• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

taylan kümelinin 6 kilo verdiren diyet listesini takip etmiyorum ancak kalorilerini ayarlamaya çalışıyorum:130::130:

aa o neymiş bakayım.
yaa aynen artık diyet listelerini okuya okuya, insanları dinleye dinleye ezberledik herşeyi öğrendik. az çok kafama yerleşmiş ne yemem gerektiği. ama şartlara göre yiyeceğim şeyleri ayarlıyorum. öğlen ne yemek çıkarsa işte seçiyorum, akşam evde ne varsa olması yumurta yiyorum.

inşallah iki gün olmasına rağmen çok umutluyum:46:

bu sabah bir saat yürüyüş yapma firsatım oldu.
hemen gitsin kilolaaar:)

aa o neymiş bakayım.
yaa aynen artık diyet listelerini okuya okuya, insanları dinleye dinleye ezberledik herşeyi öğrendik. az çok kafama yerleşmiş ne yemem gerektiği. ama şartlara göre yiyeceğim şeyleri ayarlıyorum. öğlen ne yemek çıkarsa işte seçiyorum, akşam evde ne varsa olması yumurta yiyorum.

inşallah iki gün olmasına rağmen çok umutluyum:46:

bu sabah bir saat yürüyüş yapma firsatım oldu.
hemen gitsin kilolaaar:)

Ayyy hemde hemen gitsin valla ilk isim alisveris yapmak olcak saticilarin size L yada XL olur demesinden biktim he heyt bekle bizi S M kiyafetler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy hemde hemen gitsin valla ilk isim alisveris yapmak olcak saticilarin size L yada XL olur demesinden biktim he heyt bekle bizi S M kiyafetler

ben de eski kıyafetlerimi giyeceğim. sanırım onlara girebildiğim an baya mutlu olacağımı düşünüyorum. çok kısa bir sürede 20-25 kilo aldım çünkü:(

dün spor yapamadım, eve gidince işler bitmedi, vaktim olmadı:(
dün çok iyi beslenmiştim, yumurta salata fln gibi şeyler yedim ama gece eşim çok acıktığını söyledi ve onla birşeyler daha yedik. aslında 6dan 7den sonra birşey yemeyi düşünmüyordum ama.:(
bakalım gittikçe daha iyi olucak.

Canim benim bozma moralini sen devam et olacak arada oyle seyler insaniz dimi canimiz muhakkak cekecek.onemli olan kaldigin yerden devam et hevesini kirma

Kaçamaklı bir gün :( şuana kadar alınan 1420 kalori tabi yürüyüş ve spor çıkardığım için :)

iPhone 'dan gönderildi

Zaten uzmanlarin dedigi haftada 1 gun kacamak gununuz olsun tabi cok abartmadan;) ben ya cumartesi yada pazar olarak ayarlicam boyle dusununce diger gunlet kacamak yapasin gelmiyor.insan şartlaniyor

Zaten uzmanlarin dedigi haftada 1 gun kacamak gununuz olsun tabi cok abartmadan;) ben ya cumartesi yada pazar olarak ayarlicam boyle dusununce diger gunlet kacamak yapasin gelmiyor.insan şartlaniyor

Valla bana bunu dersen bnde beyin ters çalışır :) her gün olur o kaçamak :) abur cubur a cıss ama annem sağolsun :) bn diyete başladım o kek poğaça yapmaya başladı ya :( :( normalde çok yemek yiyen biri değilim ekmekten kilo alırdım bi de sıkıldıkça mutfağa gider sebze meyve yerdim :) yani bnm için az ama sık sistemi ters işliyor :) bn 3 ana öğünle verebiliyorum ancak :)

iPhone 'dan gönderildi

Valla bana bunu dersen bnde beyin ters çalışır :) her gün olur o kaçamak :) abur cubur a cıss ama annem sağolsun :) bn diyete başladım o kek poğaça yapmaya başladı ya :( :( normalde çok yemek yiyen biri değilim ekmekten kilo alırdım bi de sıkıldıkça mutfağa gider sebze meyve yerdim :) yani bnm için az ama sık sistemi ters işliyor :) bn 3 ana öğünle verebiliyorum ancak :)

iPhone 'dan gönderildi

valla bazen düşünüyorum tatsız tuzsuz şeylerden yemek mutsuz edeceğine lezzetli şeyler yer,sonra da tatsız tuzsuzlarla açığı kapatırım.:82::82:

Olur mu dersin :) kilo verene kadar uzak kalacaz abur cuburdan :(

iPhone 'dan gönderildi

valla ben bazen küçücük bi gofret yiyorum,hani eti hoşbeş var ya.üstündeki kağıtta 100 grdaki kalori yazıyor mesela.sonra ekmeksiz güzel bi tavuk yemeği.insanız ya canımız çekiyor,kalori cetvelini az çok bilirsen yanında kağıtla dolaşacak halin yok da:1:bi de alman gereken kaloriyi matematiksel hesapla benim 1020 olması gerekiyor.bu da ideal kilo yad olmak istediğin kilo çarpı 2 sonra yine çarpı 10.böyle yapıyorum ben.çünkü diyet listeleri çok katı ve damak tadıma uymuyor,ya da o kuruyemişi eti meti bazen evde bulamıyorum.çok şükür dolabımda çoğu kez herşey olur da.bazen olmuyo mesela.

Canim bende sinif ogretmeniyim ama bu bolumu yazmani tavsiye etmem 4+ 4 bizi bitirdi.allah gonlune gore versin ins

Canim bende sinif ogretmeniyim ama bu bolumu yazmani tavsiye etmem 4+ 4 bizi bitirdi.allah gonlune gore versin ins

Ben bu bölümü yazarken devlet düşünmüyordum dersanede başlarım adımı duyurup özel derse geçersin die ama malesef dersaneler kapandı bnm şansıma :( ne güzel iyi bir dersanede işim de hazırdı :( bn de mecbur kpss düşünür oldum. Ama bu sene ortaöğretim kpssine girecem belki başka bi şey gelir yazarım :) var mı önerebileceğiniz bi memurluk dalı :)

iPhone 'dan gönderildi

Ben bu bölümü yazarken devlet düşünmüyordum dersanede başlarım adımı duyurup özel derse geçersin die ama malesef dersaneler kapandı bnm şansıma :( ne güzel iyi bir dersanede işim de hazırdı :( bn de mecbur kpss düşünür oldum. Ama bu sene ortaöğretim kpssine girecem belki başka bi şey gelir yazarım :) var mı önerebileceğiniz bi memurluk dalı :)

iPhone 'dan gönderildi

Canim egitim uzerine dusunuyorsan rehberlik tavsiye ederim.atamasida rahat okuldaki iside rahat:)

Canim egitim uzerine dusunuyorsan rehberlik tavsiye ederim.atamasida rahat okuldaki iside rahat:)

Başka bişe seçemem ki :( üniversite seneye bitiyor artık. Bn normal memuriyet de yapabilirim yani bı sene girecem ortaöğretim için olana. Mesela emniyet müdürlüğüne atanmış bi arkadaş. Bn de okurken memurluk yapayım istiyorum
Seneye staj yapacağım için çok yoğun olmayacak ya zorlanmam

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Hem dans hem spor isteyenlere :) videonun adı : latin dance fitness, beginners 1
Youtube da olan bi video o yüzden sizlere Youtube a hiç bi ayarla oynamadan giriş yönteminden bahsedeyim :) çok basit :) Youtube.com yazmak yerine youtube-gir.com yazın ve istediğiniz videoyu izleyin :)

iPhone 'dan gönderildi

Hem dans hem spor isteyenlere :) videonun adı : latin dance fitness, beginners 1
Youtube da olan bi video o yüzden sizlere Youtube a hiç bi ayarla oynamadan giriş yönteminden bahsedeyim :) çok basit :) Youtube.com yazmak yerine youtube-gir.com yazın ve istediğiniz videoyu izleyin :)

iPhone 'dan gönderildi

Tsk edetm canim youtube acilacak die bekliyordum bende burdan cok rahat giriliyor::)

Back
X