- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
evet o beni seçti sonrada ona aşık olmam için çabaladı bitanem benim :) evet haklısınız dediklerinizde Lambrusco..
inşallah böyle huzurlu devam eder.çünkü takıntılarımla onu bunaltmakta istemiyorum
Ben eşimle tanışmadan önce çok güven problemi yaşadım, dolayısıyla takıntılıydım, ama kendi kendime takıntılarımla onu bunaltmayayım diye düşünüp kendimi motive ettim beni sevdiğine dair çünkü senin dediğin gibi eşim de çok çaba harcamıştı. Neyse ben soğukkanlı takılıyorum, sonra bir yemeğe gitti sanıyorum, ilk defa kıskançlık belirtisi sergiledim, baktım kızmadı :) Alttan aldı açıkladı falan, sonra sonra onun da aslında en az benim kadar kıskanç olduğunu öğrendim:)
Sorun kalmadı:)
Kıskançlık durumunda o beni anlıyor ben onu:)
O yüzden ilerde belli olur zaten kıskançlıklara nasıl tepki verdiği :)
Dilerim herşey gönlünce olur, birbirinizle uyum içinde geçinirsiniz hep:)
inşallllah.amin..
onun kıskançlıklarını farkedip sorduğum zaman kaçar yolu olmadığını görüp beni sevdiğini söyledi zateno bana çok güveniyor.biliyorki ondan başkası olmaz.aldatmam bakmam vs.
o benim kıskançlıklarımı alttan almaya çalışıyor ama ben onun kızlara öylesine bakmasına onlarla konuşup muhabbet etmesine her gelen kızın direkt ona sulanmasına illlllet oluyorum desem yeridir.bu yüzden aşırı kıskanç olmamı sevmiyor.bu kadar kıskanç olma ölçülü ol diyor.
Hımm ya belki çok abartıyorsun gerçekten ya da o sık boğaz edilmekten hoşlanmıyor ikisinden biri, o zaman sen de onun davrandığı gibi davran erkek arkadaşlarına bakalım ne kadar süre, sana güveniyorum diyebilecek?
Eğer diyebiliyorsa hala, o zaman sen abartıyorsundur onun kızlarla olan ilişkisini :)
Dengeyi bulursunuz!:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?