benimle diyet yapıcak arkadaş arıyorumm :)

ben de destek istiyorum canım birbirimize destek olalımm ;))ben de 22 yaşındayım 59.5 kiloyum.ama boyum kısa olduğu için bayaa vermem gerek ne yazık ki. boyum 154 cm.

bende destek istiyorum, şu altta çıkan çubuğu nasıl yapıyoruz?
kilom 66, boy 1.60, 1 kasımdan beri yürüyorum 3 kilo verdim :((
ya bu diyeti bırakacam yada kilo alacm artık yeterrrrr!!!!!

bende başlasam mı acaba :44:
işi bırakınca yürüyüşle beraber başlarım nasılsa dedim ama bu gidişle 2 ay sonraya kadar iyice alıcam ne yapsam bilemedim :44::44:

bende başlasam mı acaba :44:
işi bırakınca yürüyüşle beraber başlarım nasılsa dedim ama bu gidişle 2 ay sonraya kadar iyice alıcam ne yapsam bilemedim :44::44:

ertelemenin sonu yok, zararın neresinden dönerseniz kardır bence bu akşamdan itibaren başlayın, 2 ay sonra zaten yaz gelir vede yazın zor olur başlamak, dondurmalar falan.. insan kendini zor tutuyo...

kızlar bende dıyetteyım.fıkır alış verişinde bulunabiliriz. ama bırakmak yokk :)) hangı topiğe katıldıysam dağıldı yada kımse bısey yazmadı :(

diyet yapmaktan bıktım artık bende ama şimdi kullandığım ürün güzele benziyor yemek yemek serbest bakalım deniyorum verdim gerçi ama daha ulaşamadım istediğim kiloya inş ulaşıcam sizlerde verirsiniz inş :)

diyet yapmaktan bıktım artık bende ama şimdi kullandığım ürün güzele benziyor yemek yemek serbest bakalım deniyorum verdim gerçi ama daha ulaşamadım istediğim kiloya inş ulaşıcam sizlerde verirsiniz inş :)

canım ne kullanıyorsun bıraz bahsedermısın ?

kızlar öncelikle bir ip alıyoruz ve günde 1 saat ip atlıyoruz ip bütün vücudu çalıştırıyormus,yarım saatte yuruyus :) sabahları uyanınca sıcak su içelim sonra yarım saat yürüyüş yapıp kahvaltımızı yapalım ben k-fleks denemek istiyorum,mutlaka 2,5-3 litre su tüketelim ve 2 fincan yeşil çay...Yeşil çay göbek gölgesi için gerçekten çok etkili ben faydasını gördüm

kızlar bende dıyetteyım.fıkır alış verişinde bulunabiliriz. ama bırakmak yokk :)) hangı topiğe katıldıysam dağıldı yada kımse bısey yazmadı :(

kesinlikle bırakmamalıyız. benim hemen hevesim kaçıyor kilo konusunda iradeli olamıyorum belki birbirimizn desteğiyle başarabilirim :)

evet bırakmak yok :7: neler yapıyorsun bıraz bahsedermisin ?

öğrenciyim çok yoğun olduğum için abur cubur cazip geliyor ama yarından itibaren 2 aylık bir sürece girmeyi düşünüyorum hedefim 50 kilo yaza zayıf başlamak istiyorumm. bence haftalık kilolarımızı yazıp birbirimize destek olabliliriz tabi devamlılık olması gerek :)

değerlerimiz birbirine çok yakın,bu çok güzel:)ben 66 idim 1 ayda bu kiloya düştüm,boyumuz çok uzun olmadığı için kilo sırıtıyo,aslında üst tarafım normalde basen var biraz:)

Back
X