- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi Turuncumsu
-
Aslında bayadır kullanıyorum ama bir etki görmedim pek sanırım en doğrusu olacak değerlerime baktırmak
Aslında çok haklısın zaten saçlarım kurumaktan cadı süpürgesi gibi olmuşken ekstra kurutmaya gerek yok. Şu ara nemlendirmeye ağırlık vereyimben her zaman yağ bakımlarından yana olmuşumdur sinameki uzatıyor mu evet ama kurutuyo maalesef soğan kürünüde tavsiye ederim
Her kürü ne kadar yapacaksın 1 aylık mı? Ya birde benim saçlarımı kuruttu desem acaba gün aşırı kür uygulayıp yıkadığımız için mi?Bende suan ilik kürü nu uyguluyorumumm deneye deneye bulucaksin canim sacina en yararli hangisi ben ole yapiyorumm mesela
Kızlar merhaba aslında forumu bayadır takip edipte henüz üyeliğini yeni almış olanlardanım. Yıllaaardııırr saç uzatma topiklerini ısrarla takip etmiş ama bi türlü başlayamamış biri olarak bu ara boy saç canıma tak etti bi yerlerden başlayayım dedim. Bende bi şekilde boyadır föndür düzleştirmedir vazgeçemeyenlerdenim. Saçlarımda hep sarı. Neyse bu Ara boy canıma tak etti ombre yaptırdım her ay boya derdim olmasın diye ve şekillendirmeyi bırakıp saç uzatma niyetine girdim. Aslında bir haftadır turplu su da yapıyorum ama hala soru işaretlerim var. Sizin tavsiyeniz var mı?? Bir sürü topik hepsine bak yorum oku kafam daha çok karıştı doğrusu. Fotoğraf koyabilirsem eğer bi ara koyacağım
Bnde arastiridim hep bosuna arastirmism cok kansizsan uzamz fln alakasi yok kan degerlrm ck dusuk ve ne sacim dokuluyr ne bisy ve hizli uzuyr sadece krem ck onemli kremleyn durulayn yeter hafif kurutn sarin ayrica sarmask cicekleri dusunun dolandikca daha uzarlr sacimi yogunlk topladm saclarm belimde bi hafta varmadn dip boya gelio hic memnun deglm bu durumdanKızlar merhaba aslında forumu bayadır takip edipte henüz üyeliğini yeni almış olanlardanım. Yıllaaardııırr saç uzatma topiklerini ısrarla takip etmiş ama bi türlü başlayamamış biri olarak bu ara boy saç canıma tak etti bi yerlerden başlayayım dedim. Bende bi şekilde boyadır föndür düzleştirmedir vazgeçemeyenlerdenim. Saçlarımda hep sarı. Neyse bu Ara boy canıma tak etti ombre yaptırdım her ay boya derdim olmasın diye ve şekillendirmeyi bırakıp saç uzatma niyetine girdim. Aslında bir haftadır turplu su da yapıyorum ama hala soru işaretlerim var. Sizin tavsiyeniz var mı?? Bir sürü topik hepsine bak yorum oku kafam daha çok karıştı doğrusu. Fotoğraf koyabilirsem eğer bi ara koyacağım
Ah bizlerde saçlarımız öyle uzasa diye ne kadar uğraşıyoruz. Acaba bu kadar umursadığımız taktığımız içinde mi böyle diye düşünüyorum kardeşim çok hırpalar saçlarını ama onunki çok daha hızlı uzar bakım falnda hak getireBnde arastiridim hep bosuna arastirmism cok kansizsan uzamz fln alakasi yok kan degerlrm ck dusuk ve ne sacim dokuluyr ne bisy ve hizli uzuyr sadece krem ck onemli kremleyn durulayn yeter hafif kurutn sarin ayrica sarmask cicekleri dusunun dolandikca daha uzarlr sacimi yogunlk topladm saclarm belimde bi hafta varmadn dip boya gelio hic memnun deglm bu durumdan
Bu da gayet mantıklı hindistan cevizi yağını da pek severim doğrusu. Nerede bulabilirim ki pekiCanım lifeco nun katı hindistan cevizi yağını alıp hafta bir yağ bakımı ve bir de sinameki turp soğan kürlerinden birini seçip uygulayabilirsin yani hafta da 2 kür biri yağlı biri sulu olurböylece hem saçların kurumaz hem zamandan kazanırsınnn benim fikrimm bu yönde
Sanki bununla alakalı bir topik vardı demi ama bakmak kısmet olmamıştı. Teşekkür ederim canmshen min women al eczaneden, hem saçı besliyor hem uzatıyor bitkisel takviye
Ilik kurunu on defa yapicam canim.toplamda iki buçuk aya yakin suruyo.sonra ara vericem yine bakalim.gorucez ne kadar ise yaricak. Valla ben haftada iki defa yapiyorum bilmiyorum ki.nedenn kurutur nemlendirici bisieyler uyguluyomusunHer kürü ne kadar yapacaksın 1 aylık mı? Ya birde benim saçlarımı kuruttu desem acaba gün aşırı kür uygulayıp yıkadığımız için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?