- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
- Konu Sahibi Halikarnas
kaldrdılarmı
bn cuma gününe çektiler die biliyorum
hatta geçen cuma izlediiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaldrdılarmı
bu haftayı izleyen yokmu ben izleyemedim:çok üzgünüm:
ama ben atv avrupada yeni bölümünü izlemiştim.hatta hande ve mertkan gitmişti bu hafta izleyemedim
niye kaldirildiki acaba
Hic bir acıklama yapılmadı ki canım,
ama bir sayfa geride baska bir siteden alıntı ettigim bir yazı var istersen bir oku orda yazıyor güya nedeni, ne kadar dogru bilmiyorum tabiki :uhm:
tsk ederim canim, gercekten cok ilginc ama gösterdikleri sebep, yazik oldu gercekten bende severek izliyordum
bencede cok ilginc, dogru mu degil mi bilmiyorum tabi ama sitelerde dolasan haber bu, ayrıca kendi websitesinde bile yazmıslar bunu. bende cok severek izliyordum, yaz aksamlarımızı ne güzel dolduruyorlardı ama yine onca emege saygı gösterilmeden cöpe atıldı malesef. yazık oldu :a015:
Cok begenerek izledigim bi yarısma, ama duyduguma göre yayından kaldırılmıs :mymeka:
Tipik ATV davranısı raitingler iyi gitmeyince emek nedir demeden sessiz sedasız kaldırıyorlar yapımları,
ha bir acıklama var nette dolanıyor tabi ne kadar dogru orasını bilemem, acıklamada su: (alıntıdır, yarısmanın resmi sitesinde yer almıs bu yazı)
Programın kaldırılma nedeninin reytingle filan alakası yoktur . Tek nedeni son hafta Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yarışmayı izleyip bu kadar açık giyinilir mi demesi ve Erdoğan'a şikayet etmesi .
Bunun üzerine Tayyip Erdoğan Atv'nin sahibi olan akrabasına telefon açıyor ve hemen yayından kaldır yoksa kanalda ki hakkını elinden alırım diyor . Bunun üzerine x birşey söyleyemeden 1 saat içinde programı yayından kaldırdığını açıklıyor .
( Yarışmacılara söylenen aynen bu)
Dedigim gibi, ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilinmez, ama ramazanın yaklasmasınıda neden olarak gösteriyorlar, iyide yarısma baslamadan bilmiyorlarmıydı ramazan ayına denk gelecegini? Yazık oldu onca emege, danscılara...klava: