Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

O kucuk dediginiz zarin onemini anlayan zaten onune gelenle dusup kalkmaz

Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik

Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!

Ciddi misiniz siz ya?
Telekomünikasyon çağındayız, eskiden beridir yapıyor gençler yapacakları her şeyi, sadece haberdar olmak zordu, artık her şey göz önünde.

"2 damla kan gelmesin, kıymetim(!) gitmesin" diye kendisini anal yollara sevk eden kadınlarımızın değeri daha yüksek demek ki gözünüzde. Namus dediğiniz şey nedir? Sizin tek elinizde midir, bi siz mi anlarsınız namustan?
İki damla kanmış kadını namuslu yapan vay be, alnına leke olacak olsaydı o zar, yeri bacak arası değil, iki gözünün arası olurdu.

Kafaya bak.

20 yaşıma donebilsem bi atom da ben parcalardim o kadar kiymetliki şu yillarin değerini bil. Hayat beklemez

• Beğen
Reactions: K_G
Bazen acaba beni sevdiği için mi kiskaniyor ondan mi falan diyip mutlu oluyorum ama bugünkü olaydan sonra her şeyin ilişkiden ibaret olduğunu daha iyi anladim. Ama yapabileceğim bir şey var mi ? Yok. Dediğiniz gibi şikayet edersem ailemin arkadaslarimin gözünde çok düşerim ve kahrolurum bu üzüntüyle hayat boyu ne yapacagimi ben de bilmiyorum herkese yine de çok teşekkürler iyi kotu yorum yapanlara

Burada bir kadının bekaretini önemsiz gören kadınlara, Efendimizin tabiriyle,
"Bilmiyorsunuz, bilseydiniz yapmazdiniz.." diyorum ve ahirette görüşmeyi arzuluyorum.
Kimseyle de polemiğe girmeyecegim, zahmet etmeyin.

Buradaki kadınların tanımadıkları ve zor durumdaki genç bir kadına öfkeyle niye yaptın, nasıl böyle yaparsın diye yüklendiklerini görünce insanların bu durumları ailelerine neden anlatamadığını, neden bunca şeye maruz kaldığını anlıyorum.
Allah korusun kızım hiç böyle şeyler yaşamasın. Ama bunun garantisini vermem. Umarım Allah karşısına iyi insanlar çıkarır.
Garantisini verebileceğim tek şey ben asla böyle olmayacağım, kızım olursa her şeyi gelip bana hiç çekinmeden anlatabilecek. Yargılamadan çözüm odaklı yaklaşacağım.
Kimsenin tehditine pabuç bıralmayacak bu yüzden.

Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
sacindan suruklesin dayak ye ve hala mecbursun deyip bakis acisini merak et :) bence sen bakis açini degis sekerim

Burada bir kadının bekaretini önemsiz gören kadınlara, Efendimizin tabiriyle,
"Bilmiyorsunuz, bilseydiniz yapmazdiniz.." diyorum ve ahirette görüşmeyi arzuluyorum.
Kimseyle de polemiğe girmeyecegim, zahmet etmeyin.
Polemiğin kendisi sizsiniz zaten. Girmeye gerek yok.

Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin

[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm

Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?

Yani haketmissin demek istemiyorum ama niye evlenmeden böyle bir ise kalkisiyosun bu kadar mi azdiniz yaaa az sahip çıkın uckurunuza

Bir kadının bekareti sadece kendi için önemlidir.
Bekaret bir "namus" ögesi değildir.
Ayrıca, bir kadın bir zar için öldürülüyorsa, dövülüyorsa, "ikinci el(!)" görülüyorsa, değersizleştiriliyorsa; bu bağlamda o bekaret önemsizdir.

Arkadaşlar ben sirf mecbursun deyip duygularini öğrenmek istedim yoksa beraber olduğumuzdan günden bu yana bircok kez ayrilmak isteyen taraf ben oldum hatta bitirelim dediğimde saclarindan sürülen dayak yiyen ben oldum. Ben sadece bakis acisini merak ettim sirf o yüzden dedim mecbursun diye
saçlarından sürülüp dayak yediğin adamla evlenmek istediğine emin misin? Bence de evlenmeye mecbur değiliz diyip yol verin şöyle hanzolara...

Sende izin werdin? Şimdi orta yerimde çatliycam senin yüzünden :KK20:
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Konu açtın cwp yaz !
Yoksa kapattır konunu burda sana yorum yapıyoruz werem ettin insanları cewap yazıyon 2 cümle
Ayri kaliyoruz özlüyorum vs dedi ben istemesemde nolcak benden baska kim görecek dedi.

Erkekler mecburi işlerden hoşlanmaz bir kere baştan kaybedersin bu şekilde yaklaşırsan.. Tabi o da senden istediğini alana kadar baya bir dil dökmüştür kim bilir ne sözler verilmiştir. Maalesef insanoğlu böyle bir şey. Sakın ne kendini ne onu zorunlu hissetme.. plansız ve düşünmeden yapılan evliliklerin ömrü çok uzun olmuyor birde çocuk olursa olan çocuklara oluyor!

Back
X