Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Bir de utanmadan "karım oldun ya" diyor. Sen buna bu kelimeleri söyletecek kadar nasıl güç verdin?

Onu hayatından çıkar ve öyle devam et hayatına. Zaten yapacak başka bir şey de yok. Bir dahaki ilişkilerinde de bu kadar saf olma, erkekler hiç akıllanmıyor çünkü sen akıllan.

Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!
Kadını değerli yapan kan değildir, eğer değeri sağlayan o ise bir estetik cerrah her şeyi hallediyor, kan da akıyor merak etmeyin! Değerden kastınız buysa eğer!
Kadına değeri kendisi ve karşısındaki adam(!) verir. Adam gibi adam verir! Böyle birlikte olduktan sonra, yan çizmez, tehdit etmez, ailesiyle hele hiç tehdit etmez. Sanki kız tek başına sevişti, ama her ne hikmetse kız o.ospu oluyor. Halbuki 2 kişiyle yapılan bir şeydir seks. Şu konudaki erkeğin bakış açısı o kadar iğrenç ki... Benle yattı demek ki o.ospu, e sen de onla yatmış oldun sen nesin peki?
Bir de kadın kendine değer verecek, biriyle sevişiyorsa her türlü sorumluluğu göze alacak. Bunu yaptıktan sonra bir erkeğin ardına gizlenip, evleniriz temizlenir kafasında olmayacak. Eğer bunu bir hata, leke olarak görüyorsa da yapmayacak! Ve de dayak yediği adamla yatmaya devam etmeyecek.
Ne yazık ki bu konuda ne kadın kendine değer veriyor ne de erkek!

Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara

çatlıycam şimdi orta yerimden..
ailen duymaz 20 yaşındasın git şikayet et..
ne yapacaksın bu adam bir süre sonra senden sıkılınca o fotoları başka amaçla tehdit etmek içinde kullanabilir..

Burada bir kadının bekaretini önemsiz gören kadınlara, Efendimizin tabiriyle,
"Bilmiyorsunuz, bilseydiniz yapmazdiniz.." diyorum ve ahirette görüşmeyi arzuluyorum.
Kimseyle de polemiğe girmeyecegim, zahmet etmeyin.

Bakıyorum da çok biliyorsunuz, yargılamak ne zamandan beridir kulun işi oldu?
Salih bir ameli garantilediniz de ahirette görüşeceksiniz, vay canına, kimden kaptınız cennetin anahtarını?
İnsanın yüreği, fikirleri bakire olsun,
"Tövbe kapısı kıyamete kadar açık" denir,
Bugün günahından(!) haberdar olup ayıpladığının, tövbesinin samimiyetinden haberin dahi olmaz.
Bu kadar parmak sallamak neden? Her şeyi zara indirgemek neden?

Samimi bir tövbe, kaç bakirenin zarına(!) karşılık gelir, onu Allah bilir.
Bu kadar uzaklaştırmayın ya, bu kadar nefret ettirmeyin.

Yazık!

Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara
Yapacağın bişey yok mu ? Şaka mısın kızım sen ?
İlişkiye girecek kadar aklı yerinde fotonu çektirip yarın bigün tehdit edeceğini bilemeyecek kadar safmısın?
Dayak yemişsin, küfür, hakaret bide diyosun ki bazen sevdiğini düşünüyorum. Yapacak bişey yok Allahım ya sen ciddi olamazsın. Burda kimse sana rezil olursan ona buna demedi ki ! Sen uydurdun onu.
Herkes anlat polise kurtul dedi
Ama görüyorum ki sen çekmeye razısın

hala bu kişiyle evlenmek istiyorsun üstelik korunmadan da beraberlik yaşıyorsunuz öyle mi?
sen zaten kendini yakmışsın ne diye bi çocugun başını yakmaya çalışıyosun doğum kontrol kullan bari

Evet, adam haklı. Mecbur değil. Yatmasaydın? Senin kendi beynin yok mu? Sizin zihniyetinizdeki insanların nesli tükenmeli bence artık çünkü sizin bu zihniyeti değiştireceğiniz yok.

offf cidden içim şişti..
oynamaya niyeti olmayan gelin yerim dar dermiş seninkide o hesap..
ne yapayım ne edeyim..

sen bir itiraf etsene seviyorsun bu adamı dimi?

Polemiğin kendisi sizsiniz zaten. Girmeye gerek yok.
Saygı duy derler, hakarete girme derler. Ama sabahtan beri evlilik dışı ilişki yaşamış olan, olabilecek üyeleri gömüp duruyorlar. Ya saygı bekleyen önce saygı gösterir!
Ayrıca kimse evlenmeden ilişki yaşamamış insanlara bir şey dememişken size ne oluyor da bir saattir çamur atıyorsunuz. Siyasette olsaydık var ya neler yazardım ya neyse...

• Beğen
Reactions: K_G
Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!

Iykkk..Bi kusup gelicem ne biçim zihniyet bu böyle

Vereceğim örnek çok iğrenç olabilir de daha önce semtte olan bir olay olduğu için aklıma geldi, yarın bi gün arkadaşlarımla da yatmazsan fotoğrafları ailene gösteririm derse ne yapacaksın? İmkansız mı sanıyorsun ? Ayrıca gayet de ailenin haberi olmadan bu konuyu çözebilirsin. Ayrıca ailenin ve arkadaşlarının gözünden düşmen şuanki durumundan dha kötü değil.

Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye

Saçlarından suruklenen mi :KK57:

Hayır, sevdiği için değil; seni "malı" olarak gördüğü için seni kıskanıyor.
Sevgilin olacak eril bünye şereften yoksun biri.
Ailen ve arkadaşların önemliyse, daha önemli bir şey var. O da sensin.
Kendine işkence çektirme. Sana fiziksel veya psikolojik şiddet uygulanmasına izin verme.

Bu adamla evlenip ne yapacaksın? Bir de çocuk gelir arkasından. Mutsuz bir aile gelir. Aldatmalar gelir. Dayak gelir. Belki ölüm gelir.

Yapabileceğin çok şey var.

Konuyu kapatıyorum çünkü konu kan'a kadar gelmiş.
Bekaret herkese göre değişir, kimi evlenene kadar el ele dahi tutuşmak istemez, kimi arada evlilik olması gerekmez der, herkesin kendi tercihidir.
İnsanlar sonradan pişmanlık yaşamayacaklarsa özel hayatlarında dilediğini yapabilirler.

Sana gelince konu sahibesi genç arkadaşım,
ayrılmak istiyorsan ayrılırsın, tehdit ediliyorsan şikayetçi olursun, birlikte oluyorsan da bu senin tercihin ama henüz çocuk yaştasın ve cinselliği aşk, sahiplenme sanıyorsun.

Genç kızlara tavsiyemdir, evleneceğiz diyen herkese inanmasınlar, evliliklerin bile garantisi yokken üstelik.
Arkasında duramayacağınız, sonradan pişmanlık yaşayacağınız hiçbirşey yapmayın, üzülen siz olursunuz.

Son düzenleme:
Back
X