatlım ama gün geçtikçe kafam karışıyor..Dediğin gibiysede günümden önce gelicek dmek..Sence testi ne zaman yapmalıyım? Birde bu çatlatma iğnesi göğüs uçlarında ''sızlama,acı' yapıyormu?

tam anlamadım ben şimdi ama,gününü bekle derim ben. sonuçta varsada var yoksa yok dimi rahat ol :34: bu arada,bende çatlatma iğnesi oldum birkaç kere hiç ağrım sancım olmadı ..

sorma yaa uyuz oldum soğudum elbiseden resmen:23::26: ama ölede böylede giyecem artık az zamanım kaldı:19: sen tesettürlü müsün

evt canım ama bence bakırkoy fatıhe gore daha ucuz fatıh ne ole ya bır abıye 1.900 olurmu sankı gelınlık yada tasları pırlanta:1::1:

yani yumoşun 9 gün önce çatlamışşş bence bekle canım sen test falan yaptırmaaaa

tatlım bende bu ay hariç doktor takip etti hep,ve benimde normalde adetim düzensizdi ama doktorum bana sen gününde olucaksın diyordu ve aynende öyle oluyordu. bence sen doktorunu dinle :34:

Canım doktorumu dinleme konsuunda sana katılıyorum.Ama biliyosun insan dayanamıyor biz normal de ilk aylarda gebe kalabilenlerden olsydık zaten adeti çokkk rahat beklerdik..Şimdi tedavi görüyoruzz beklemek okadar kolay olmuyor biliyorsun.Bu yüzden benim için bu hcg olayı çok önemli..İğnenin etkisi 7-10 günde geçiyormus 9.günüm yarından itibarne en gec etkisini kaybetmesi gerekiyor bu durumda.Hı ama vücut hcgyi ne zaman salgılamaya başlıyor onu bilmiyorum..Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

tam anlamadım ben şimdi ama,gününü bekle derim ben. sonuçta varsada var yoksa yok dimi rahat ol :34: bu arada,bende çatlatma iğnesi oldum birkaç kere hiç ağrım sancım olmadı ..

Canım benim oldu.iğneden önce ağran kasıklarım iğneden sonra ağrımadı.Ve sonrasında ağrı denmicek birkaç şey daha yaşadım.Kasığımda 2gün önce aşağı doğru inen seğirmeler vs vs.2gündür göğüslerim değil UÇLARI acıyor.ciddi ciddi acıyor daha öcne adete yakın göğüslerim dolgunlaşır ve acırdı şimdi göğüslerimde birşey yok ucları acıyor.Sendede olmuşmuydu?

Son düzenleme:
Back
X