Benimle aynı veya paralel durumu yaşayan var mı?

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
kızlar merhabalar, size bir konu hakkında danışmak yaşadığınız böyle bir durum varsa sizinde sabırlı hikayelerinizi dinlemek istiyorum, sıkıntılarımız halloldu sayılır kızlr, topikle ilgilenen herkese , destek olan herkese gönülde n tesekkur ederim

Son düzenleme:
Allah büyüktür...Zaman zaman böyle unutuyor gibi yapıyor ama hatırladı mı da güzel hatırlıyor tüm çektirdiklerini unutturuyor insana...sen sakın umudunu kaybetme...içlendirdin beni gece gece...inşallah özellikle bebeğin için hayal ettiğin herşeye sahip olursun...

canim ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN)
bizde iki kisiyiz ben calismiyorum,esim calisiyor sükür kendimize yetiyoruz ama bazen ay sonunu zor getiriyoruz,
evimiz kira faturalar vs derken ihtiyacimiz olmadikca birsey almiyoruz cok kotu degiliz ALLAH bugunumuzu aratmasin,
bizde bebek dusunuyoruz nasip olursa,bebek oldugunda biraz daha kit kaanat gecinmek zorunda kalicaz gibi,
cunku iki kisiye zar zor yeten maas bebegede yetermi bilmiyorum gerci o nasipiyle gelir orasi ayri,
skma tatli canini bugunlerde gecer,herkesin durumu ayni sayilir tek maasla kac bogaz doyuran insanlar var,
bende senin gibi bazen esim sabahlari gidiyor ise uykusundan uyanip o gidince rahat edemiyorum yani ben,
butun gun evde rahatim o aksama kadar calisiyor uzuluyorum onada cok sukur oyle tembel bir insan degil,
calismaktan gocunmuyor bir ihtiyacim oldumu parasi varsa hayir demez kendine birsey aliyorsa banada alir,
ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN BASIMDAN EKSIK ETMESIN ONU(AMIN)

tabiki senin gibi bir çok insan var arkadaşım sabırlı ol iyi düşün hepsi gececek de içinden elindeki mucizeye bak bebeğine ona ulaşmak için aç kalmayı göze alan var rabbim kulunun halini görür bol bol dua et eşine sağlık sıhhat versin rabbim sakın isyan etme

canım çok teşekkür ederim mesajın için, Rabbim büyük elbette bir kapı acacak diye dua ediyoruz bizde eşimle, özellikle bebgimin için yaptığın güzel dua için çok çok teşekkür ediyorum, amin Rabbim cümlenin evladına nasip etsin inşAllah:)

amin canım, bebek gelince biraz yetmek zor oluyor ama hamdolsun Rabbime, Rabbim bu durumda olan her kardeşime yardım etsn inşAllah:)

canım teşekkür ederim desteğin için, evet Allah koruusn isyandan bu bir imtihan, Allah imtihanlarımızı hep veren kullardan eylesin bizleri

canım teşekkür ederim desteğin için, evet Allah koruusn isyandan bu bir imtihan, Allah imtihanlarımızı hep veren kullardan eylesin bizleri

amin canım amin rabbim neylerse güzel eyler o yüzden herşeyde bir hayır vardır hep öle yapıyorum her şeyin arkasında hayır bekliyorum kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldigince :)))

amin canım, bebek gelince biraz yetmek zor oluyor ama hamdolsun Rabbime, Rabbim bu durumda olan her kardeşime yardım etsn inşAllah:)

AMINNNN canim INSALLAH
sen gönlünü ferah tut,ne kadar dusunursen o kadar daralirsin

Bu arada eşine iki kez sarılmalısın diye düşündüm...onun da umutsuzluğa kapılmasına müsade etmemelisin...belki de otobüsle gideceği yere yürüyerek gidiyor adam...sırf sizin için...ona sahip olduğun için bile en şanslılardanım diye düşünebilirsin...Allah işte bi yerden veriyor bi yerden alıyor...

AMINNNN canim INSALLAH
sen gönlünü ferah tut,ne kadar dusunursen o kadar daralirsin

haklısın tweetcim, bende çalışmak eşime şu zor zamanda destek olmak istiyorum ama bebeğim çok küçük ve bakıcak bırakıcak hiç kimse yok( bebegimle yapabileceğim bir iş olmalı.. düşünüyorum.. daralıyorum.. duae ediyorum.. hayırlısı Allah tan

öyle canım haklısın, o geçen yaxdan beri hamileyken aynı ruh hali içindeydi bebgin eşyasını bile 7,5 aylıkken aldık, yoktu elimizde paramız.. kışa geçicek bu sıkıntılar dedi inşAllah dedi, bebgiöiz dogduktan sonra haliyle bütün kazanç ona gidiyor, durum daha da kötü oldu.. inanın doğum kilolarım(12) hala mevcut giyebeilcek pantolan alamdım kendime hamile pantolunun vardı onu giyiyorum, elime biraz para geçse ya oğlumun bir kıyafetini alıyorum yada kendine üst baş alamyı sürekli erteleyn eşime bi kazak geçecek inşAllah beterinde beteri var, Rabbim herkese her imtihanda yardım etsin

canım benım inan bende maddi olarak cok dardayımm.. hele hamılelık ve dogumun verdıgı , bebegın verecegı yük oldukca agır . Dilerim Rabbim bol kazançlar rızıklar verir hepimize

canım benım inan bende maddi olarak cok dardayımm.. hele hamılelık ve dogumun verdıgı , bebegın verecegı yük oldukca agır . Dilerim Rabbim bol kazançlar rızıklar verir hepimize

canım benim öncelikle Allah hayırlısıyla eline almayı nasip etsin minik meleğini, amin güzel dualrın için, bol rızıklarla gelsin bebeğin güzel anne:)

Canım kimler gecirmedi ki o zor günleri.ben 25 yasındayım hatırlatır annem o günleri anlatır bazen..şimdi büyüdük.bizimkiler 4 cocuk büyüttü öyle..çok şükür şimdi durumumuz iyi.Allah kullarını imtihan ediyor.yine şükür içinde olmalı.inşallah sıkıntıların gider.feraha kavusursunuz..maddi manevi rızıklar göndersin Allah size..kurandaki şu surenin de faydası cok.okumanı tavsiye ederim canım.

Sure-i vakıa ile ilgili bazı hadis-i şerifler

Bu sure-i şerife'nin fazileti ve esrarı hakkında sevgili Peygamberimiz ( S.A.V. ) Buyuruyorlar ki :

"Her gece sure-i vakıa'yı okuyan kimse ebediyyen fakirlik yüzü görmez."

Diğer bir hadis-i şerifte de şöyle buyuruluyor :

"Her gece sure-i vakıa'yı okuyan fakirlik görmez. Sure-i vakıa zenginlerin suresidir. Onu okuyunuz ve evlatlarınıza da öyretiniz."

"Sure-i vakıa zenginlerin suresidir. Yani bu sure-i celileyi okuyan maddi ve manevi terakki eder ve fakirlikten kurtulur. Onu, kadınlarınıza öğretiniz."

Bu sure-i şerifeyi okumaya devam eden kimse fakirlikten emin olur, dünya kendiliğinden ayağına gelir.

ayy canım ya çok teşekkür ederim bu ögüdünü mutlaka dikkate alıcam gözlerim dolu dolu oldu, hem ahiretim için hem dünya için çok faydalı bir bilgi bu, Allah tan dilemek ve yalnıa Allah a kalp bağlamak gerekiyor, inşAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizin

Son düzenleme:
canım biçok kişi seninle aynı durumda.Allah herşeyi birarada vermiyor işte.kullarını bir taraftan güldürüp diğer taraftan da bişeyleri aratıyor.emin ol maddi sıkıntıların olmasaydı bu kez de başka sıkıntılar yakanı bırakmayacaktı.maddi sıkıntı zordur ama eşinle mutluysan,bebeğin ve siz sağlıklıysanız ne mutlu size.Allah gördüklerinizden geri koymasın.

bende is bulsam calisacagim ama is bulamadim,bebek yokken biraz calissam iyi olurdu:26:
ALLAH HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH(AMIN)

ne demek canım benim..sıkma canını.hastanede calışıyorum ben neler var.kimi cocuğunun başında gözyası döküyor..kimi eşinin ameliyattan cıkmasını bekliyor.kimi gün sayıyor anasının başında ..elbette parasızlık da cok zor,,sıkıntılı ama cok şükür eşin cocuğun yanıbaşında..her gece birlikte yatıyorsunuz.Allah sağlıkla imtihan etmesin..gececek bu günler inşallah.

haklısın canım, evvelea her şeyin başı sağlık kesinlikle, ben böyle böyle sıkıntı yaşamaktada elbette bir hayır vardır diyorum Allah ne için kullarını üzmek istesin Rabbim kulunu, kulun kendisini sevmesinden daha çok sever elbette bir hayır var inşAllah geçis süreci bu zamanlar, ama çok iyi anladım yarın bir gün elime para geçerse gelirse düzenli olarak, bir begegin bir çocuk aç kalması sütünü vs içememesi arkadasının çikolatasına bakarak iç geçirmesi ne demekmiş daha iyi anlıyroum, inşAllah Rabbim bizede nasip eder bizde veren aracı ellerden oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…