• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadım:KK43: boyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.

Gollum gibi bir yüzük sevdasına tutuldun Zorunlu bacım ya

Biliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadım:KK43: boyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Senin başına gelicek var sen akıllanmazsın

Boyut önemli önce insanın gözü doyacak tövbe 🙄hayatındaki tek sorun boyut mu sence ..adam digerleri nasıl diye sormuş 😱

Çoktan sevismistir..
Asıl konuyu açmadı henuz..
Kamuoyunun nabzını tutuyor şu an.
Bombalar pes peşe gelecek.
Önceki konuna vermiş olduğum cevap...
22 Ağustos'ta yazmışım..
Geleceği görmüyorum,artık seni tanıyoruz..

Ya ben aslında istediğim için yaşadım , ben böyle şeyler yaşamayınca sanki soğuyorum gibi hissediyorum;( zaten mesafe var aramızda
Siz hatayı başından yapıyorsunuz iliskilerinizde yüzük takacakmi düşüncesini atın aklınızdan hem size hem ilişkinize zarar verir zamana bırakın

Zorunlualan sen ve vanessayı bir adaya kapatmak gerek 🙄yavrucum sen mıkılmılmısınki mikimmil istiyorsun

bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadım:( boyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ?
Artiz yüzüğü de siz parmaginiza çocuk ise pipisine takacak herhalde..
Boyutu bu kadar takıldığıniza göre..
Ölçü alıp ona göre mi yaptiracaksiniz 🤔

Niye her ilişkinizde,her attığınız adımda bu onaylanma isteği?
Ne dememizi bekliyorsun kesin yüzük takarsınız mı diyelim?
Zorla oldu diyorsunuz,sonra bende istedim diyorsunuz bir karar verin istediniz mi istemediniz mi?
Boyut dediğiniz konu zaten o kadar saçma ki.
Niye soruyor derseniz,ağzınızı aramış sizde dökülmüşsünüzdür güzel güzel şunun büyüktü,bunun ki büyüktü diye. Yüzük takmamak için bahanesi hazır,hatta sizi manipüle etmek için bile kullanabilir zaten ilk benimle yaşamadın şu bu diye. Sizi kullanma,tehdit boyutuna bile geçebilir bu konu bence,erkek arkadaşınızda o potansiyel var,demedi demeyin

Sen akıllanmazsın kızım ya bu sana duşta sapık sapık videolar çeken çocuk mu onun zorlamasıyla birşeyler oldu diyorsun hiç mi korkmuyorsun tüm köyünü tanıyan biri ile beraber olmaya ? ilerde ayrılmak istesen tehdit eder çok üzülüyorum ben sana
Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan

Niye her ilişkinizde,her attığınız adımda bu onaylanma isteği?
Ne dememizi bekliyorsun kesin yüzük takarsınız mı diyelim?
Zorla oldu diyorsunuz,sonra bende istedim diyorsunuz bir karar verin istediniz mi istemediniz mi?
Boyut dediğiniz konu zaten o kadar saçma ki.
Niye soruyor derseniz,ağzınızı aramış sizde dökülmüşsünüzdür güzel güzel şunun büyüktü,bunun ki büyüktü diye. Yüzük takmamak için bahanesi hazır,hatta sizi manipüle etmek için bile kullanabilir zaten ilk benimle yaşamadın şu bu diye. Sizi kullanma,tehdit boyutuna bile geçebilir bu konu bence,erkek arkadaşınızda o potansiyel var,demedi demeyin
O zaman yandım ben :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X