benimle beraber dukan diyetine başlayacak olna varmı?

merwemu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
15
0
36
İstanbul
bugün dukana başladım kilom 84 hedef 60 7 gün atak yapacağım beraber birbirimize yardım ve destek olalım bilgilerimizi paylaşalım..

benimde 10 kilo fazlam var. ne kdr diyet yapmaya çalışsam da olmuyor bir türlü. benimde bir an önce kilo vermem gerek

benimde 10 kilo vermem lazım bu yasta bu kilo olmamalı 28 ocakta 24 olucam 70 kiloyum 60 olsam süper olucak hiç olmadı 63 te olsam razıyım boyum 166 ama bi türlü tutamıyorum boğazımı aksam yemeğimi 6da yedim yatana kadar bişey yememem lazım ama eşim işten geç geliyo 12de o yerken bende yiyorum çayın yanında bişeyler zaten hep bu yüzden kilo aldım çok geç yatıyoruz 2buçuk 3te doğal olarak acıkıyorum ve çok düzensiz besleniyorum yazın 65tim ilk hedef 65 sonra 60 olmak ama kışın kilo veremiyorum hep evdeyim hareketsizim 2,5 yasında oğlum var sporada gidemiyorum dukanı bi tanıdığım yaptım ve fitnesse gitti çok güzel kilo verdi ama ben hala anlamadım dukanı:26: nasıl beslenme düzeni neler yiyip içicez anlayamadım

açıkcası bende bu dukan diyetiyle kilo veren birçok kişi tanıdım. ama nalamıyorum beslenme düzenini ne yicez ne yemicez bir bilipte burda hep birlikte başlasak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…