Benimki de sosyal medya derdi

madlen1

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
538
117
303
Arkadaşlar merhaba herhangi bir sosyal ortamda tanıştığım insanlar spor etkinlik yada arkadaş tanıştırması ilk oturmamızda yada sadece merhaba merhaba da bile ayak üstünde instagramdan ekleşelim diyor ben bu konuda rahatsız olan biriyim resimlerim hikayelerim özel alanımdır samimi olurum uzun bir tanışıklığım olur tabi ekleşirim ama böylesine karşıyım rahat herşeyi paylaşamıyorum böyle kişilere basıl cevap verilmeli kırmadan ? Pek kullanmıyorum veya kapatıcam ya diyorum sizin fikriniz nedir asıl sıkıntı aynı masada iyi elektrik aldığım insanlar oluyor belki onla ilerde takipleşmek isterim böyle diyince o kişiyede yanlış bir anlaşılma mı oluyor hikayelerini yakın ark al diyeceksiniz zaten öyle ama diyelim ki ortak arkolan ve olmayan kişilerle aynı ortamda ekleştim ortak arkadaşlarımın olup diğerini almazsam ayıp olacak diye düşünüyorum çok mu fazla inde düşünüyorum 2.hesap açma fikri de var kafam da aman kimse kırılmasın diye diye kendimi kırıyorum yoruyorum hep umursamak huyum olsa keşke beni eleştirenler de olacak bekliyorum yorumlarınızı (bu eklemek isteyenler bayan )

Allah yarabbi keşke tüm dertler böyle olsa.
Hikmetine sual olunmaz ama Bazılarına kürek kürek dertler bazılarına da böylesi..

Cevap :
Zaten sadece ayak üstü gördüğünüz, ya da elektrik alamadığınız biri ‘kırılmasın’ diye mi dert ediyorsunuz anlamadım sorunu.
Tanımadığım insanları eklemiyorum deyin geçin.
Hayatınızda belki de oturup sohbet etmeyeceğiniz bir daha görmeyeceğiniz birine ne söyleyeceğinizi neden dert edindiniz ¿

Allah yarabbi keşke tüm dertler böyle olsa.
Hikmetine sual olunmaz ama Bazılarına kürek kürek dertler bazılarına da böylesi..

Cevap :
Zaten sadece ayak üstü gördüğünüz, ya da elektrik alamadığınız biri ‘kırılmasın’ diye mi dert ediyorsunuz anlamadım sorunu.
Tanımadığım insanları eklemiyorum deyin geçin.
Hayatınızda belki de oturup sohbet etmeyeceğiniz bir daha görmeyeceğiniz birine ne söyleyeceğinizi neden dert edindiniz ¿
Ne bileyim insanlar kırılmasın arkamdan konuşmasın vs diye dert edindim genelde çok takıntılı kuruntulu biriyim ne söylesem de kötü anlaşılmayayım diye

Hele numaramı isteyenlere ayrı sinir oluyorum neden vereyim ki yeni tanışmışiz ne alaka inmisin cinmisin ne mana yani bende gecistiriyorum açıkçası

Ne bileyim insanlar kırılmasın arkamdan konuşmasın vs diye dert edindim genelde çok takıntılı kuruntulu biriyim ne söylesem de kötü anlaşılmayayım diye
Öncelik karşınızdakinin değil, sizin duygularınız olsun. Her zaman önce kendinizi memnun etmeye çalışın, başkasını değil. Yoksa asla mutlu olamazsınız. Kimseye olduğundan daha fazla değer ve anlam yüklemeyin. Bunun size zararı olur.

Arkanızdan konuşulsun bırakın. Bu hem onlarda karma oluşturur hem de sizin negatifinizi alır pozitiflerini size aktarırlar. Takılmayın yani, hem de hiç.

Sadece çok yakınlarınızın olmasını istiyorsanız hayır diyemediğinizden değil, sevdiklerinizden daha az değer verdiğiniz kişiler için 2.hesabı açabilirsiniz.

Öncelik karşınızdakinin değil, sizin duygularınız olsun. Her zaman önce kendinizi memnun etmeye çalışın, başkasını değil. Yoksa asla mutlu olamazsınız. Kimseye olduğundan daha fazla değer ve anlam yüklemeyin. Bunun size zararı olur.

Arkanızdan konuşulsun bırakın. Bu hem onlarda karma oluşturur hem de sizin negatifinizi alır pozitiflerini size aktarırlar. Takılmayın yani, hem de hiç.

Sadece çok yakınlarınızın olmasını istiyorsanız hayır diyemediğinizden değil, sevdiklerinizden daha az değer verdiğiniz kişiler için 2.hesabı açabilirsiniz.
Ay çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız

Niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz sosyal medyayı anlamadım alt tarafı resim konuyor başka insanlar da beğeni koyuyor bu kadar🙄 insanlar da garip bir şey istememiş ki alt tarafı bir listeye ekliyorsunuz o kadar resimlerinizde devlet sırrı falan mı var🙄
Nazara göze inan biriyim sonrasında bu şekilde yeni tanıdıklarımın başkalarının ardından aaa paylaştığı hikaye söyleydi
Böyleydi fotoda ayakkabısından tut elbisesine yorum yapanlar eskiden bana aynısı yapıldığı için artık o insanlardan dolayı resim bile atmıyorum

Nazara göze inan biriyim sonrasında bu şekilde yeni tanıdıklarımın başkalarının ardından aaa paylaştığı hikaye söyleydi
Böyleydi fotoda ayakkabısından tut elbisesine yorum yapanlar eskiden bana aynısı yapıldığı için artık o insanlardan dolayı resim bile atmıyorum
Kendinizi biraz fazla önemsiyorsunuz

bana da biraz abartıyor gibi geldiniz. ya gerçeği söyleyin ya da ekleyin. yalan söylemek çok saçma. hem görseler nolucak altı üstü bi kahve içerken bi kafede vs fotoğrafınız vardır. ne yani devlet sırrı mı.

bana da biraz abartıyor gibi geldiniz. ya gerçeği söyleyin ya da ekleyin. yalan söylemek çok saçma. hem görseler nolucak altı üstü bi kahve içerken bi kafede vs fotoğrafınız vardır. ne yani devlet sırrı mı.
Hayır değil şöyle daha önce belirtmedim hemen hemen çoğu kişi de bunu yaşadım görece güzel maddi durum olarak çevremden yüksekte biri olunca konusu arkamdan çok dönmüş fotoğraflarım gruplarlarda konuşulmuş saçıma kadar kıskanç bir biçimde alay edilmiş hal böyle olunca artık her insana bu potansiyelle yaklaşıyorum

Kendinizi biraz fazla önemsiyorsunuz
Bilmiyorum bu konuda çok fotoğraflarımı başka kişilerde gördüm birazda psikolojik olarak kendimi gizleme eğilimine girdim birde insanların nazarına gözüne çok inanan biriyim yada çevremdekiler herşeyimi abartarak inceleyenler belki ondandır

Haklısınız belki biraz abartıyorumdur evet ama artık kendimi gizleme durumuna geldim yaşadıklarımdan

Hayır değil şöyle daha önce belirtmedim hemen hemen çoğu kişi de bunu yaşadım görece güzel maddi durum olarak çevremden yüksekte biri olunca konusu arkamdan çok dönmüş fotoğraflarım gruplarlarda konuşulmuş saçıma kadar kıskanç bir biçimde alay edilmiş hal böyle olunca artık her insana bu potansiyelle yaklaşıyorum
allah allah ya hiç başıma gelmedi. neyse siz de hiç paylaşmayın o vakit. şu anki listenizde ekli kişilerinde nazar etmeyeceğinin garantisi yok. hem dalga geçerlerse de geçsinler kime ne yani? haset etmeyecek tek kişiler anne b aba kardeşler, öyle olsa listenizde 4-5 kişi olur. bu kadar ciddiye almayın bence

allah allah ya hiç başıma gelmedi. neyse siz de hiç paylaşmayın o vakit. şu anki listenizde ekli kişilerinde nazar etmeyeceğinin garantisi yok. hem dalga geçerlerse de geçsinler kime ne yani? haset etmeyecek tek kişiler anne b aba kardeşler, öyle olsa listenizde 4-5 kişi olur. bu kadar ciddiye almayın bence
Öyle tabi ki çoğu Ünv zamanından arkadaşlarım o yüzden onlarla paylaşmakta sakınca görmüyorum 4 5 kişi kalacak en son galiba

Back
X