konu seks olunca dunyanim en iyisi oluyor sozler pohpohlamalar havada ucuyor .
Amacina ulasinca telefon televizyon ve kendi hayati.
Ben onun hayatinda var miyim yok muyum anlamiyorum.
dun maca gitti geldi sonra yaklasiyor yorgunum deyip uyudum.
kendimi pecete gibi hissediyorum
Amacına ulaşmamasını sağla
oyle davraniyorSana açık açık seninle eğlenmek için evlendim mi dedi?
haklisinSevişmek sadece erkeğin ihtiyacı mıdır? Sevişmeyip ceza verince kadın kendine de ceza vermiş olmaz mı?
Bu şekilde duygusuz sevişmek, kadının ihtiyacı olan sevişme değil.Sevişmek sadece erkeğin ihtiyacı mıdır? Sevişmeyip ceza verince kadın kendine de ceza vermiş olmaz mı?
gezdirmiyor dersem yalan olur.
gezemiyoruz . O Avm seviyor.ben acik alan oyle olunca ikimizin de istedigi olmuyor bir tartisma sonrasi evde kaliyoruz herkes kendi kosesine cekiliyor.
Bugun de cikacak olduk ama o ogluyla gitti.
Bu şekilde duygusuz sevişmek, kadının ihtiyacı olan sevişme değil.
Eğer o anda kadın acı çekiyor veya istekleri hiçe sayılıyorsa ama erkek zevkin doruklarına ulaşıyorsa niye sevişsin ki?
gezdirmiyor dersem yalan olur.
gezemiyoruz . O Avm seviyor.ben acik alan oyle olunca ikimizin de istedigi olmuyor bir tartisma sonrasi evde kaliyoruz herkes kendi kosesine cekiliyor.
Bugun de cikacak olduk ama o ogluyla gitti.
Şahsen bu konuda bana göre belirleyici olan ten uyumu.Sevişmenin duygulusu duygusuzu olmaz. En duygusuz sevişme bile kadını zevkin doruklarına çıkarabilir. Hiç anlaşamayan çiftler yatakta çok uyumlu olabilir. Ki görüyoruz boşanmak üzere olduğu dava açtığı eşiyle sevişenleri, hamile kalanları. İki insanın anlaşamaması seks hayatlarının kötü olduğu anlaşması da mükemmel bir cinsel yaşama sahip oldukları anlamına gelmez.
Şahsen bu konuda bana göre belirleyici olan ten uyumu.
Ten uyumum varsa bazı anlaşmazlıkları göz ardı edebilirim mesela.
Kişinin cinselliğe verdiği önemle ve aldığı keyifle alakalı sanırım biraz da.
Aşk ve sevgi mi libidoyu artırır libido mu aşkı ve sevgiyi arttırır tartışılır
Konu sahibi cinsel anlamda cok tatmin olmuş gibi görünmüyor.Bir memnuniyetsizlik hali var. Cinsel anlamda mutlu olan kadın genelde böyle hissetmez.
Ayrıca sinirliyken veya o sırada duygular nötrken seksten zevk alabilen kadını tebrik ederim bayaaa bir libidolu olsa gerek
Tabiki duydum ve yaşadım en keyifli olanlarından biridir.Kavga sonrası seksini duymadınız mı hiç? En ateşlilerinden biridir.
Tabiki duydum ve yaşadım en keyifli olanlarından biridir.
Ama değersizleştirildiğim ve karşı tarafın sadece cinsel istekleri doğrultusunda bana yaklaştığını hissettiğim ilişkide cinsel haz düşüneceğim en son şey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?