- 7 Eylül 2014
- 6
- 1
- 3
- 35
- Konu Sahibi Kalbimikirdinsen
-
Hamileyse daha hassas olmasi lazim kendisinide cocuk dogurucak anne olucak.bekarliga veda partisi olmussun yorumu yapilcak hicbisey yok konuda.cok masumane yazmis herseyi.haddini bilmez cok:)şimdi buna ağzının payını verdiğinde de ama hamile kadının üstüne gidiyorsun oluyor ya neyse muneye havale en güzeli
Bekarliga veda partisi olmusun
Aslinda bence biraz aile zoruylada olacak sanki cunku annesi dediki biz istesek mecbur alacak. Ama kendiside istiyor demekki yoksa beni arardi
Yok bana sadece unutmak icin zaman lazım. Bu olay gecen hafta oldu daha yeni yani. O yuzden biraz uzun surecek gibionun bu yaptıgını haklı çıkarıp görusursen emin ol sen üzülürsün. ne kadar uzak o kadar iyi
Arkadasin sorunundan cok ben olay oldum kizlarin bu sekilde kandirilmalari sinirime dokunuo cunku ikiside yurt disinda anladigim kadariyla birbirlerini yakindan gorememisler bu normal hergun bulusulan bir iliski olsaydi bi sekilde arkadas beyin nisanlisi oldg anlardi telden sohbet muhabbet olmus benle oynadi dio asil kendisi oynamis kendisiyle tanimadan enine boyuna dusunmeden bu nedir olayi kestirip atacagina hala bana beni unutamadigini soluo dio sevgi sozcuklerine takilmis nisandan bunalmis heralde beyfendi arkadasla kafa dagitmisKonuyla alakası yok ama birkac gündür dikkatimi cekiyor bu tür konulara hep ters cevaplar yazıyosunuz neden acaba. Konu sahibinin üzülecegini kestiremiyor musunuz?
ciddi misin? ??Bekarliga veda partisi olmusun
Ay cok ayip haddsizligin daniskasi kiniorum sizi :)ciddi misin? ??
Sivri bir yorum yapmışsın,kusura bakmada hadsizliğin daniskası diye buna derler.
Bu yorumu attığınız insanın zaten acısı taze belli,burayada biz köstek olalım diye değil destek olalım diye açtığınıda kestirebiliyosunuzdur heralde.
Birde son olarak insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
Bunu bu sekilde yazsan olay olmazdin ki bence bu niyetle de yazmadin:)iyi gunleeerrArkadasin sorunundan cok ben olay oldum kizlarin bu sekilde kandirilmalari sinirime dokunuo cunku ikiside yurt disinda anladigim kadariyla birbirlerini yakindan gorememisler bu normal hergun bulusulan bir iliski olsaydi bi sekilde arkadas beyin nisanlisi oldg anlardi telden sohbet muhabbet olmus benle oynadi dio asil kendisi oynamis kendisiyle tanimadan enine boyuna dusunmeden bu nedir olayi kestirip atacagina hala bana beni unutamadigini soluo dio sevgi sozcuklerine takilmis nisandan bunalmis heralde beyfendi arkadasla kafa dagitmis
bol şansssAy cok ayip haddsizligin daniskasi kiniorum sizi :)
Gercekten haddini bilmez cok :)Hamileyse daha hassas olmasi lazim kendisinide cocuk dogurucak anne olucak.bekarliga veda partisi olmussun yorumu yapilcak hicbisey yok konuda.cok masumane yazmis herseyi.haddini bilmez cok:)
vicdanından izin alman yeterli,eğer varsa izin vermez sana..Bidahakine senden izin alirim cnm olur mu
Sizin sorununuz ne? Insanlarlan dogru bir sekildede konusabilirsiniz. Ve ben kendimlen oynamadim ve onunlanda cok görüştüm bilip bilmeden konusmaniza gerek yok. Ben biseye takildigimda yok sadece burda anlattim. Bu site onun icin var zaten ve Sanadq kimse demedi buraya gel oku diye. begenmediysen ceker gidersindnzmhmmtnepost: 36803380 .!.:Arkadasin sorunundan cok ben olay oldum kizlarin bu sekilde kandirilmalari sinirime dokunuo cunku ikiside yurt disinda anladigim kadariyla birbirlerini yakindan gorememisler bu normal hergun bulusulan bir iliski olsaydi bi sekilde arkadas beyin nisanlisi oldg anlardi telden sohbet muhabbet olmus benle oynadi dio asil kendisi oynamis kendisiyle tanimadan enine boyuna dusunmeden bu nedir olayi kestirip atacagina hala bana beni unutamadigini soluo dio sevgi sozcuklerine takilmis nisandan bunalmis heralde beyfendi arkadasla kafa dagitmis
Saol cnm konuyu ele gecirdim suan tek tek cvpliycambol şansss
Erkeklerin ne olup ne yaptigi belli olmuyor iste ve yalan konusunda cok uretkenlerKonuyu doğru yere actimmi bilmiyorum ama icimi dokmek istedim.
Benim konuştuğum bir cocuk vardı. Ilk baslarda sadece normal konusyoduk zamanla araya sevgi girdi yani benim tarafimdan onunda beni sevdigini saniyodum ama o sadece benimle oynamis.
Biz yurtdışındayiz ikimizde ve o simdi 3 haftadir türkiyede izin icin. Türkiye'ye kavgali bi sekilde gitti ve 1 hafta sonra bana msj atti nasilsin falan. Ondan bi kac gun sonra telefon etti seni ozledim, seni unutamam konustuk iste. Sonra ben bunu aradim annesi cikti dediki biz onu nisanlandiracaz bizim akrabaylan. Ondan sonra ben ona mail attim facebookdan yazdim sms attim ama ne bi cvp verdi ne bi aradi. Madem evlenecekmis beni neden 1 hafta sonra kendilginden aradi? Neden bana seni unutmicam dedi? Ne kadar kormusum ben. Resmen benim duygularimlan oynadi. Kalbimi okadar kirdiki napacagimi sasirdim. Buda benim hikayem okudugunuz icin sagolun.
Sizin sorununuz ne? Insanlarlan dogru bir sekildede konusabilirsiniz. Ve ben kendimlen oynamadim ve onunlanda cok görüştüm bilip bilmeden konusmaniza gerek yok. Ben biseye takildigimda yok sadece burda anlattim. Bu site onun icin var zaten ve Sanadq kimse demedi buraya gel oku diye. begenmediysen ceker
Keske yazarken kimlerin cvp vercenide yazsaydin yorum yapmazdim kusura bakma beni affedebilcek misin :)
Bi niyetlede yazmadim acikcasi dusundumu yazdim herkes dusundugunu solemekte ozgurdur itibar etmez bakar gecersin olur biter sizede ii gunler :) surekli arkadaslarda saolsun yazarak guncelliolar bende cv0 veriomBunu bu sekilde yazsan olay olmazdin ki bence bu niyetle de yazmadin:)iyi gunleeerr
Dedi ve gitti lilith2013vicdanından izin alman yeterli,eğer varsa izin vermez sana..
Size sizin uslubunuzla vericek tonla cevabim var ama tahrikleriine kanmayacagimBi niyetlede yazmadim acikcasi dusundumu yazdim herkes dusundugunu solemekte ozgurdur itibar etmez bakar gecersin olur biter sizede ii gunler :) surekli arkadaslarda saolsun yazarak guncelliolar bende cv0 veriom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?