Benimki asker degil ama asker yarenleri beni anlar :(

Arkadaslar mrb, sozlum yurtdisina gitti calismaya 1 hafta oluyor ve taa 20 eylulde donecek :( arkadaslar okadar alistim ki ben ona, hep gormeye yanimda olmasina bunca zaman onsuz nasil gececek bilmiyorum cok uzgunum:(
Her gun o isten donunce goruntulu konusuyoruz ama insanin yaninda olmasina benzemiyor ki cok zor
Ve sozlum kiskanc gezmemi tozmami pek istemez kizar tartisma cikar o yuzden disaridaya pek cikamiyorum, evdede dahada bunalima giriyorum, zaten onu gorememe fikri beni mahvediyor o olmadan gezmekte istemiyorum birsey yapmak istemiyorum
lutfen biri bana bir teselli versin, asker yarenleri nasil dayandiniz nasil gececek zaman ....

6,5 ay sürecek ayrılığınız galiba.. Canım insan bi şekilde alışıyor, şunu düşün en azından sözlün birinin emri altında değil her gün konuşuyormuşsunuz ama askerlikte öyle bi durum olmuyor, askerleri doğuda olanlar hele camera ile konuşma şansları %50..
Ben 12 ay bekledim, geleli 2 ay oluyor. Sabır demekten başka birşey denilmez şu durumda yine de.. Geçmiyor dediğimiz zaman aslında su gibi geçiyor, nişanlımda çok kızarda bana oraya gitme buraya gitme diye ben kaçak göçek giderdim arada sırada ama şimdi arkadaşlarım aradığı halde çıkmıyorum evden çıkınca sıkılmaya başlıyorum. Kısa dönem asker yareni gibi birşey olmuşsun sen canım, Allah kavuştursun :31:
Zaman geçmiyor dersen geçmez, geçecek bitecek diye avut kendini ve asker bekleyenlerle kendinin ne kadar şanslı olduğunu düşün :17:

6,5 ay sürecek ayrılığınız galiba.. Canım insan bi şekilde alışıyor, şunu düşün en azından sözlün birinin emri altında değil her gün konuşuyormuşsunuz ama askerlikte öyle bi durum olmuyor, askerleri doğuda olanlar hele camera ile konuşma şansları %50..
Ben 12 ay bekledim, geleli 2 ay oluyor. Sabır demekten başka birşey denilmez şu durumda yine de.. Geçmiyor dediğimiz zaman aslında su gibi geçiyor, nişanlımda çok kızarda bana oraya gitme buraya gitme diye ben kaçak göçek giderdim arada sırada ama şimdi arkadaşlarım aradığı halde çıkmıyorum evden çıkınca sıkılmaya başlıyorum. Kısa dönem asker yareni gibi birşey olmuşsun sen canım, Allah kavuştursun :31:
Zaman geçmiyor dersen geçmez, geçecek bitecek diye avut kendini ve asker bekleyenlerle kendinin ne kadar şanslı olduğunu düşün :17:

Sagol canim bu guzel yorumun icin, cok iyi geldi Allah razi olsun.. sen askerine kavusmussun ne mutlu sana insallah bende butun bekleyenlerde kavusur sagol cok

Evet kısa dönem askerlik gibi olmuş canım ama senden daha zor durumda olsnları düşün mesela ben :) sözlüne çok alışmışsın doğru benim 5 yıllık eşim gitti askere 1 yıldır ayrıyız kısa dönem yapcaktı yaş sınırına takıldı vs vs ben ilk askere gittiğinde hayal ederdim ustaya geçsin her hafta sonu cameradan götüşürüz die ama kader ki tee şırnağa gitti çarşı iZni yok telde zor konuşuyoruz ama bunlara ragmen bak neredeyse 2 haftamız kaldı bitiyo çok şükür yani demem oki bunları anlattım kendini rahatlar benim bu şartlarda bittiyse seninde biticektir zaman durmuyo canım öyle yada böyle geçiyo hep bigün sonraya gidiyo geri gitmiyo rahat ol tatlım allah kavuştursun

Arkadaslar mrb, sozlum yurtdisina gitti calismaya 1 hafta oluyor ve taa 20 eylulde donecek :( arkadaslar okadar alistim ki ben ona, hep gormeye yanimda olmasina bunca zaman onsuz nasil gececek bilmiyorum cok uzgunum:(
Her gun o isten donunce goruntulu konusuyoruz ama insanin yaninda olmasina benzemiyor ki cok zor
Ve sozlum kiskanc gezmemi tozmami pek istemez kizar tartisma cikar o yuzden disaridaya pek cikamiyorum, evdede dahada bunalima giriyorum, zaten onu gorememe fikri beni mahvediyor o olmadan gezmekte istemiyorum birsey yapmak istemiyorum
lutfen biri bana bir teselli versin, asker yarenleri nasil dayandiniz nasil gececek zaman ....

canım bende eşimi askere yolladım 2.5 yıllık evliyim.eşim 6 yıldır hayatımda hani herkes eşiyle herşeyi paylaşır ama benim onsuz yaptığım tek sanırım wc ye gitmek yaniii :1: gitmeden önce çok korkuyordum nasıl geçer naparım görmeden onu diye ve maksimum görüşmediğimiz gün sayısı 4 tü bizim ve o otobüse bindiğinde hissettiklerimi anlatamam sana. Ama dua ve sabırla geçiyor canım zaman zaten durmuyorki geçiyor ama bakış açısı önemli şuan rahat orda artık telefonlada rahat görüşüyoruz.Birde böyle özleyebilmek bile çok güzel.birçok insanın yanyana aynı evde paylaşamadıklarını ben eşimde 1071 km de paylaşıyorum aşk olsun sevgi olsun sağlık olsun emin ol gerisi sabır ve dua.hıı şunuda söyleyeyim anlayışta çok önemli sana baskı kurması hiç hoş değil bu süreçte bu sizi ilişkinizii yorar.Rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursun :34:

kizlar sagolun hepinize cok tesekkur ederim iyiki varsiniz, nekadar iyisiniz sagolun o yorum yazan elleriniz dert gormesin Rabbim gonlunuze gore versin.. insan bir cumle teselliye nekadar cok ihtiyaci oluyor sagolun cok Rabbim sizden razi olsun

en basında kendine uğraşacak bişeyler bul kolay geçmeyecek ilk aylar çünkü mesela bi defter al ve sürekli küçük küçük notlar yaz aksamları günlük tut kendine hedef koy mesela bizler ilk olarak iki basamaklı günlere geçmeyi bekledik sonra 99 88 77 gibi rakamları hedef olarak belirledik sonrasında plakalar sonrasında tek basamaklar derken geçti zmn :107: :107:

Back
X