• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde sorunum kayınvalidem:(

sedhak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
510
250
103
41
bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok

bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok
Kendini üzme tatlım sende ilgilen eltinle muhabbete girmeye çalış sen kendini geri Çeltikçe onlarda seni dişlar ortama uyum sağla bence belki ise yarar

Gitme bir süre canım geçen akşam annemde yengeme surat yapmış onada söyledim bir süre gitme diye

1) Eltini kıskanma.
2) Kayınvaliden senden hoşlanmak seni sevmek zorunda değil. Eltinin muhabbeti onu daha çok açıyordur....

Demek ki seviyosun kayınvalideni ki alınabiliyosun
Bilmem büyük bi sorunumuz yok ama kayınvalidem benle az konuşsa ben bozulmam
Ya da elti rekabeti mi bu ?
Bneim eltim de yok bilemiyorum

herzaman mesafe en ıyısıdir
o eltınle kayınvalıdenın sevgılerı ınsallah hıcbızaman bıtmez
suan hassas donemındesın alınganlık yapmıssındır belkı takma kafanı
ne kadar ıyı olursa olsun sana melek gıbı de davransa sen hep mesafelı ol

1) Eltini kıskanma.
2) Kayınvaliden senden hoşlanmak seni sevmek zorunda değil. Eltinin muhabbeti onu daha çok açıyordur....
tabi ki zorunda değil ama beni her hafta evine zoraki çağırıyorsa insan bi nezaketen hal hatır sorar , yokmuşum gibi davranamaz görgü kuralı diye bişey vardır ayrıca arada altı yılın hatrı var bugüne kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu, eltimle de bir sorunum yok ayrıca onun davranışları gayet normal

herzaman mesafe en ıyısıdir
o eltınle kayınvalıdenın sevgılerı ınsallah hıcbızaman bıtmez
suan hassas donemındesın alınganlık yapmıssındır belkı takma kafanı
ne kadar ıyı olursa olsun sana melek gıbı de davransa sen hep mesafelı ol
çok haklısın teşekkür ederim

tabi ki zorunda değil ama beni her hafta evine zoraki çağırıyorsa insan bi nezaketen hal hatır sorar , yokmuşum gibi davranamaz görgü kuralı diye bişey vardır ayrıca arada altı yılın hatrı var bugüne kadar bişey yoktu da şimdi ne oldu, eltimle de bir sorunum yok ayrıca onun davranışları gayet normal

Seni çağırmıyor ki evine, oğlunu çağırıyor. Görmek istediği kişi oğlu, sen değilsin. Mecburen sana da katlanıyor. Böyle düşünüp gerçeği kabullen; senle konuşmayan kadına sen de gerektiği kadar değer ver; dert etme yani....

Canim bosver üzme kendini bu sebepten,naparsa yapsin mesafe koy valla boylesi daha iyi sonra herseye karısır oluyorlar

O nasıl adet ya her cumartesi her cumartesi. Eşinizle konuşun biraz dikkat etsin annesinin size nasıl davrandığını. Sonra gidip gitmemeyi karar verirsiniz.

Kayinvalide seni sevmek zorunda degil demis bazi arkadaslar
Katilmiyorum..
Evet sevmek zorunda degil ama gelinine saygi duymak zorunda , Gelin onun evindeyken takmamaso konusmamasi SAYGISIZLIKTIR ..

Neyse , sende kaynanaya mesafeli dur ve her cumartesi gitme , esine durumu anlat
Kaynanada sorunca böyle böyle desin. Madem seni takmiyor gitmenede gerek yok .. anlasin hatasini!

Back
X