Benimle konuşmayan müdürden izin almak

Benimle konuşmayan müdüründen izin mi almalıyım yoksa rapor mu

• Rapor al

OY: 10 83,3%
  • İzin al (verip vermeyeceği meçhul belki laf bile sokar)

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhaba sevgili kadınlar,
2 yıldır aynı firmada çalışıyorum. En son 1 günlük yıllık izin kullandığımda çöplerimin karıştırıldığını ve dolaplarıma bakıldığını öğrendim. Bunu yapan benim müdürüm ve muhasebe müdürü. Açıkçası açığımı arıyorlar uzun zamandır. Şimdi o günden sonra olaylar oldu ve ben kendi müdürüm ile konuşmuyorum o da kendisi haklıymış gibi benim yüzüme bakmıyor. Şimdi ben o gün dişimi çektirdiğimde dikiş attılar ve yarın 3 saatlik bir izin almam lazım çünkü dikişlerimi alacaklar. Ben şimdi benimle konuşmayan adamdan gidip izin almak istemiyorum zoruma gidiyor zaten alsam bile verip vermeyeceği meçhul. Ben şimdi ne yapayım günlerdir düşünüyorum rapor mu alsam gidip izin mi alsam he bir de ben o gün işyerinde değilsem insanlara karşı beni kötülüyor ne yapmalıyım sizce

Rapor alman sanki daha mantıklı gibi hiç uğraşma müdürle hem o ne ya çöpünü karistiriyo terbiyesiz herif elinden geldikçe muhatap dahi olma ;)

İzin vereceği bile tartışılır diyorsunuz. Açığınızı arayan müdüre diş için gittiğinizi nasıl inandırabilirsiniz ki.. Rapor almanız daha sağlıklı gözüküyor. En azından elinizde belgeniz olur. Çok geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun...

Sadece dikis alınacaksa rapor vereceklerini sanmam 5 dk bitiyor işlem.Mudurle sizin aranızda başka bir yönetici pozisyonu yok mu? Müdür yardımcısı gibi ....birkaç saatlik ondan izin isterdiniz

Sadece dikis alınacaksa rapor vereceklerini sanmam 5 dk bitiyor işlem.Mudurle sizin aranızda başka bir yönetici pozisyonu yok mu? Müdür yardımcısı gibi ....birkaç saatlik ondan izin isterdiniz
Maalesef yok.. Rapor alsam beni beni işten çıkartırlar mı diye de bir korkum var

Yok sağlık ocağından gidip hastaymış gibi rapor alcam

Maalesef yok.. Rapor alsam beni beni işten çıkartırlar mı diye de bir korkum var
Yok rapor alırsanız sizi işten çıkaramazlar ama tabi tani bölümüne absürt birşey yazmazlar herhalde.Ama bence bu sürecin neden bu aşamaya geldiği üzerine de eğilin ...Neden dolaplari ,çöpleri kurcalamislar?Sizin hakkınızda bir şikayet mi var diye keşke görüşme talep etseydiniz

sağlık ocağından 1 günlük alabilirsiniz ama nereye kadar
senelik izin alacağınız zaman veya muhakkak izin alacaksınız o zaman ne yapacaksınız
rapor aldınız diye sizi işten çıkaramaz

Yok rapor alırsanız sizi işten çıkaramazlar ama tabi tani bölümüne absürt birşey yazmazlar herhalde.Ama bence bu sürecin neden bu aşamaya geldiği üzerine de eğilin ...Neden dolaplari ,çöpleri kurcalamislar?Sizin hakkınızda bir şikayet mi var diye keşke görüşme talep etseydiniz
Talep ettiğimde insan kaynakları sana takmışlar dedi kendine iş bak bile dedi açıkça sebebi ise burada bir çalışan ile aynı yerde oturuyoruz birlikte gidip geliyoruz bunu namus olayına çevirmeleri ve benim giyim tarzım onları rahatsız ediyor kurallara uygun giyindiğim için bişey diyemiyorlar ama uyuz oluyorlarmış

Birbirine küsen müdür ve çalışan da ilk defa duyuyorum. Çok enteresan.
Yani iş başka, arkadaşlık başka misali, insan birbirinden hoşlanmasa bile bunu işine karıştırmamalı. İşe fazlaca duygu karıştırılınca böyle oluyor. Hiç profesyonel değil bu. Bence siz müdürünüzle barışmaya bakın. Bunu söylemesi bile enteresan ama... Bu tür basit mevzular için kesin çözüm.

sakince odasına git ve mazeret izni alacağını söyle.o senin müdürün.başka hiç bir şey demeden çık.çok can sıkıcı bir durum ama sadece bu diş mevsuzu için değil sonrasında iş için zaten yuz yuze geleceksiniz.

Talep ettiğimde insan kaynakları sana takmışlar dedi kendine iş bak bile dedi açıkça sebebi ise burada bir çalışan ile aynı yerde oturuyoruz birlikte gidip geliyoruz bunu namus olayına çevirmeleri ve benim giyim tarzım onları rahatsız ediyor kurallara uygun giyindiğim için bişey diyemiyorlar ama uyuz oluyorlarmış
Allah yardımcın olsun o vakit...bir gün izin meselesi raporla çözülür ama ya sonra? Mobbing yaşatılan şey sana....kendin istifa et diye uğraşıyorlar .Çelik gibi bir sinire ihtiyacın olacak:KK43:

Arkadaşlar müdürle konuşup izin aldım, ama şuanda da ya beni işten çıkartırlarsa diye bir korkum var. Gidip patrona çok izin alıyor gibi lanse ederlerse en son 2 kasımda yıllık izindeyim 1 günlük şimdi 3 saatlik izn istedim

sakince odasına git ve mazeret izni alacağını söyle.o senin müdürün.başka hiç bir şey demeden çık.çok can sıkıcı bir durum ama sadece bu diş mevsuzu için değil sonrasında iş için zaten yuz yuze geleceksiniz.
Aynen öyle yaptım şuanda izin aldım ama endişeliyim ya ben yokken patrona arkamdan mevzuları büyütüp büyütüp anlatırlarsa

Arkadaşlar müdürle konuşup izin aldım, ama şuanda da ya beni işten çıkartırlarsa diye bir korkum var. Gidip patrona çok izin alıyor gibi lanse ederlerse en son 2 kasımda yıllık izindeyim 1 günlük şimdi 3 saatlik izn istedim
Sen doğrusunu yapmışsın önemli olan bu

bence müdürle birgün görüşme ayarlayıp aranızı düzeltin derim
hadi bu izin için rapor aldın.. nereye kadar

Back
X