benimki tatlı bir dert desem..

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
arkadaşlarım,ilk defa sizlerle bir şeyler paylaşmak istedim.içimdeki çok garip bir his..
BEN AŞIK OLDUM..
ilk defa birinin yanında huzur buldum..uzun zamandır ilk defa huzurlu uyuduğum yer onun kalbinin üzerindeydi..
bana bakışlarında sarılışında benim için uyuyamayışında buldum kendimi..
gece uykumdan uyandırıp sesini özledim deyip araması,bana sarılırken kalbinin atışının hızını hissetmem başka birşeydi..(vs.. vs.. vs..)

kızlar...
ben bu duyguyu ilk defa tadıyorum.bu yüzden korkuyorum.ya giderse? ya biterse?
etrafında o kadar kız varki kıskanıyorum korkuyorum..( ki benden güzelleri var )
napmalıyım??
:26:

hayırlısı olsun, hepimizin etrafında vardır daha güzelleri daha zenginleri vs vs ama sevgili-eşlerimizde farklı olan birşey varki onları seçmişizdir yada seçilmişizdir. Yeni başlayan bir ilişki sanırım kaybetme korkusu elbet olucaktır zamanla size güven verir. zaman bırakın ama kendinizi de hemen kaptırmayın derim

Canım sadece tadını çıkart,sadece tadını çıkart.. Doya doya yaşa mutluluğunu.. kimseyi düşünme..

bende doya doya yaşamaya çalışıyorum ama kafamı da kurcalıyor bi yandan işte.kapılmamaya çalışıyorum ama garip olan birbirimizi yeterince tanımamıza rağmen ve birbirimize aşırı zıt olmamıza rağmen benzer özelliklerimiz o kadar çokki şaşırıp kalıyorum bazen.hatta diğer yarım sanki.oda öyle diyor

ne güzel bi his :) bence aşkını doyasıya yaşa ama korkma bişeyler olacaksa da olur. bir de aşkını yaşarken karşındakinin tavırlarına her zaman dikkat et eğer o geri çekilmeye kalkarsa sen üstüne gitme sen de aynı derecede geri çekil o zaman bişeyler bitse de acı çekmezsin. yani aşkını yaşamayı bırakma ama her zaman herşeyin farkında ol.
etrafındaki kızlara da takma, benim de sevgilimin eski sevgilileri çok güzeller ama sevgi için güzellikten başka bişey lazım, senin yok mu etrafında sevgilinden yakışıklılar, benim sürüyle var ama sevgilime olan sevgimi azaltıyor mu asla. sakın bunları takıntı yapıp aşkınızı harcama. he gözün de hep açık olsun o da ayrı

etrafımda ondan yakışıklıları var ama umrumda bile değiller.çünkü benim yakışıklım,prensimm o .. o ... ooooooo
evet olacakla öleceğin önüne geçilmiyor

Çok güzel bir his:)
Senin adına çok mutlu oldum!:)
Ama lütfen şimdiden böyle tasalara girişme:)
Anlıyorum ilk defa böyle hissediyorsun, aşık olmuşsun ve kaybetme korkusu da hemen ardından gelir ama tavsiyem : canından da çok sevsen bağlanma:)
Onu kendi hayatının merkezine koyarsan, ilerde bir aksilik oldu ayrılsanız, ya da başına bir iş gelse vs..çok yara alırsınız.
Sevmeyin demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece yavaştan yavaştan kendinizi bağlayın ona ama tamamen onu herşeyiniz yaparak değil:)

Kızlar konusuna gelince, güzellik göreceli bir kavramdır :) O sizi seçmiş bunun tadını çıkarmaya çalışın ama kontrollü de olun tabi:)

Ay ne çelişik yazı yazdım yaaa :)

evet o beni seçti sonrada ona aşık olmam için çabaladı bitanem benim :) evet haklısınız dediklerinizde Lambrusco..
inşallah böyle huzurlu devam eder.çünkü takıntılarımla onu bunaltmakta istemiyorum

evet o beni seçti sonrada ona aşık olmam için çabaladı bitanem benim :) evet haklısınız dediklerinizde Lambrusco..
inşallah böyle huzurlu devam eder.çünkü takıntılarımla onu bunaltmakta istemiyorum

Ben eşimle tanışmadan önce çok güven problemi yaşadım, dolayısıyla takıntılıydım, ama kendi kendime takıntılarımla onu bunaltmayayım diye düşünüp kendimi motive ettim beni sevdiğine dair çünkü senin dediğin gibi eşim de çok çaba harcamıştı. Neyse ben soğukkanlı takılıyorum, sonra bir yemeğe gitti sanıyorum, ilk defa kıskançlık belirtisi sergiledim, baktım kızmadı :) Alttan aldı açıkladı falan, sonra sonra onun da aslında en az benim kadar kıskanç olduğunu öğrendim:)
Sorun kalmadı:)
Kıskançlık durumunda o beni anlıyor ben onu:)

O yüzden ilerde belli olur zaten kıskançlıklara nasıl tepki verdiği :)

Dilerim herşey gönlünce olur, birbirinizle uyum içinde geçinirsiniz hep:)

inşallllah.amin..
onun kıskançlıklarını farkedip sorduğum zaman kaçar yolu olmadığını görüp beni sevdiğini söyledi zaten o bana çok güveniyor.biliyorki ondan başkası olmaz.aldatmam bakmam vs.
o benim kıskançlıklarımı alttan almaya çalışıyor ama ben onun kızlara öylesine bakmasına onlarla konuşup muhabbet etmesine her gelen kızın direkt ona sulanmasına illlllet oluyorum desem yeridir.bu yüzden aşırı kıskanç olmamı sevmiyor.bu kadar kıskanç olma ölçülü ol diyor.

Son düzenleme:

Hımm ya belki çok abartıyorsun gerçekten ya da o sık boğaz edilmekten hoşlanmıyor ikisinden biri, o zaman sen de onun davrandığı gibi davran erkek arkadaşlarına bakalım ne kadar süre, sana güveniyorum diyebilecek?
Eğer diyebiliyorsa hala, o zaman sen abartıyorsundur onun kızlarla olan ilişkisini :)
Dengeyi bulursunuz!:)

Sev ama mantığını yiterecek kadar değil

Gitmek isterse gitsin

Dünyanın sonu değil ya ?

Ondan önce nasıl yaşadıysan öyle devam edersin

Durduk yere bunları düşünmen bile garip

Kimseye o kadar körü körüne bağlanmamayı öğrenmelisin

sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyor ama abartttığımı düşünmüyorum.kaç kere kızların ona sulanmak için yarıştıklarını kulaklarımla duydum.beni tetikleyende bu oldu zaten. yoooook o hayattta erkeklerle konuşturtmaz beni anında cimcikler bende mesajı alırım .ayyyy kıyamam ya

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

**CAN YÜCEL

Canım çok mutlu oldum tebrik ediyorum seni. Sev, sevil tadını çıkart, kaygılarından arın.Senden daha güzeleri olabilir, ama onun sende bulduğu özelikler herkjeste olamaz. Şimdi sakin ol, aşkını yaşa.

eğer o kişinin gönlü sendeyse isterse miss world güzelleri yanında olsun..

aşkını yaşa , ama dediğim şiiri de benimse.

aklına başka seyler sokarak yıpratma kendini.

sevmek güzeldir.

ne güzel bi duygu.....
keyfini çıkart ve kafandaki olumsuzlukları at gitsin....
herşey olacağına varır böyle düşüncelerle yorma kendini...
ilk kez yaşadığın için heyecanına bağlıyorum ben bu düşüncelerini...
birlikte çok mutlu olmanızı dilerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…