- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
- 53
- Konu Sahibi Turuncumsu
-
Aslında zeytinyağı ve mayayla bi yandan da onarmaya çalışıyorum ama. Umarım işe yarar canım ya nedir bu saçlardan çektiğimiz 2,5 ayda maşallah baya oyalıyor ama ben kürleri 1 gün arayla yapıyorum acaba ondan da mı yordumIlik kurunu on defa yapicam canim.toplamda iki buçuk aya yakin suruyo.sonra ara vericem yine bakalim.gorucez ne kadar ise yaricak. Valla ben haftada iki defa yapiyorum bilmiyorum ki.nedenn kurutur nemlendirici bisieyler uyguluyomusun
Aslında zeytinyağı ve mayayla bi yandan da onarmaya çalışıyorum ama. Umarım işe yarar canım ya nedir bu saçlardan çektiğimiz 2,5 ayda maşallah baya oyalıyor ama ben kürleri 1 gün arayla yapıyorum acaba ondan da mı yordum
Valla bende boya yok fön dokundurmam bıle ıkı yıldır aynı boyda kıpırdamıyor bıle sınır oluyorumKızlar merhaba aslında forumu bayadır takip edipte henüz üyeliğini yeni almış olanlardanım. Yıllaaardııırr saç uzatma topiklerini ısrarla takip etmiş ama bi türlü başlayamamış biri olarak bu ara boy saç canıma tak etti bi yerlerden başlayayım dedim. Bende bi şekilde boyadır föndür düzleştirmedir vazgeçemeyenlerdenim. Saçlarımda hep sarı. Neyse bu Ara boy canıma tak etti ombre yaptırdım her ay boya derdim olmasın diye ve şekillendirmeyi bırakıp saç uzatma niyetine girdim. Aslında bir haftadır turplu su da yapıyorum ama hala soru işaretlerim var. Sizin tavsiyeniz var mı?? Bir sürü topik hepsine bak yorum oku kafam daha çok karıştı doğrusu. Fotoğraf koyabilirsem eğer bi ara koyacağım
Aslında çok olmadı 3hafta falan ama saçlarım kısa süre önce açma boyamaya maruz kaldı bildiğin platindi saçlarım gerçi uçlar hala açıkta üstler ombremsii. Öncelikle nemlendirip sonrasında kürlere başlayacağım ya böyle acayip kuru ve sert olduValla ben 2 ay bakım yapip iki ay ara vericem gün asiri yorabilir aslinda ne kadar suredir yapiyosun belki ara verirsen bira rahatlar dinlenir saclarn
saçların oryallı yıpranıksa profesyonel urunlere yonlenmenı önerırım keratın bakımı yaptırabılırsın ıyıde bır masken olsun bırde serumun bende 2 gunde bır bakım yapıyorum dıpten yanmış platın saçlarımdan kurtuldum çok şükür nemsızlık gıbı bır sorunum yok senın saçın platın olduğu ıcın nem sorunu var.uzatmak ıcınde ben sınemakı kuru denedım faydası olmadı bende yağ bakımları etkılı oluyor karışık yağ bakımları yapıyorum sacımın boyları ıcınde ya hındıstan cevızı yada zaytınyağı kullanıyorumAslında çok olmadı 3hafta falan ama saçlarım kısa süre önce açma boyamaya maruz kaldı bildiğin platindi saçlarım gerçi uçlar hala açıkta üstler ombremsii. Öncelikle nemlendirip sonrasında kürlere başlayacağım ya böyle acayip kuru ve sert oldu
Teşekkür ederim. Bende bikaç gündür kılıçbalığının evde keratin bakımının inceliklerini inceliyorum. Kendim yapmaya niyet ettim gibi çünkü küçük bi şehirdeyim artık saçlarımı emanet etmek istemiyorum kimselere çok da profesyonel çalışan bi salon yok. Uzatmayı şimdilik ertelemem lazım sanırım çünkü bu halde olmayacak şey istiyorum gibisaçların oryallı yıpranıksa profesyonel urunlere yonlenmenı önerırım keratın bakımı yaptırabılırsın ıyıde bır masken olsun bırde serumun bende 2 gunde bır bakım yapıyorum dıpten yanmış platın saçlarımdan kurtuldum çok şükür nemsızlık gıbı bır sorunum yok senın saçın platın olduğu ıcın nem sorunu var.uzatmak ıcınde ben sınemakı kuru denedım faydası olmadı bende yağ bakımları etkılı oluyor karışık yağ bakımları yapıyorum sacımın boyları ıcınde ya hındıstan cevızı yada zaytınyağı kullanıyorum
Bende kilicbaligi sayesinde ogrendim kucuk bir ilcedeyim bir kere sac kestirdim yamuk yumuk.artego keratin yuklemeyi alip evde kendim yapiyorum keratin yuklemesini.hem uzatip hemde bakim yapabilirsin bence ki ben oyle yspip yaniklardan kurtuldum yag bakimlari oneririm dax hint badem hindistan cevizi vs 2 gunde bir ilik bir şekilde diplere masajla uygula boyunada ya zeytinyagi yada hindistan cevizi.hem saclarin beslenir hemde uzarTeşekkür ederim. Bende bikaç gündür kılıçbalığının evde keratin bakımının inceliklerini inceliyorum. Kendim yapmaya niyet ettim gibi çünkü küçük bi şehirdeyim artık saçlarımı emanet etmek istemiyorum kimselere çok da profesyonel çalışan bi salon yok. Uzatmayı şimdilik ertelemem lazım sanırım çünkü bu halde olmayacak şey istiyorum gibi
Tamda bugün gittim watsonsa dax almaya cadı kardeşim saçma sapan makyaj ürünleri aldırarak geri çıktı önce keratin yapalım sonra daxla beslersin dedi bende ikna oldum en iyisi yarın gidip alayım. Pazartesi de ilk işim keratin sipariş etmek olsunBende kilicbaligi sayesinde ogrendim kucuk bir ilcedeyim bir kere sac kestirdim yamuk yumuk.artego keratin yuklemeyi alip evde kendim yapiyorum keratin yuklemesini.hem uzatip hemde bakim yapabilirsin bence ki ben oyle yspip yaniklardan kurtuldum yag bakimlari oneririm dax hint badem hindistan cevizi vs 2 gunde bir ilik bir şekilde diplere masajla uygula boyunada ya zeytinyagi yada hindistan cevizi.hem saclarin beslenir hemde uzar
İyi yaparsin canim keratin bakimi düşünüyorsan uygun bulduğum birkac site var oneririm sana ben daxin icine ya karışık bakim yagi yada tek tek elimdeki yaglardan ekliyorum öneririm sanada.bu arada keratin kullanacaksan sulfatsiz sampuan kullanman lazimTamda bugün gittim watsonsa dax almaya cadı kardeşim saçma sapan makyaj ürünleri aldırarak geri çıktı önce keratin yapalım sonra daxla beslersin dedi bende ikna oldum en iyisi yarın gidip alayım. Pazartesi de ilk işim keratin sipariş etmek olsun
Teşekkür ederim canım özelden rahatsız etmiş bulundumİyi yaparsin canim keratin bakimi düşünüyorsan uygun bulduğum birkac site var oneririm sana ben daxin icine ya karışık bakim yagi yada tek tek elimdeki yaglardan ekliyorum öneririm sanada.bu arada keratin kullanacaksan sulfatsiz sampuan kullanman lazim
Rica ederim istedigin zmn sorabilirsinTeşekkür ederim canım özelden rahatsız etmiş bulundum
Canım aktarlarda hindistan cevizi yağı oluyor ancak hepsinde katısı bulunmuyor istersen internette satılıyor internetten de bakabilirsinnBu da gayet mantıklı hindistan cevizi yağını da pek severim doğrusu. Nerede bulabilirim ki peki
Teşekkür ederim canım aslında benim vardı ben onu ılıtmaktan zorsunup atmıştım şimdi arıyorum neredesiin senCanım aktarlarda hindistan cevizi yağı oluyor ancak hepsinde katısı bulunmuyor istersen internette satılıyor internetten de bakabilirsinn
Çıkıp aktarları bi tavaf ederim artıkizmirdeyim canım ama bende pek bulamıyorumm en son sıvı olanını almıştım aktardan o da iş görür :)
Uclarinda yipranmis gibi duruyor cok kotu degil bence sacinHalim bu kızlar pazartesiden itibaren başlayacağım bişeyleri değiştirmeye
Aslında biraz toparlanmış hali bu. Çünkü fön düzleştirici yada kurutucu bile kullanmıyorum. Ama uçlarım işte sert ve kuru. Ve sanırım bu yüzden hiç uzamıyor yıllarda geçse hep bu boy saçımUclarinda yipranmis gibi duruyor cok kotu degil bence sacin
Kopuyormu uçları acaba bide islakken lastik gibi uzama varmiAslında biraz toparlanmış hali bu. Çünkü fön düzleştirici yada kurutucu bile kullanmıyorum. Ama uçlarım işte sert ve kuru. Ve sanırım bu yüzden hiç uzamıyor yıllarda geçse hep bu boy saçım
Diplerim çabuk çıkar bende muhtemelen uçlardan koptuğunu düşünüyorum yoksa aylar hatta yıllarca böyle kalması imkansız. Evet lastik gibi sünüyor. Sanırım 4 yıldır sarıyım. Kısa bi süre öncede baya açtı kuaför saçlarımı bildiğin beyaza yakın bi sarıydı sonra böyle ombreyle falan toparlayalım dedik ama giden gittiKopuyormu uçları acaba bide islakken lastik gibi uzama varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?