Canım kızma ama ben sevgiline hak veriyorum sanki. :26:
Yani henüz 2 aydır berabersiniz. Bu konulara girmeye ne gerek var ki? Hatta bu konu yüzünden ilişkiyi bitirmeye ne gerek var? Bende yarınımı planlamayı severim ama yarınımı planlarken, işleyiş hoşuma gitmiyorsa bugünümü kökten değiştirmem. Erkekler evlilik lafından bile korkuyor, böyle yuvarlak cevaplar vermesini mantıklı buldum. Konuşmanız biraz da oldu bittiye gelmiş sanki. -Evlenecek miyiz? +Bilmiyorum, zor. -Hmm o zaman ayrılalım. gibi bir şey olmuş. Evlenme meraklısı kız imajını çizmişsindir onun gözünde de. Hatta bu konuyu neden yüzyüze konuşmak yerine mesajlaştığınızı da çözemedim.
Gerçekten kızma ama iki aylık sevgilim gelse bana evlilik konusu açsa, döner ona "sakin ol şampiyon ne bu hız?" derim.
Sevgilim de sevgilinle aynı kafada bu arada. İlişkimizin 6. ayından sonra tesadüfen bu konu açılınca "Ben hiç evlenmeyeceğim, düğüne harcayacağım parayla tekne alıp dünyayı gezeceğim, hadi kazara evlendik diyelim hayatta çocuk yapmam, zır zır çekemem onu ben valla." demişti. Bende "ben sanki seninle evlenmeye çok meraklıyım" tarzı bir cevap vermiştim. Ki sevgilim 26 yaşında. İstese evlenemeyecek yaşta değil. Sonra ne oldu biliyor musun? Biz 4 tane evcil hayvan aldık. Hepsini onun başına yıktım. Babaları oldu miniklerimizin. Şimdi ise "bi' an önce askere gitsem de dönsem, zaten evim var eşyaları yeniler hemen evleniriz. ilk fırsatta çocuk da yaparız süper olur bence, miniklere babalık yapmak bile çok zevkliymiş çocuğum olsa kesin çok severim onu ben, ısıra ısıra severim hemde" diyen ev erkeğine dönüştü. Yani demek istediğim, isteğini direk söylemenden dolayı da ters tepmiş olabilir. Keşke mesajı alttan alttan verseydin. İstediğini alman daha kolay olurdu.