Benimki de sosyal medya derdi

Arkadaşlar merhaba herhangi bir sosyal ortamda tanıştığım insanlar spor etkinlik yada arkadaş tanıştırması ilk oturmamızda yada sadece merhaba merhaba da bile ayak üstünde instagramdan ekleşelim diyor ben bu konuda rahatsız olan biriyim resimlerim hikayelerim özel alanımdır samimi olurum uzun bir tanışıklığım olur tabi ekleşirim ama böylesine karşıyım rahat herşeyi paylaşamıyorum böyle kişilere basıl cevap verilmeli kırmadan ? Pek kullanmıyorum veya kapatıcam ya diyorum sizin fikriniz nedir asıl sıkıntı aynı masada iyi elektrik aldığım insanlar oluyor belki onla ilerde takipleşmek isterim böyle diyince o kişiyede yanlış bir anlaşılma mı oluyor hikayelerini yakın ark al diyeceksiniz zaten öyle ama diyelim ki ortak arkolan ve olmayan kişilerle aynı ortamda ekleştim ortak arkadaşlarımın olup diğerini almazsam ayıp olacak diye düşünüyorum çok mu fazla inde düşünüyorum 2.hesap açma fikri de var kafam da aman kimse kırılmasın diye diye kendimi kırıyorum yoruyorum hep umursamak huyum olsa keşke beni eleştirenler de olacak bekliyorum yorumlarınızı (bu eklemek isteyenler bayan )
istedigi kadar kirilsinlar kimseye sosyal ortamdaki tanistiklarina sana özel olan hesaplarini paylasmak zorunda degilsin sorarsalarda isine gelmezse kullanmiyorum de gec ne diyebilirler deseler bile tin yani

Bilmiyorum bu konuda çok fotoğraflarımı başka kişilerde gördüm birazda psikolojik olarak kendimi gizleme eğilimine girdim birde insanların nazarına gözüne çok inanan biriyim yada çevremdekiler herşeyimi abartarak inceleyenler belki ondandır
nicin kendini desifre ediyorsun mademki rahatsizlik duyacaktin koyma ozaman bende rahatsizlik duydugum icin hic bir zaman böyle seylerle ugrasmayi paylasmayi sevmem paylasmamda kime ne hadsizi esi var kindari kiskanci var var vrda varlar ne gerek var negatifliklerini üzerime cekmeye

Sosyal medyaya gereksiz anlam yüklemişsiniz. Başka derdiniz yok mu Allah aşkına. Hele ki sırf bu iş için ikinci hesap açma fikri ne dertler var ya Rab dedirtti.

nicin kendini desifre ediyorsun mademki rahatsizlik duyacaktin koyma ozaman bende rahatsizlik duydugum icin hic bir zaman böyle seylerle ugrasmayi paylasmayi sevmem paylasmamda kime ne hadesi var kindari kiskanci var var vrda varlar ne gerek var negatifliklerini üzerime cekmeye
Valla sağol beni anladın ne demek istediğimi dedim ya uzun zamandır sevdiğim ark takipleşiyorım böyle old hissettiğim farkettiklerimi çıkardım hesabımdan ne bileyim o zamanlar insanlar bu kadar fesat kalpli ?
Ama onlarla görüşmüyorum artık yeni insanlara da olan temkinim bu yüzden

Sosyal medyaya gereksiz anlam yüklemişsiniz. Başka derdiniz yok mu Allah aşkına. Hele ki sırf bu iş için ikinci hesap açma fikri ne dertler var ya Rab dedirtti.
Yok başka dertlerim de var elbet bu ufağı tek derdim bu değil elbet öyle sizlere sormak istemiştim yargılayan tayfa olacağına emindim zaten problem yok

Beni taklit ediyorlar beni kıskanıyorlar vs vs diyenlerin nedense aslında diğer insanlarla çok ilgilendiğini, hayatlarını merak ettiğini ve kıyaslama içinde olduklarını düşünüyorum. Karşıdaki ne yaparsa bana yaptı beni kıskandı olarak düşünüyorlar.
2-3 tane arkadaşım var bazen dertleşirken işte X beni kıskanıyor şöyle yaptı böyle yaptı anlatırlar bakarım diğerleri umursamıyordur bile ama onlar işte ne yaparsa kendilerine yapılmış olarak algılar

Açıkçası instagrama gönderi olarak da storyde de başkasının görürse rahatsız olacağımı düşündüğüm özel fotolarımı koymuyorum.
Kahvemi, selfilerimi ya da arkadaşlarımla birlikte olan fotolarımı birisi görse ne olur görmese ne olur.
Yakın arkadaşlar kısmına da herkesle paylaşmak istemediğim (eşimin ailesi, veli arkadaşlarım, uzak akrabalar vs) daha samimi daha doğal fotoları atıyorum, başkası görse yine de bir şey olmaz.

Arkadaşlar merhaba herhangi bir sosyal ortamda tanıştığım insanlar spor etkinlik yada arkadaş tanıştırması ilk oturmamızda yada sadece merhaba merhaba da bile ayak üstünde instagramdan ekleşelim diyor ben bu konuda rahatsız olan biriyim resimlerim hikayelerim özel alanımdır samimi olurum uzun bir tanışıklığım olur tabi ekleşirim ama böylesine karşıyım rahat herşeyi paylaşamıyorum böyle kişilere basıl cevap verilmeli kırmadan ? Pek kullanmıyorum veya kapatıcam ya diyorum sizin fikriniz nedir asıl sıkıntı aynı masada iyi elektrik aldığım insanlar oluyor belki onla ilerde takipleşmek isterim böyle diyince o kişiyede yanlış bir anlaşılma mı oluyor hikayelerini yakın ark al diyeceksiniz zaten öyle ama diyelim ki ortak arkolan ve olmayan kişilerle aynı ortamda ekleştim ortak arkadaşlarımın olup diğerini almazsam ayıp olacak diye düşünüyorum çok mu fazla inde düşünüyorum 2.hesap açma fikri de var kafam da aman kimse kırılmasın diye diye kendimi kırıyorum yoruyorum hep umursamak huyum olsa keşke beni eleştirenler de olacak bekliyorum yorumlarınızı (bu eklemek isteyenler bayan )
2 instagram hesabı kullanan cok var. Biri yakın aile veya yakın arkadaşlar için daha samimi storyler falan filan için, diğeri ise daha mesafelioldugunuz iş ortamı falan için

benim 2. bi hesabım var özellikle akraba ve iş arkadaşlarını oraya ekliyorum
istedikleri zaman onu veriyorum kafam çok rahat
asıl hesabımda soyadım yazmıyor akraba listem engelli :KK70:
iş arkadaşlarım belki farketmiştir ama umurumda bile değil
şirketin instagram hesabından çalışanlar takibe alınıyor mesela
2. hesabımı verdim oraya 5-6 tane ailemle kedimle falan foto atmıştım
senede 1-2 hikaye paylaşıyorum :KK70: takipçi sayım da az
kimse de bunun hesabını soramaz yani bana
ben hiç uğraşmıyorumda yani yakın arkadaşlar kısmıyla falan
üstelik asıl hesabım herkese açık 2. hesabım gizli :D

Beni taklit ediyorlar beni kıskanıyorlar vs vs diyenlerin nedense aslında diğer insanlarla çok ilgilendiğini, hayatlarını merak ettiğini ve kıyaslama içinde olduklarını düşünüyorum. Karşıdaki ne yaparsa bana yaptı beni kıskandı olarak düşünüyorlar.
2-3 tane arkadaşım var bazen dertleşirken işte X beni kıskanıyor şöyle yaptı böyle yaptı anlatırlar bakarım diğerleri umursamıyordur bile ama onlar işte ne yaparsa kendilerine yapılmış olarak algılar

Açıkçası instagrama gönderi olarak da storyde de başkasının görürse rahatsız olacağımı düşündüğüm özel fotolarımı koymuyorum.
Kahvemi, selfilerimi ya da arkadaşlarımla birlikte olan fotolarımı birisi görse ne olur görmese ne olur.
Yakın arkadaşlar kısmına da herkesle paylaşmak istemediğim (eşimin ailesi, veli arkadaşlarım, uzak akrabalar vs) daha samimi daha doğal fotoları atıyorum, başkası görse yine de bir şey olmaz.
Tam da bugün bunu düşündüm ama ben hiç meraklı biri olmadım gerçekten burası için demiyorum merakımdan kimseye istek atmadım yada aa ne yaptı eee nereye gitti diye sormam dahi birine biri bana işim var dese dahi eee ne işin var nerede şu bu sormam ki soran çok çevremde ben böyle değilim diye bana bu yapılıyor olabilir tabi

benim 2. bi hesabım var özellikle akraba ve iş arkadaşlarını oraya ekliyorum
istedikleri zaman onu veriyorum kafam çok rahat
asıl hesabımda soyadım yazmıyor akraba listem engelli :KK70:
iş arkadaşlarım belki farketmiştir ama umurumda bile değil
şirketin instagram hesabından çalışanlar takibe alınıyor mesela
2. hesabımı verdim oraya 5-6 tane ailemle kedimle falan foto atmıştım
senede 1-2 hikaye paylaşıyorum :KK70: takipçi sayım da az
kimse de bunun hesabını soramaz yani bana
ben hiç uğraşmıyorumda yani yakın arkadaşlar kısmıyla falan
üstelik asıl hesabım herkese açık 2. hesabım gizli :KK70:
Ooooo hahaha beğendim 👍

bu kadar kafa yormana değmez inan bana
aç 2. bi hesap, adın soyadınla aratanın bulabileceği tarzda
geri çevirmek istemediğin insanlara o hesabını verirsin
kimsenin de gönlü kırılmamış olur
Çok takıntılıyım biraz ondan da

Hayatı kendine zorlaştıran nadir insanlardansin.

kullanmıyorum de ylan uydur canımm nolcak buna bu kadar takılmana değmez

Back
X