Maalesef yok.. Rapor alsam beni beni işten çıkartırlar mı diye de bir korkum varSadece dikis alınacaksa rapor vereceklerini sanmam 5 dk bitiyor işlem.Mudurle sizin aranızda başka bir yönetici pozisyonu yok mu? Müdür yardımcısı gibi ....birkaç saatlik ondan izin isterdiniz
Yok sağlık ocağından gidip hastaymış gibi rapor alcamSadece dikis alınacaksa rapor vereceklerini sanmam 5 dk bitiyor işlem.Mudurle sizin aranızda başka bir yönetici pozisyonu yok mu? Müdür yardımcısı gibi ....birkaç saatlik ondan izin isterdiniz
Yok rapor alırsanız sizi işten çıkaramazlar ama tabi tani bölümüne absürt birşey yazmazlar herhalde.Ama bence bu sürecin neden bu aşamaya geldiği üzerine de eğilin ...Neden dolaplari ,çöpleri kurcalamislar?Sizin hakkınızda bir şikayet mi var diye keşke görüşme talep etseydinizMaalesef yok.. Rapor alsam beni beni işten çıkartırlar mı diye de bir korkum var
Talep ettiğimde insan kaynakları sana takmışlar dedi kendine iş bak bile dedi açıkça sebebi ise burada bir çalışan ile aynı yerde oturuyoruz birlikte gidip geliyoruz bunu namus olayına çevirmeleri ve benim giyim tarzım onları rahatsız ediyor kurallara uygun giyindiğim için bişey diyemiyorlar ama uyuz oluyorlarmışYok rapor alırsanız sizi işten çıkaramazlar ama tabi tani bölümüne absürt birşey yazmazlar herhalde.Ama bence bu sürecin neden bu aşamaya geldiği üzerine de eğilin ...Neden dolaplari ,çöpleri kurcalamislar?Sizin hakkınızda bir şikayet mi var diye keşke görüşme talep etseydiniz
Allah yardımcın olsun o vakit...bir gün izin meselesi raporla çözülür ama ya sonra? Mobbing yaşatılan şey sana....kendin istifa et diye uğraşıyorlar .Çelik gibi bir sinire ihtiyacın olacakTalep ettiğimde insan kaynakları sana takmışlar dedi kendine iş bak bile dedi açıkça sebebi ise burada bir çalışan ile aynı yerde oturuyoruz birlikte gidip geliyoruz bunu namus olayına çevirmeleri ve benim giyim tarzım onları rahatsız ediyor kurallara uygun giyindiğim için bişey diyemiyorlar ama uyuz oluyorlarmış
Aynen öyle yaptım şuanda izin aldım ama endişeliyim ya ben yokken patrona arkamdan mevzuları büyütüp büyütüp anlatırlarsasakince odasına git ve mazeret izni alacağını söyle.o senin müdürün.başka hiç bir şey demeden çık.çok can sıkıcı bir durum ama sadece bu diş mevsuzu için değil sonrasında iş için zaten yuz yuze geleceksiniz.
Sen doğrusunu yapmışsın önemli olan buArkadaşlar müdürle konuşup izin aldım, ama şuanda da ya beni işten çıkartırlarsa diye bir korkum var. Gidip patrona çok izin alıyor gibi lanse ederlerse en son 2 kasımda yıllık izindeyim 1 günlük şimdi 3 saatlik izn istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?