- Konu Sahibi Kalbimikirdinsen
-
bravo..denecek birşey yok..Dedi ve gitti lilith2013
Size sizin uslubunuzla vericek tonla cevabim var ama tahrikleriine kanmayacagimkendi capinizda guzel guzel eglenin:)
Bir de hamilesin, amacın ne ki senin şimdiBidahakine senden izin alirim cnm olur mu
Sen onu arıyorsun ama telefona annesi çıkıyor garip değil mi... Belki annesi evlendirmek için bir kısmet bulmuştur, senin oğlanda anasının sözünden çıkmayıp he demiştir ve bu şekilde seni uzaklaştırmaya çalışmak için annesi açıp böyle söylemiştir veya öyle bir durum yoktur lakin ailesinin aklında başka bir şey vardır veya sevgilin artık umudu kesip olmayacağına karar vermiştir ve annesine böyle söyletmiştir.Konuyu doğru yere actimmi bilmiyorum ama icimi dokmek istedim.
Benim konuştuğum bir cocuk vardı. Ilk baslarda sadece normal konusyoduk zamanla araya sevgi girdi yani benim tarafimdan onunda beni sevdigini saniyodum ama o sadece benimle oynamis.
Biz yurtdışındayiz ikimizde ve o simdi 3 haftadir türkiyede izin icin. Türkiye'ye kavgali bi sekilde gitti ve 1 hafta sonra bana msj atti nasilsin falan. Ondan bi kac gun sonra telefon etti seni ozledim, seni unutamam konustuk iste. Sonra ben bunu aradim annesi cikti dediki biz onu nisanlandiracaz bizim akrabaylan. Ondan sonra ben ona mail attim facebookdan yazdim sms attim ama ne bi cvp verdi ne bi aradi. Madem evlenecekmis beni neden 1 hafta sonra kendilginden aradi? Neden bana seni unutmicam dedi? Ne kadar kormusum ben. Resmen benim duygularimlan oynadi. Kalbimi okadar kirdiki napacagimi sasirdim. Buda benim hikayem okudugunuz icin sagolun.
bide hamilesin anne olacak insansın .empati hiç mi yok nasıl insanlarsınız ne zevk alıyorsunuz insanların acılarıyla zevk almaktan..senin başına gelmeyeceğine eminsin yaniBekarliga veda partisi olmusun
Sen onu arıyorsun ama telefona annesi çıkıyor garip değil mi... Belki annesi evlendirmek için bir kısmet bulmuştur, senin oğlanda anasının sözünden çıkmayıp he demiştir ve bu şekilde seni uzaklaştırmaya çalışmak için annesi açıp böyle söylemiştir veya öyle bir durum yoktur lakin ailesinin aklında başka bir şey vardır veya sevgilin artık umudu kesip olmayacağına karar vermiştir ve annesine böyle söyletmiştir.
Oynamak olarak düşünme bence, evet ilişkilere biz ciddi olarak başlıyoruz her zaman ama gel gör ki her ilişkinin sonu evlilikle bitmiyor. Belki seni çok seviyordur fakat hayat görüşlerinizde vs ayrılıklar vardır ve olamayacağına karar vermiştir bence üzerine gitme bekle bakalım ne yapacak...
Yani yorumlara bakarken dedim bir ben mi farklı düşünüyorum. Kaynana ne de olsa her şey beklenir.
Erkek annesine hürmette kusur etmeyecek, onu kıracak şeyler yapmayacak ama hayatına da mudahale ettirmeyecek, aradaki bu dengeyi maalesef ki genellikle kuramıyorlar sonra böyle tatsız şeyler yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?