Benimle oynadi

Size sizin uslubunuzla vericek tonla cevabim var ama tahrikleriine kanmayacagimkendi capinizda guzel guzel eglenin:)

Uslubumda bi skinti oldg dusunmuorum gayet size saygi cercevesinde cvplar yaziorum tahrikte etmiorum siz yazdikca bende yaziorum cunku cvplamam gereken seyler yaziosunuz ksiliginize yada tarziniza hakaret etmiorum

Bence çok şanslısınız ki bunu erkenden öğrendiniz..
Allah kurtarmış önünüze bakın hayatınızdan bir pislik temizlendi.

İyi de telefonu açan annesi ve "Biz onu akrabamızla evlendireceğiz" diyen de annesi... Tamam çocuktan haber yok ama sonuçta sen de onun ağzından böyle bir laf duymadın.

Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bi durum.Dua et gerçek yüzünü Allah sana bir şekilde gösterdi.terbiyesiz herif de bir daha kimsenin duygularıyla oynayamaz inş !!!

Sen onu arıyorsun ama telefona annesi çıkıyor garip değil mi... Belki annesi evlendirmek için bir kısmet bulmuştur, senin oğlanda anasının sözünden çıkmayıp he demiştir ve bu şekilde seni uzaklaştırmaya çalışmak için annesi açıp böyle söylemiştir veya öyle bir durum yoktur lakin ailesinin aklında başka bir şey vardır veya sevgilin artık umudu kesip olmayacağına karar vermiştir ve annesine böyle söyletmiştir.

Oynamak olarak düşünme bence, evet ilişkilere biz ciddi olarak başlıyoruz her zaman ama gel gör ki her ilişkinin sonu evlilikle bitmiyor. Belki seni çok seviyordur fakat hayat görüşlerinizde vs ayrılıklar vardır ve olamayacağına karar vermiştir bence üzerine gitme bekle bakalım ne yapacak...

Belki de annesi değildi aramayın diye başka bi arkadaşından böyle birşey yapmasını istedi. Siz annesini telefonda sesini ayırt edebilecek kadar tanıyor musunuz?

Hoş böyle Olsa bile her türlü amaç aynı yere çıkıyor ayrılmak istemiş uzmeyin kendinizi dönerse sizin de babanız (!)açsın ağzının payını versin

Yani yorumlara bakarken dedim bir ben mi farklı düşünüyorum. Kaynana ne de olsa her şey beklenir.

Yani yorumlara bakarken dedim bir ben mi farklı düşünüyorum. Kaynana ne de olsa her şey beklenir.

Erkek annesine hürmette kusur etmeyecek, onu kıracak şeyler yapmayacak ama hayatına da mudahale ettirmeyecek, aradaki bu dengeyi maalesef ki genellikle kuramıyorlar sonra böyle tatsız şeyler yaşanıyor.

Kurtuldum diye şükretmelisin ta ki zamanında benimde bu durum başıma geldi evlenene kadar seni idare edecekti.. insanları uzun süre geçmeden tanıyamıyorsun ne yazıkki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…