Benimle ilgilenmiyor.

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar mrb tahmin ettiğiniz gibi sevgilim benimle ilgilenmiyor.
aslında bu ara yoğun biliyorum ama sonuçta 24 saat çalışmıyor
arkadaşlarıyla oyun oynamaya vakti oluyo ama bi kaç saatini bana ayırmıyor bu 2 haftadır böyle,bilmiyorum belkide içinden gelmiyor zorla getiremem sonuçta
insan 2 haftadır demezmi bşyler yapalım diye okula beraber gidip geliyoruz sadece o zaman görüşüyoruz bende artık gitmycem onunla,onun umurunda değilse bende üzülmemeliyim
sinirlerim çok bozuk sınavlarım filanda var bide ilgisizlik olunca..paylaşmak istedim sizde de var mı böyle ilgisizlik

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

valla canım bende de var o dediğin durum hatta şuan sinirden kuduruyorum. haftalardır uykusu çok düzensizdi onun uyandığı saatlerde ben okula gidiyor oluyordum yada gitmiş oluyordum çoktan . gel gör ki dün uykusu düzene girer gibi oldu. bugün sözde buluşacaktık . ama hala uyuyor. saat 1de kalksa 3-5 e kadar da hazırlığı sürer. kafayı yemek üzereyim. sinirden kudurmuş saçma salak bir haldeyim:43::43:

valla canım bende de var o dediğin durum hatta şuan sinirden kuduruyorum. haftalardır uykusu çok düzensizdi onun uyandığı saatlerde ben okula gidiyor oluyordum yada gitmiş oluyordum çoktan . gel gör ki dün uykusu düzene girer gibi oldu. bugün sözde buluşacaktık . ama hala uyuyor. saat 1de kalksa 3-5 e kadar da hazırlığı sürer. kafayı yemek üzereyim. sinirden kudurmuş saçma salak bir haldeyim:43::43:

aynen öyle cnm bende sinirden patlıyorum ama umursamaz görünmeye çalışıyorum

Lorena sizin ilişkiniz düzelmeyecek
bence daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan ayrılmalısın
onun için değil kendin için
tenesemisir dediydi dersin..

boşverin kızlar size bir şey diyeyim mi bir erkek ilgisiz mi öküz mü kaçın hemen
yok değişmiyor asla yıllar geçsede dilinizde tüy bitsede ilgisizsin demekten değişmiyor
ilgilenecek erkek sşz demeden ilgilenir yani ben yaşadım biliyorum bu duyguları
mesela erkeklere futbolla ilgilenmelerini kim söylüyor kimse!ama yine de çok ilgililer değil mi aynen öyle
ilgisiz erkekle yıllarımızı heba etmektense,ilgili ve romantik erkeği buldumu beklemeden evlenmek en ideali
ki zaten en ideali mantık evliliği sanırım:26:

boşverin kızlar size bir şey diyeyim mi bir erkek ilgisiz mi öküz mü kaçın hemen
yok değişmiyor asla yıllar geçsede dilinizde tüy bitsede ilgisizsin demekten değişmiyor
ilgilenecek erkek sşz demeden ilgilenir yani ben yaşadım biliyorum bu duyguları
mesela erkeklere futbolla ilgilenmelerini kim söylüyor kimse!ama yine de çok ilgililer değil mi aynen öyle
ilgisiz erkekle yıllarımızı heba etmektense,ilgili ve romantik erkeği buldumu beklemeden evlenmek en ideali
ki zaten en ideali mantık evliliği sanırım:26:

yani bence de ilgi aşkla alakalı değil, sorumlu ve karakter sahibi bi erkekse sevgilisiyle ailesiyle ilgiili olur zaten.
Mantık evliliği dediğimiz aslında aşk evliliği.. insanın içinin kıpırdamadıgı biriyle evlenmesinde ne mantık olur ki :)

Bi ara benim sevgilimde böyleydi canım,çok yoğun çalışıyordu sabah 9 gece 2-3e kadar.En son çektim kenara sakin sakin konuştum.Bu ilişki böyle gitmez dedim.İlgiye ihtiyacım var her insan gibi sen de bulamazsam başkalarında ararım dedim.

O gün bugündür maşallah diyeyim çok iyi.O işten çıktı bana daha çok vakit ayırabileceği bir işe girdi.Sürekli de ilgileniyor.

Ama şu var.Benim sevgilim ilişkinin en başlarında da zaten çok ilgiliydi.Eğer baştan beri ilgisiz bir insan olsaydı ister konuşayım ister kendimi parçalayayım yine de düzelmezdi.İnsan en başta neyse odur.

Sen de sakince konuş sevgilinle.Erkeklere bağırıp çağırdın mı,trip yaptın mı umursamıyorlar daha da inada bindiriyorlar.Baktın yine olmuyor bırak gitsin.Öyle gelmiş öyle gider çünkü.

köküne kibrit suyu:1:

(öyle bi laftı galiba ...):6:

Son düzenleme:
Merhaba . Benim de böyle bir sorunum var. evet henüz 14 yaşındayım ama sevgilim var işte. herneyse. başlayayım : 2 aylık sevgilim var. bu iki ay içerisinden sadece 2 kez görüşebildik.Evlerimiz uzak... telefonu da yok annesinin telefonunu arıyorum öyle konuşuyoruz herneyse bunlar sorun değil...okullar açıldı,eski sevgilim de bizim okulda. benimle buluşmak istediğini söyledi. sevgilime sordum gideyim mi diye. başta atarlandı sonra iyi git bakalım ne dicek flan dedi. gittim eski sevgilim beni sevdiğini filan söyledi. ama sevgilimi seviyordumm o yüzden onu geri çevirdim. ihanet edemezdim ona. sevgilimle görüşmeyeli bir 20 gün falan oluyor...Araya soğukluk girdiğini hissediyorum. sadece faceden konuşmakla olmuyor. insan soğuyor. bir de her ne kadar eski sevgilimi geri cevirsem de unutamıyorum sürekli gözümün önünde...bir de mesajlarımız aklıma geliyor falan . sevgilim benimle pek ilgilenmiyor gibime geliyo bu sıralar. mesela bugün cevap vermedi mesajlarıma gördüğü halde...kızıyorum . askım ya diyo. özür diliyo. ama devam . en sonunda aradım kızdım flan özür diledi . kapandı konu. ama olmuyo gibi hissediyorum . seviyorum aslında. yada belki de sevmiyorum . hiçbirşeyden emin değilim. sizce ne yapmalıyım ? ayrılayım mı ?:ssz::ssz:

Merhaba . Benim de böyle bir sorunum var. evet henüz 14 yaşındayım ama sevgilim var işte. herneyse. başlayayım : 2 aylık sevgilim var. bu iki ay içerisinden sadece 2 kez görüşebildik.Evlerimiz uzak... telefonu da yok annesinin telefonunu arıyorum öyle konuşuyoruz herneyse bunlar sorun değil...okullar açıldı,eski sevgilim de bizim okulda. benimle buluşmak istediğini söyledi. sevgilime sordum gideyim mi diye. başta atarlandı sonra iyi git bakalım ne dicek flan dedi. gittim eski sevgilim beni sevdiğini filan söyledi. ama sevgilimi seviyordumm o yüzden onu geri çevirdim. ihanet edemezdim ona. sevgilimle görüşmeyeli bir 20 gün falan oluyor...Araya soğukluk girdiğini hissediyorum. sadece faceden konuşmakla olmuyor. insan soğuyor. bir de her ne kadar eski sevgilimi geri cevirsem de unutamıyorum sürekli gözümün önünde...bir de mesajlarımız aklıma geliyor falan . sevgilim benimle pek ilgilenmiyor gibime geliyo bu sıralar. mesela bugün cevap vermedi mesajlarıma gördüğü halde...kızıyorum . askım ya diyo. özür diliyo. ama devam . en sonunda aradım kızdım flan özür diledi . kapandı konu. ama olmuyo gibi hissediyorum . seviyorum aslında. yada belki de sevmiyorum . hiçbirşeyden emin değilim. sizce ne yapmalıyım ? ayrılayım mı ?:ssz::ssz:

ayrıl. senin etrafında pervane olmuş bile olsa ayrıl çünkü yaşın 14. bir de eski sevgilin var. ne diyeyim ki sana? aramızda yaş var çok bir fazla büyük değilim senden ablalık taslamayacağım ama yaşın bi sevgili edinmek için çok küçük. ilerde karşına düzgün bi insan çıkarsa ondan önce 2-3 sevgili değiştirdiğini duyunca sana yaklaşmaz bile.
kendine gel bence ders çalış; senin yaşındayken (ki senin yaşındayken en nefret ettiğim kelime dizisi de buydu) sevgilisi olanların şimdi nerede nasıl olduklarını görünce iyi ki diyorum, iyi ki akıllı davranmışım.

Back
X