@@@ Benimle Dans Eder Misin? @@@ .... ATV

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Dans etmeyi sevenler için yeni bir yarışma daha başlıyor.

Atv ekranlarında başlayacak olan ” Benimle Dans Eder Misin?” isimli yarışma için başvurular başladı.

Atv ekranlarında başlayacak olan bu yarışmaya dans konusunda kendine güvenen herkes başvurabilirler.

danset.jpg

Evet canım... Geçen seferki çok güzeldi...
Seyretmeye doyamamıştık....
Ne güzel, bende çok severim dans etmeyi. Ama bu yarışmaya katılanlar aşmışlar resmen.
Maşallah, o hareketleri yapsak ne diyet ne bişey...ye gitsin anacum....

Bende dans edenleri çok yetenekli buluyorum.
Sanırım dans onlar için bir tutku ve hakkını veriyorlar...
Umarım bu kezde seyrine doyamadığımız dans gösterileri seyrederiz...hihoyyyt

bn çook seviyorum bu yarışmayıı
tam yaz gününne uyguun süper yanii
çok da ,yetenekliler bncee

dans etmeyi severim nerdeysse kapi gicirtisina dans edicem :))))

ilkini denk geldikce seyretmisdim bunuda seyrederim gene sanirsam kanimca :)

dans etmeyi severim nerdeysse kapi gicirtisina dans edicem :))))

ilkini denk geldikce seyretmisdim bunuda seyrederim gene sanirsam kanimca :)

o zaman haydeee alkisalkisalkis​

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito​

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus​

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

demek ki bu topikte sık sık buluşacağız canımmmzemuszemus

kanaraym burdada buldum senıdelikafaduldenvala banaa kardesım sooledı cok sevındım gercekten turk mılletının kendısını aşması ıcın cok guzel eglencelı bı program bende eskı danscı olarak dans etmeyıcok sevıoruuuuummmm:sm_cool:hihoyyyt:dance:

Eğlenceli bi yarışma Seyfi Dursunoğlu renk katıyo ama bazı dansları çok saçma yok disco yok lirik ne bunlar ya :D

arkadaşlar ben de izledim yarışmayı, özellikle seyfi dursunoğlu çok büyük bir renk yarışma için... keşke devamlı olarak jüride orada burada olabilseydi..

ben yarışmanın elemede çalan müziğini arıyorum.. hani şu yarışmacılar elenince siyah beyaz olarak ekranda gösterilirken çalan müzik... acaba ismi nedir parçanın bilen var mı??? şimdiden teşekkürler hihoyyyt

eski heyecan yoktu dimi? ebru akelin kıyafeti korkunçtu.

Cok begenerek izledigim bi yarısma, ama duyduguma göre yayından kaldırılmıs :mymeka:
Tipik ATV davranısı raitingler iyi gitmeyince emek nedir demeden sessiz sedasız kaldırıyorlar yapımları,
ha bir acıklama var nette dolanıyor tabi ne kadar dogru orasını bilemem, acıklamada su: (alıntıdır, yarısmanın resmi sitesinde yer almıs bu yazı)

Programın kaldırılma nedeninin reytingle filan alakası yoktur . Tek nedeni son hafta Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yarışmayı izleyip bu kadar açık giyinilir mi demesi ve Erdoğan'a şikayet etmesi .

Bunun üzerine Tayyip Erdoğan Atv'nin sahibi olan akrabasına telefon açıyor ve hemen yayından kaldır yoksa kanalda ki hakkını elinden alırım diyor . Bunun üzerine x birşey söyleyemeden 1 saat içinde programı yayından kaldırdığını açıklıyor .

( Yarışmacılara söylenen aynen bu)

Dedigim gibi, ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilinmez, ama ramazanın yaklasmasınıda neden olarak gösteriyorlar, iyide yarısma baslamadan bilmiyorlarmıydı ramazan ayına denk gelecegini? Yazık oldu onca emege, danscılara... :oklava:

Back
X