• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Yaaaa nerdesiniz??? bu aksam biraz abartmisim 70 dk walk 4 mil hareketlerini yaptim kosu bandindan daha zevkli oluyor.aksam yemeginde firinlanmis 2 tavuk 4 patates dilimi yedim.birde cok odemim oldugu icin maydonoz sogan kuru yaptim 2 gundur onu iciyom cumaya az kaldi bakalim kimler calismis:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Yaaaa nerdesiniz??? bu aksam biraz abartmisim 70 dk walk 4 mil hareketlerini yaptim kosu bandindan daha zevkli oluyor.aksam yemeginde firinlanmis 2 tavuk 4 patates dilimi yedim.birde cok odemim oldugu icin maydonoz sogan kuru yaptim 2 gundur onu iciyom cumaya az kaldi bakalim kimler calismis:))

Bn buradayım ama yaptığım hiç bişe yok spor anlamında. çünkü sabahtan beri regl sancısı çekiyorum :( of of :( ama Alkali suyumdan iki bardak içtim bugün. Yeşil çayımı da içtim :) sabah aç karnına limonlu ılık suyumu da içtim :) benden bu kadar :)
Sabah 8:30
2 yumurta ile omlet
Bir kaç parça peynir
Çoban salatası
Şekersiz çay
Öğlen 14:30
Yarım tabaktan az makarna
Yoğurt

Saat 8 gbi açlık hissettim ama geç olduğu için yemedim. Şuan açlık hissetmiyorum böyle uyurum artık :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Aklıma gelmişken aç karnına çörek otu denediniz mi? Bn bi kaç öğün yaptım ama unutuyorum :(

iPhone 'dan gönderildi

Hayir hic yapmadim.nasil yapmak lazim? Cigne deme sakin cok aci yapamam bir zamanlar bas agrisi icin cignemeye calisiyordumda dayanamadim

Hayir hic yapmadim.nasil yapmak lazim? Cigne deme sakin cok aci yapamam bir zamanlar bas agrisi icin cignemeye calisiyordumda dayanamadim

Yemeklerden yarım saat önce çiğneyip yutmak lazım ama yapılmıyor bn ağzıma atıp su içiyordum. Günde 3 çay kaşığı olacak.

iPhone 'dan gönderildi

Ayyy offf amaaan her yerim tutulmus dun ilk defa yaptigim hareketler yuzunden hamlamisim;) simdi kosu bandina cikacam uyyy nasil yapacaksam

Ayyy offf amaaan her yerim tutulmus dun ilk defa yaptigim hareketler yuzunden hamlamisim;) simdi kosu bandina cikacam uyyy nasil yapacaksam

Ama bn dedim 1 milden başla die :) arada kaslarını dinlendirmelisin

iPhone 'dan gönderildi

Merhaba ben de katılabilir miyim size? 🐰 boyum 167 kilom bir haftadır uğraşıyorum ve bir buçuk kilo vererek 62 ye düştüm. Iki gündür ip atlıyorum tüm kaslarım ağrıyor 😓

Günde iki öğün yiyorum. domates peynir salatalık ve çeyrek ekmekten oluşan birkahvaltı (maalesef ekmeği kesmiyorum yoksa hemen tekrar acıkıyorum) öğle ile akşam yemeğini birleştiriyorum saat 3 gibi bi sebze yemeği yiyorum. O saatten sonra hiçbir şey yemiyorum. Ilk günlerde çok zor oluyor ama iki gündür alıştım sanki. Bir de günde bir saat ya yürüyorum ya bisiklet sürüyorum. Dışarı çıkamadığım için iki gündür ip atlıyorum. Hedef iki ayda 8 kilo inşallah başarırım

Günde iki öğün yiyorum. domates peynir salatalık ve çeyrek ekmekten oluşan birkahvaltı (maalesef ekmeği kesmiyorum yoksa hemen tekrar acıkıyorum) öğle ile akşam yemeğini birleştiriyorum saat 3 gibi bi sebze yemeği yiyorum. O saatten sonra hiçbir şey yemiyorum. Ilk günlerde çok zor oluyor ama iki gündür alıştım sanki. Bir de günde bir saat ya yürüyorum ya bisiklet sürüyorum. Dışarı çıkamadığım için iki gündür ip atlıyorum. Hedef iki ayda 8 kilo inşallah başarırım

Böyle giderse başarırsın :)

iPhone 'dan gönderildi

Sabah: 8:30
Bir buçuk bardak ılık limonlu su
Közde patlıcan 1 adet
Közde biber 2 tane
Bir kaç parça peynir
Çoban salatası
Bir büyük bardak yeşil çay
Öğle: 12:30
Bir bardak Alkali su
Bir bardak normal su
Bir kaç kaşık makarna
Bir küçük kase mercimek çorbası
Bezelye yemeği bir tabağın yarısı kadar
Bi kaşık hoşaf suyu
Yemekten sonra bir bardak su
Akşam: 17:00
3 bardak Alkali su
3 tane çilek
2 ev kurabiyesi
Bir avuç tuzsuz ayçiçeği çekirdeği
Bir bardak Yeşil çay

50 kez ip atladım malum karın ağrıyınca zor oluyor :)

iPhone 'dan gönderildi

Sabah: 8:30
Bir buçuk bardak ılık limonlu su
Közde patlıcan 1 adet
Közde biber 2 tane
Bir kaç parça peynir
Çoban salatası
Bir büyük bardak yeşil çay
Öğle: 12:30
Bir bardak Alkali su
Bir bardak normal su
Bir kaç kaşık makarna
Bir küçük kase mercimek çorbası
Bezelye yemeği bir tabağın yarısı kadar
Bi kaşık hoşaf suyu
Yemekten sonra bir bardak su
Akşam: 17:00
3 bardak Alkali su
3 tane çilek
2 ev kurabiyesi
Bir avuç tuzsuz ayçiçeği çekirdeği
Bir bardak Yeşil çay

50 kez ip atladım malum karın ağrıyınca zor oluyor :)

iPhone 'dan gönderildi

Cok iyisin canim DEVAMMM yarin sabahtan herkes tartilsin sonuclari yazsin bakalim :))

Cok iyisin canim DEVAMMM yarin sabahtan herkes tartilsin sonuclari yazsin bakalim :))

Ay bn regl oluyorum yine de katılacak mıyım bildirime ?? :) :) ayrıca az önce geldim eve bi saat spor yaptım evin önünde belediyenin spor parkuru var :)

iPhone 'dan gönderildi

Ay bn regl oluyorum yine de katılacak mıyım bildirime ?? :) :) ayrıca az önce geldim eve bi saat spor yaptım evin önünde belediyenin spor parkuru var :)

iPhone 'dan gönderildi

Tabii ki tatlim olsun sen 1-2 kilo sisligine cik bize onu yaz ama yaaaz:))

Ay kızlar adet olucam derken tartılmadım şişim diye. Bugün de oldum bir haftaya düzenime dönücem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlaar
bu aralar pek yazamıyorumm
benim geçen cuma kilom 76.7 idi.
bugün 74.6 :21::21:
aslında biraz daha iyi olabilirdi biraz tatlı yedim ama yavaş yavaş onu da kesicem.
umarım herkesin iyidiiiir.

Günaydın çıtırlar :) bugün bildirim günümüz hadi bakalım kimler ne kasar kilocuk kaybetmiş :) ya da gramcıklar almış ;)

Başlangıç: 24.05.2014 80.2
Bu hafta 78.5

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın çıtırlar :) bugün bildirim günümüz hadi bakalım kimler ne kasar kilocuk kaybetmiş :) ya da gramcıklar almış ;)

Başlangıç: 24.05.2014 80.2
Bu hafta 78.5

iPhone 'dan gönderildi

Ya siz ne guzel vermissiniz benim az olmus ben kacamakda yapmadim baslangic 72.9 bugun yani 1 hafta sonunda 71.9 tam 1 kilocuk ustelik baya baya da spor yapmistim bari 1.5 olaydi cok canim sıkıldı yaaa ama sizleri de tebrik ederim nolur birakmayin benim hevesim kirildi ama devam edecem:(

Son düzenleme:
Ya siz ne guzel vermissiniz benim az olmus ben kacamakda yapmadim baslangic 72.9 bugun yani 1 hafta sonunda 71.9 tam 1 kilocuk ustelik baya baya da spor yapmistim bari 1.5 olaydi cok canim sıkıldı yaaa ama sizleri de tebrik ederim nolur birakmayin benim hevesim kirildi ama devam edecem:(

kilon daha az canım belki de ondandır.

ben de iki gündür kaçamak yapıyorum:( toparlanmam lazım.

Back
X