- 13 Ekim 2015
- 510
- 250
- 103
- 41
bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok