• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@@@ Benimle Dans Eder Misin? @@@ .... ATV

aaa kaldirilmis demek,kizim cok sevdigi icin dans etmeyi bu programida hic kacirmazdi,2 hafta tatile gittigi iin seyredemedi ,,,,demek kaldirilmis,,,,,,

ben dün benimle dans edermisini izledim.atv avrupada vardı diğer atv de yoktu.neden yoktu bilmiyorum:sm_confused:

ama ben atv avrupada yeni bölümünü izlemiştim.hatta hande ve mertkan gitmişti bu hafta izleyemedim

ama ben atv avrupada yeni bölümünü izlemiştim.hatta hande ve mertkan gitmişti bu hafta izleyemedim

Atv Avrupa'da Türkiyeden bir veya iki gün sonra yeni bölüm yayınlanıyor canım, canlı degil yani.

Yazık oldu onca emege, o danscılar gencler ne haldedirler kim bilir, gelecege umutla bakarak katıldılra bu yarısmaya ama kanal yaptı yine yapacagını. :oklava:

Hic bir acıklama yapılmadı ki canım,
ama bir sayfa geride baska bir siteden alıntı ettigim bir yazı var istersen bir oku orda yazıyor güya nedeni, ne kadar dogru bilmiyorum tabiki :uhm:

tsk ederim canim, gercekten cok ilginc ama gösterdikleri sebep, yazik oldu gercekten bende severek izliyordum

tsk ederim canim, gercekten cok ilginc ama gösterdikleri sebep, yazik oldu gercekten bende severek izliyordum

bencede cok ilginc, dogru mu degil mi bilmiyorum tabi ama sitelerde dolasan haber bu, ayrıca kendi websitesinde bile yazmıslar bunu. bende cok severek izliyordum, yaz aksamlarımızı ne güzel dolduruyorlardı ama yine onca emege saygı gösterilmeden cöpe atıldı malesef. yazık oldu :a015:

bencede cok ilginc, dogru mu degil mi bilmiyorum tabi ama sitelerde dolasan haber bu, ayrıca kendi websitesinde bile yazmıslar bunu. bende cok severek izliyordum, yaz aksamlarımızı ne güzel dolduruyorlardı ama yine onca emege saygı gösterilmeden cöpe atıldı malesef. yazık oldu :a015:

aynensenağlama

Cok begenerek izledigim bi yarısma, ama duyduguma göre yayından kaldırılmıs :mymeka:
Tipik ATV davranısı raitingler iyi gitmeyince emek nedir demeden sessiz sedasız kaldırıyorlar yapımları,
ha bir acıklama var nette dolanıyor tabi ne kadar dogru orasını bilemem, acıklamada su: (alıntıdır, yarısmanın resmi sitesinde yer almıs bu yazı)

Programın kaldırılma nedeninin reytingle filan alakası yoktur . Tek nedeni son hafta Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yarışmayı izleyip bu kadar açık giyinilir mi demesi ve Erdoğan'a şikayet etmesi .

Bunun üzerine Tayyip Erdoğan Atv'nin sahibi olan akrabasına telefon açıyor ve hemen yayından kaldır yoksa kanalda ki hakkını elinden alırım diyor . Bunun üzerine x birşey söyleyemeden 1 saat içinde programı yayından kaldırdığını açıklıyor .

( Yarışmacılara söylenen aynen bu)

Dedigim gibi, ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilinmez, ama ramazanın yaklasmasınıda neden olarak gösteriyorlar, iyide yarısma baslamadan bilmiyorlarmıydı ramazan ayına denk gelecegini? Yazık oldu onca emege, danscılara... :oklava:

ay bu nedenle program mı kaldırılır ya, yemekteyizdekilerde açık, aşkı memnu dizindekilerde açık giyiniyo, o zaman ne program ne dizi kalır valla:bbo::bbo:

atv de yayınlkanmaya başlanması hataydı zaten
akp ile ilgisi olmayan bir kanalda gösterilebilir ancak böyle bir yarışma

Back
X