Benimkide böyle bir çıkmaz işte.. Belki sayenizde çıkarım

Kızlar ayrıldıktan sonra aramadı sormadı bitmesini de hemen kabullenmişti.. En son dün eski sevgilsinin fotoğrafını face inde görünce dayanamadım kıza mesaj attım baştan itibaren herşeyi kıza anlattım bütün şerefsizliğini anlattım onunlayken bana mesaj attığı zamanlardan itibaren.. Kız gayet olgunlukla cevap verdi hani kıskanclık yaptığımı dşünmesinden korkmustum ama onun ne olduğunu biliyordum zaten ben o yüzden bırakmıstım filan dedi. Sonra buna ağzıma geleni saydım adi şerrefsiz meğer benimleyken de kıza mesaj atıyormus sürekli barısalım diye benim de gözümün içinde bakıp seni seviyorum onu coktan unuttum diyordu adi. Bu insan hasta olmalı dimi kızlar psikolojim bozuldu.. Onunlayken bana atan benimleyken ona msj atan nasıl bir insandır ki... üstüne birsürü küfür ettim şerefsiz adi gibilerinden.. hakkımı helal emtiyorum dedm hakkımı helal etmem için yalvardı sadece. Beni ona sen ittin gibi saçma laflar söyledi.. bana iten de o kızdı dmeekki saçmalığa bak kanı bozuk ben hata yaptım siz yapmayın. Ben o kıza yaptı ama belki düzelir sandım.. Bu insan cuma namazlarına giden biri düşünün ama bu kadar adi yalancı işte.. En sonra hala yanımda olurmusun gbiisnden birşey yazdı defettim başımdan kıza da biryandan ben snei aldatmadım filan diye zırlavıyormus. Konu kapandı kızla aramızda konsutuk bundan sonrası yok hayatımda 1 sene de böyle boş bir insanı tanımakla geçti kendimi çok boş hissediyorum midem bulanıyor iştahım yok.. en kötüsü yine kmseye güvenim yok................

Back
X