Benimi aldırdım... Sanırım leke kalacak. (Ne tavsiye edersiniz)

grıpın senden bısı rıca edebılrmıyım acaba alınan yerın cok ufak bı fotosunu koyabılrmısın bede aldrcam sanırım hem 2tane hemde yuzumdeo lunca cok tedıgınım

sağolasın canım. Yok öyle aman aman bi acı olmadı. Uyuşturuyolar zaten.Bişey hissetmedim. Ama sonrasında o gün biraz sızladı.korkacak bişey değil yani

cewap yazdığın için teşekkürler canım saolasın bilgilendirdiğin için...tekrar geçmiş olsun...

benlerini aldıran arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum .benim bu konuda aklıma takılan bir konu var o da şöyleki;koyu renkli benlerin kanser riski taşıdığı ve herhangibir müdahalenin tehlike yaratacağı..bu konu da herhangibir bilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmasını rica edecekdim benlerini aldıran arkadaşların aldırmadan önce muayne yaptırıp yaptırmadıklarını merak ediyorum açıkcası cevaplarsanız sevinirim

benlerini aldıran arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum .benim bu konuda aklıma takılan bir konu var o da şöyleki;koyu renkli benlerin kanser riski taşıdığı ve herhangibir müdahalenin tehlike yaratacağı..bu konu da herhangibir bilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmasını rica edecekdim benlerini aldıran arkadaşların aldırmadan önce muayne yaptırıp yaptırmadıklarını merak ediyorum açıkcası cevaplarsanız sevinirim

bi arkadaşıma da doktor, rengi koyulaşırsa alınması gerektiğini söylemişti.. fisfisfis

Merhaba Arkadaşlar bende yüzmde bulunan hafif kabarık 2 tane beni aldırmayı düşünyorum ama 2 yöntem arasında kaldım Barış Çakır adlı doktora mail yoluyla ulaştım ve bana shave eksizyon yöntemiyle benleri aldığını söyledi. Size bakıyorum çoğunluk kesme çıkarma yöntemiyle aldırmış bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Shave eksizyon yöntemiyle içinizde benlerini aldıran varmı? iz kalıyormu? kesme çıkarma ile aldıranları yüzünde iz kaldımı? ıstanbul da aldıranlar hangi doktora aldırdılar ? Benim benlerim yüzümde bulunduğundan iz kalmaması için herşeyi 3 - 5 kez düşünmek zorundayım.. TEŞEKKÜRLER :)

nerde aldırmayı dusunuyorsun cnm bende istıyorum bnmde yuuzmde sanırım aynı kaderı paylasıyorus.cok korkuyorum ız kalcak dıe.bıde bende ıkı tane ben var uuzmde cok ufak ıkısıde belkı bı toplu ığne ucu kadar yokturlar yanıı.ben bıtanesıne buzlu tedavıde baslattım rengımnde bı acılma var 4seansım suanda ama tamamen geceecekmı bılemıyorum inş gecer pahalıda vbı yontemdı umarım kazıklanmıs olmam

Son düzenleme:
Ben özel bir hastane de aldırmayı düşünüyorum benim de 2 si yüzümde bunları dert edip aldırmayı düşünürken birde izle hiç uğraşamam çoğu kişi aldırmış iz kalmadığını belirtmişler inşallah bizde de kalmaz. Buzlu tedaviyi ilk defa duydum benimki biraz kabarık ve mercimek büyüklüğünde galiba bu yöntem benim için pek geçerli olmaz.

grıpın cnm noldu aldırdınmı dıkıslerını ne zaman aldıracakmıssın sence ız kalcak gıbımı gozkuyor?

Gripin cnm dikişlerın alınmıstır artık deılmıı suankı durumun nsll pekı ız kalacak gıbı gozukuyormu sence cnm

Kızlar daha önce de yazdığım gibi 2004'de aldırdım.Ne araştırma yaptım ne bir şey.Özel bir hastaneye başka bir şey için muayene olmaya gitmiştim.Estetik doktoru olduğunu da öğrendim, gittim doktorla konuştum.Randevu aldım.Randevu tarihinde de tek başıma gidip aldırdım.Lokal anestezi yaptılar.Ne acı,ne ağrı ne de şişlik,iz kalmadı.Çok da dikkat etmedim ameliyat sonrası.Çıkarılan benler patolojiye gitti ;temiz çıktıKaç yıl oldu hiçbir problem yok Allaha şükür..:lepi:

iz dediğiniz o kadar az bişeykii..zaman içinde o da geçiyo.ben boynumdan aldırdım 5 tane şimdi en ufak izleri bile yok.eğer büyük benlerse izleri olabilir...merak edenlere ben aldırmak isteyenlere gittiğim doktoru tavsiye ederim.sonradanda gittim.çok iyi bi doktor..istanbulda...

kızlar iz kalmaması için kantoron yagı kullanın. arkadasımın kardeşinin yüzü ütü yüzünden yanmıs. böle hafif iz vardı,siyahımtırak. kantoron yagı sürerek hiç iz kalmamasını sagladılar.

arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum ama bunu yaparken de ne amacım sizi yargılamak ne kavga ne başka bir şey asla değil.ama bence o sizi rahatsız eden benler başkalarının dikkatini bile çekmiyor.belki diyeceksiniz ben başkası için aldırmıyorum kendim için diye ama bir insanın ufacık benlere kafayı takıp bunu çok büyük mesele haline getirmesi doğru mu.bakın biraz önce olanı yazayım size.burayı okuyunca PCnin yanındaki el aynasını alıp yüzüme baktım hiç farkında bile olmadığım bir beni farkettim sayenizde.ama o orda tabiki hep vardı ben yeni farkettim farkındalık yarattınız.ama sağlık sorunu yaratacak bir şey değilse asla aldırmam ben benleri severim:) beni yanlış anlamanızı istemem bence o benler eminim yakışıyordur sizlere.hayatta kafaya takacak çok mesele var bununla kendinizi üzmeniz gereksiz.

bence kendiliginden gecer ilaç kullanırsan belki erken gecer..ben ben aldırmadım ama burundan ameliyt oldum ilaç kullanmadım geçti:)

tmm cnm tesekkur ederım.brs iz var ama gecer gıbı gozukuyor en aznıdan zzamanla kırmızılığı gececek

Back
X