Benimde olurmu yavrum olmasını çok istiyorum

deryasu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
26
0
36
Gaziantep
Mrb arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim bu güne kadar hiç korunmadık bebeğimizde olmadı acaba o güzel günleri bende görürmüyüm bebeğimin yavrumun karnımda gün be gün büyüdüğünü daha sonrada yanımda ellerimde yüreğimde benimle gün be gün büyüdüğü günleri görürmüyüm Rabbim layık görürmü bize tadarmıyım o güzel duyguyu sevincim olur mu benimde anne olurmuyum bende tabi bununda bi vakti var güzel Rabbim bizden iyi bilir sabrediyorum dua ediyorum çok aratmasın tez zamanda versin cümle muhammed ümmetine olmayıpta isteyen herkese ve banada bir yavru versin diye isyan etmek istemiyorum anne olmayı o güzel duyguyu tadmayı çok ama çok istiyorum napıcamı bilmiyorum :43: :43:

ah canım benim aynı durumdayız seninle üstelik benim hem bende hem eşimde var problem bazen çok ümitleniyorum bu ay olucak diye bazende ya hiç olmazsa diyorum
Allah yardımcımız olsun :(

ah canım benim aynı durumdayız seninle üstelik benim hem bende hem eşimde var problem bazen çok ümitleniyorum bu ay olucak diye bazende ya hiç olmazsa diyorum
Allah yardımcımız olsun :(

Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim bende her ay ümitlenmekten usandım artık yok öyle yok böyle derken hep boş çıkıyo Rabbim çok aratmasın inşallah o güzeller güzeli duyguyu bizede taddırsın annelik ne güzel birşey düşünmesi bile güzel mahrum etmesin bizleri kuru dallara can veren rabbim elbet bizide duyar hayırlısıyla evlat hasretimizi dindirir inşallah.

Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim bende her ay ümitlenmekten usandım artık yok öyle yok böyle derken hep boş çıkıyo Rabbim çok aratmasın inşallah o güzeller güzeli duyguyu bizede taddırsın annelik ne güzel birşey düşünmesi bile güzel mahrum etmesin bizleri kuru dallara can veren rabbim elbet bizide duyar hayırlısıyla evlat hasretimizi dindirir inşallah.[/QUO

rabbim bizi bizden daha çok düşünür canım elbet vardır bir bildiği hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Rabbim hayırlısını versin herkese
sizin probleminiz varmı canım

Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim bende her ay ümitlenmekten usandım artık yok öyle yok böyle derken hep boş çıkıyo Rabbim çok aratmasın inşallah o güzeller güzeli duyguyu bizede taddırsın annelik ne güzel birşey düşünmesi bile güzel mahrum etmesin bizleri kuru dallara can veren rabbim elbet bizide duyar hayırlısıyla evlat hasretimizi dindirir inşallah.[/QUO

rabbim bizi bizden daha çok düşünür canım elbet vardır bir bildiği hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Rabbim hayırlısını versin herkese
sizin probleminiz varmı canım

Doktora gitmedik henüz bilmiyoruz

Mrb arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim bu güne kadar hiç korunmadık bebeğimizde olmadı acaba o güzel günleri bende görürmüyüm bebeğimin yavrumun karnımda gün be gün büyüdüğünü daha sonrada yanımda ellerimde yüreğimde benimle gün be gün büyüdüğü günleri görürmüyüm Rabbim layık görürmü bize tadarmıyım o güzel duyguyu sevincim olur mu benimde anne olurmuyum bende tabi bununda bi vakti var güzel Rabbim bizden iyi bilir sabrediyorum dua ediyorum çok aratmasın tez zamanda versin cümle muhammed ümmetine olmayıpta isteyen herkese ve banada bir yavru versin diye isyan etmek istemiyorum anne olmayı o güzel duyguyu tadmayı çok ama çok istiyorum napıcamı bilmiyorum :43: :43:

merhaba canım inş dualarını allahım duyar.....ümidini hiç yitirme herseyin bir zamanı vardır.......alllah kimsenin kucagını boş bırakmasın inş......

canım neden olmasın bebeğiniz mutlaka olur
ama mutlaka doktora görünmelisin kontrol olmalısın ki hamile kalmana yardımcı olsun ben bikaç ay kontrole gittim Allaha şükür sorunumuz yoktu 5 ay korunmadık 5.ay hamile olduğumu öğrendim

bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum canım.hatta kalbinden geçip buraya satırlara dökemediğin ne varsa hepsinin altına bende imzamı atıyorum.

ben de öyle çok istiyorum ki her alıp verdiğim nefeste allahım bana da ver bi evlat diyorum. gözyaşlarım içime içime akıyor artık.

herkese nasip eden rabbim bizlerinde bu hasretini dindirsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..

sabırla ve duayla beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar...:50:ama yavrularımızı kucağımıza alıp miss kokularını içimize çekeceğimiz günler gelecek allahın izniyle..yeter ki bizler ümitvar olalım..herşey rabbimin ol demesine bakıyor..onun için hiçbirşey zor değildir..demek ki daha zamanı gelmemiştir..umarım bekleyişimiz daha fazla sürmez..en kısa zamanda ramazan hürmetine güzel haberler alırız..

Kizlar inwallah Allah size de evlat nasib eder. ben de yeni hamileyim, Allahim bu duygunu sizlere yawatsin inwallah. Her kese hayirli evlatlar nasib etsin. Allahtan isteyin ancak gonulden isteyin. Gonulden idteyince olurmuw. Allah her kesin yardimcisi olsun. tez bir zamanda hayirli haberlerinizi burdan okuyalim inwallah

Ttlm bn sana umut olayim ins. Uc yillik evliyim hic cocugum olmamisti bugune kadar . Hc korunmadk ustelik . Snr 9 ay once pkolu oldugumu ogrendm . Esimde varikosel var. Yumurtlama problemim vr .tek tupum tikali.bn bi ay klomen tedavisi qordum olmadi . 5 ay ara verdm rahm filmini cekildm snr bska dktora gttm . Bna gne klomen folbiol . Bide kan sulandiricimi ne verdi bn yumrta takibi gordum sdce solda iki yumrtan vr bugun yrn catlar ddi bna ama onlar vrkn bn ztn hamileymisim.ama rbbme
Cok dua ettm bebek dualri okudum .dilek diledim. Sukurler olsun suanda 7haftalk hamileyim bnmde umudum kesilmisdi. Ama rbbm vrdi bana muciZemi ins sglikli kucagimada alirim tek dilegim o.uzulme ttlm . Hele stres ypma bn ha olck ha olck ddigm zmnlarda olmadi bu ay beklemiyodm hc dusunmedm bile .olmick ztn adet belirtilrm vr ddm ve megersm hamileymisim. Ama bebek dualri oku. Rbbme siqin. Her persembe cuma hacet dualri kurani kerim hep okudum.rbbm sana versin inss...

Allah razı olsun hepinizden burada yazdığınız güzel dileklerinizi görünce çok mutlu oldum ve duygulandım Rabbim tüm olmayanlara herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Ttlm bn sana umut olayim ins. Uc yillik evliyim hic cocugum olmamisti bugune kadar . Hc korunmadk ustelik . Snr 9 ay once pkolu oldugumu ogrendm . Esimde varikosel var. Yumurtlama problemim vr .tek tupum tikali.bn bi ay klomen tedavisi qordum olmadi . 5 ay ara verdm rahm filmini cekildm snr bska dktora gttm . Bna gne klomen folbiol . Bide kan sulandiricimi ne verdi bn yumrta takibi gordum sdce solda iki yumrtan vr bugun yrn catlar ddi bna ama onlar vrkn bn ztn hamileymisim.ama rbbme
Cok dua ettm bebek dualri okudum .dilek diledim. Sukurler olsun suanda 7haftalk hamileyim bnmde umudum kesilmisdi. Ama rbbm vrdi bana muciZemi ins sglikli kucagimada alirim tek dilegim o.uzulme ttlm . Hele stres ypma bn ha olck ha olck ddigm zmnlarda olmadi bu ay beklemiyodm hc dusunmedm bile .olmick ztn adet belirtilrm vr ddm ve megersm hamileymisim. Ama bebek dualri oku. Rbbme siqin. Her persembe cuma hacet dualri kurani kerim hep okudum.rbbm sana versin inss...

Çok ama çok teşekkür ederim gerçekten bana büyük umut oldunuz şuanda.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almak nasip etsin doğacak bebişinize uzun ömürler versin bizlere olmayanlrada dua edin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş.

merhabalar kızlar nasılsınız...

ben 10 gün sonra eşimin memleketine gidiyorum. bu yılın başlarından beri hep hayal ediyordum kayınvalidemlere gidince karnım burnumda olur diye yok ben nasıl uçağa binerim bebeğime zararı olur m diye ramazanda oruç da tutamam diğer ıla kazasını yaparm diye hayaller işte....

peki şimdi ne olacak... orda soracak herkes bizde daha istemiyoruz diyecez. olmuyo diyemiyor insan.

kv.dem bebek ceketleri örüyordu kış boyu bebek istiyeyim diye hepsini bir bir dizecek önüme hevesleneyim de hemen bebek yapayım diye anlatacakda anlatacak: onun kızı olmuş bunun oğlu olmuş şunun gelini de hamile sizden sonra evlendiler falan filan...

bana biri yardım etsin ya ben napıcam yaaa

merhabalar kızlar nasılsınız...

ben 10 gün sonra eşimin memleketine gidiyorum. bu yılın başlarından beri hep hayal ediyordum kayınvalidemlere gidince karnım burnumda olur diye yok ben nasıl uçağa binerim bebeğime zararı olur m diye ramazanda oruç da tutamam diğer ıla kazasını yaparm diye hayaller işte....

peki şimdi ne olacak... orda soracak herkes bizde daha istemiyoruz diyecez. olmuyo diyemiyor insan.

kv.dem bebek ceketleri örüyordu kış boyu bebek istiyeyim diye hepsini bir bir dizecek önüme hevesleneyim de hemen bebek yapayım diye anlatacakda anlatacak: onun kızı olmuş bunun oğlu olmuş şunun gelini de hamile sizden sonra evlendiler falan filan...

bana biri yardım etsin ya ben napıcam yaaa

Ah kardeşim hiç söyleme herkes sormazmı bide bebek varmı zamanı geldi artık ne zaman olucak senden sonra evlenenlerin bebeği var diye zaten bu konuda hassasım bide öyle sorulunca dahada hassaslaşıyorum Rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine çok aratmasın hayırlısı ile tez vakitte çifte bayram yaptırsın yüzümüzü güldürsün inşallah çok hassaslaştım bugünlerde bu konuda sürekli ağlayasım var :43:

Back
X