Arkadaşlar nevresim takımı bundan hariç 4 tane daha var onları açıp sandığa koydugumdan fotograf çekemedim. Markalarını ve modellerini de unuttuğumdan bulamıyorum internet üzerinden. 2 yastık 1 yorgan 1 tane de yatak koruyucu aldım setin içindeydi zaten. Daha hazır nevresim almayı düşünmüyorum çünkü annemin yaptıgı dantellerden de diktireceğim umarım begenirsiniz. Ben bi an önce bunları kullanmak istiyorum ya :)pl
Arkadaşlar nevresim takımı bundan hariç 4 tane daha var onları açıp sandığa koydugumdan fotograf çekemedim. Markalarını ve modellerini de unuttuğumdan bulamıyorum internet üzerinden. 2 yastık 1 yorgan 1 tane de yatak koruyucu aldım setin içindeydi zaten. Daha hazır nevresim almayı düşünmüyorum çünkü annemin yaptıgı dantellerden de diktireceğim umarım begenirsiniz. Ben bi an önce bunları kullanmak istiyorum ya :)pl
güzel günlerde kullan hepsi birbirinden güzel bende nevresim almayı çok severim :) Bende çeyizler için lif yapıyorum ihtiyacın var ise yardımcı olabilirim fikir olması açısından yaptklarımı ekleyeyim
güzel günlerde kullan hepsi birbirinden güzel bende nevresim almayı çok severim :) Bende çeyizler için lif yapıyorum ihtiyacın var ise yardımcı olabilirim fikir olması açısından yaptklarımı ekleyeyimEki Görüntüle 1903269
Eki Görüntüle 1903270
Eki Görüntüle 1903271
Amin inşallah. Sadelikten yanayım ben çok karışık desenleri falan sevmiyorum. Sadece yemek takımı kare mı yoksa yuvarlak mı olsun dye çok düşündüm ikiside çok güzel halen daha kararsızım valla aldım da henüz eve getirmedim :)
güle güle kullan canım dediğin gibi baya nevresimin olmuş zaten hediye flnda gelir daha alma daha fazla. mutfağa odaklan biraz onun ıvır zıvırı çok oluyor düğün ne zaman
güle güle kullan canım dediğin gibi baya nevresimin olmuş zaten hediye flnda gelir daha alma daha fazla. mutfağa odaklan biraz onun ıvır zıvırı çok oluyor düğün ne zaman