- 29 Kasım 2021
- 932
- 638
- 33
- 56
istedigi kadar kirilsinlar kimseye sosyal ortamdaki tanistiklarina sana özel olan hesaplarini paylasmak zorunda degilsin sorarsalarda isine gelmezse kullanmiyorum de gec ne diyebilirler deseler bile tin yaniArkadaşlar merhaba herhangi bir sosyal ortamda tanıştığım insanlar spor etkinlik yada arkadaş tanıştırması ilk oturmamızda yada sadece merhaba merhaba da bile ayak üstünde instagramdan ekleşelim diyor ben bu konuda rahatsız olan biriyim resimlerim hikayelerim özel alanımdır samimi olurum uzun bir tanışıklığım olur tabi ekleşirim ama böylesine karşıyım rahat herşeyi paylaşamıyorum böyle kişilere basıl cevap verilmeli kırmadan ? Pek kullanmıyorum veya kapatıcam ya diyorum sizin fikriniz nedir asıl sıkıntı aynı masada iyi elektrik aldığım insanlar oluyor belki onla ilerde takipleşmek isterim böyle diyince o kişiyede yanlış bir anlaşılma mı oluyor hikayelerini yakın ark al diyeceksiniz zaten öyle ama diyelim ki ortak arkolan ve olmayan kişilerle aynı ortamda ekleştim ortak arkadaşlarımın olup diğerini almazsam ayıp olacak diye düşünüyorum çok mu fazla inde düşünüyorum 2.hesap açma fikri de var kafam da aman kimse kırılmasın diye diye kendimi kırıyorum yoruyorum hep umursamak huyum olsa keşke beni eleştirenler de olacak bekliyorum yorumlarınızı (bu eklemek isteyenler bayan )