Benimle ilgilenmiyor

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Merhabalar, eşim eve geldiğinde elinde telefon devamlı oyun oynuyor veya bi şeyler seyrediyor. Benimle sadece yakınlaşınca ilgileniyor genel manada güzel olduğumu beğendiğini vs söylüyor ama ilgi yok. Bi yerlere mi çıksak beraber bi şeyler yapsak diyorum dün çıktın ya diyor amaç ikimizin olması ama anlamıyor.

Yeni evlisiniz galiba.. Siz de başka şeyle ilgilenmezseniz beklentiniz hep bu yönde kalır.. Siz başka şeyle ilgilendiğiniz takdirde erkek milleti üzerinize düşüyor yoksa bekler durursunuz..
Aksine hem öğrenciyim hem öğretmen, günlerim çok yoğun geçiyor 1 yaşında da bir bebeğim var. Eşim patronu çağırınca anında gidiyor haftasonu da olsa gözünü kırpmadan mesai yapıyor ben çıkalım bi şey yapalım diyince yorgunum deyip evde oturmak istiyor. Çok evcimen zaten evden hiç çıkmaz arkadaşlarına takılmaz bunu da devamlı fedakarlık olarak bana anlatır. Beraber hiçbir şey yapamıyoruz çocuktan beri.

Merhabalar, eşim eve geldiğinde elinde telefon devamlı oyun oynuyor veya bi şeyler seyrediyor. Benimle sadece yakınlaşınca ilgileniyor genel manada güzel olduğumu beğendiğini vs söylüyor ama ilgi yok. Bi yerlere mi çıksak beraber bi şeyler yapsak diyorum dün çıktın ya diyor amaç ikimizin olması ama anlamıyor.
Cinsel evlilik günümüzde çok fazla.

Geçen yeğenim var. 11 yaşında. Online oyun oynuyor. Hoparlör açmış. 30 lu yaşlarda adamlar var. Saatlerce ordalar. 11 yaşındaki çocuğun bulunduğu bir plartformda 😵

Oyun bağımlılığı ve ekran bağımlılığı yeni yeni literatüre girdi. Bence eşler evlenirken sigara alkol var mı diye soruyor ya buna oyun ekran bağımlılığını da sormalı.

Cinsel evlilik günümüzde çok fazla.

Geçen yeğenim var. 11 yaşında. Online oyun oynuyor. Hoparlör açmış. 30 lu yaşlarda adamlar var. Saatlerce ordalar. 11 yaşındaki çocuğun bulunduğu bir plartformda 😵

Oyun bağımlılığı ve ekran bağımlılığı yeni yeni literatüre girdi. Bence eşler evlenirken sigara alkol var mı diye soruyor ya buna oyun ekran bağımlılığını da sormalı.
Özellikle oyunlarını chat içermemesine dikkat ediyorum bakıyorum soruyorum biliyorum normal oyun. Ve çocuğum pazar günü onu o kadar özlemiş oluyor ki devamlı peşindeyken hep azarlıyor 1 hafta çalışsam bundan iyidir diyor çok üzülüyorum

eşinin üstüne düşme sende biraz uzaklaş bak o sana yaklaşır bı sorun mu var dııye ucbucuk atmaya başlıyorlar mesafeni koy biraz o zaman bak bakalım farkedıcek mi

Bak bunu böyle devam ettirme tatlı dilinle kendine bağla küçük suprizler yap ilgisini çek

Eşinle bu durumu açık açık konuş. Oyun oynasın çok istiyorsa ama akşam en azından bir saat sana ayırsın.

Back
X