Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik

Bunu onunla dahi konuştum hicbir şey yapamazsin polise giderim şikayet ederim dediği şey su : '' bana hicbir şey olmaz anne babanin yaninda rezil olduğunla kalirsin bana kimse bi şey demez polisler dahi herkes sana o....pu gözüyle bakar.::
Bak bişey diyim mi o seni iyice korkutmuş
Tehditle işini yürütüyor
Ama sanada sinir oldum bunca olaylar war sen benle yattın evlencen mi derdindesin.. Asıl sen sakın ewlenme! Ayrıca zorla yatmamış başta istemişsin, yani hata yapmışsın.
Korkma tehditlerinden dövdürme kendini !
Git şikayetçi ol gerekirse ailene sığın anlat! Ciddiyim!
Ewlatlarısın o.... Diyip atmazlar korkma.
Ama bunlara boyun eğme sakın
20 yaşındasın ya okul okuyosun sen Nasıl fotoğraflarını çektirirsin- yollarsın yada buda moda oldu ay bayılıcam artık

Malesef kadinlarimiz boyle kendilerini onemsizlestiriyorlar bi insan namusu icin yasar yorumlara bakiyorum da sanki cok normal biseymis gibi yok ben yattim yok ben kaltim bu nedir ya midem almiyo artik
Genelleme yapmak istemiyorum ama o iki damla kandan başka elinde bir şey olmayan kadınlar böyle düşünüyor işte.. Tek hazinesi o çünkü.

Ben aradim önce lavoboda konuştum ağlayarak .içerden ses gelince kapattim direkt yüzüne polisin ondan sonra farkli bir numaradan arayip ekip yönlendirebilir iz vs tarzinda konuştular adres istediler bende korkup arkadasima saka yaptigimi falan söyledim israr etti polis ama iyiyim bir şey yok tarzinda konustum

Ne zaman oldu bu olay ? Şaka yaptım dediğinizde bunun bir yaptırımı var, öyle kolay değil sıyrılmak.

Iyiyim , ha tamam o zaman senin şakanı affediyoruz :)

Bak bişey diyim mi o seni iyice korkutmuş
Tehditle işini yürütüyor
Ama sanada sinir oldum bunca olaylar war sen benle yattın evlencen mi derdindesin.. Asıl sen sakın ewlenme! Ayrıca zorla yatmamış başta istemişsin, yani hata yapmışsın.
Korkma tehditlerinden dövdürme kendini !
Git şikayetçi ol gerekirse ailene sığın anlat! Ciddiyim!
Ewlatlarısın o.... Diyip atmazlar korkma.
Ama bunlara boyun eğme sakın
20 yaşındasın ya okul okuyosun sen Nasıl fotoğraflarını çektirirsin- yollarsın yada buda moda oldu ay bayılıcam artık
Bu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cekti

Adam doğru demiş yatmasaydın sen de.
Evlenmek için birlikte olmak erkeklere inanılmaz itici geliyo bence al bu da örneği.
Dipnot: bu adam senle asla evlenmez biraz daha zorla kapıyı gösterir
+1

Göstereceği falan da kalmamış, ben mi zorladım yatmasaydın derkenki tavrı zaten defol git diyor açıkça. :KK51:
Hem evlenmeyeceği aşikar, yani illaki ilişki bitecek sinyali veriyor. E bu zaten git deme şeklidir.
Adam konuyu açana kadar gayet eğleniyordu, memnundu vaziyetten ama evlilik deyince dank etti herhalde. :KK14: Şu anki yaşadığı hayatı düşündü, evliliğe değmez bu kadarı dedi. Yani bir sürü kız varken birine resmen bağlanmak ya da konu sahibiyle evlenmek çekici gelmemiştir. :KK51: O nedenle biraz sert çıkış yapmış, paniklemiş. Az daha üstelerse konu sahibi, çok daha sert konuşacaktır.

Tamam konu sahibi biraz safça davranmış ama karşısındaki de mükemmel biri değil. Başta adam sözünü tutmayan birisi, böyle biriyle evlenip ne yapacak ki? Bir imza bu adamı sözüne sadık, yalan söyleyemeyen biri mi yapacak? O nedenle ben bırakması taraftarıyım. İlk sayfa hariç yorum okumadım, direkt yorum yapıyorum, gelişme falan varsa bilemeyeceğim tabi.

Zaten böyle bi adamla evlenmek senin hayalin olmasın, sana değer verse emin ol bu yaşadıklarını yaşamazdın.sen ve hayat çok kıymetli, kendine bu kötülüğü yapma inan çok pişman olursun ve ilerde anlarsın...

Bu olay 1-2 ay önce oluyor. Fotoğraflari kendisi cekti
Lütfen bir daha bunların olmasına izin vermeyin, emin olun onu ihbar ederseniz hiçbir şey şuanki durumunuzdan daha kötü olmayacak. Lütfen susmayın.

Elinizde sizi tehdit ettiğine dair belgeler toplayın (telefon mesajları vs) ve hemen savcılığa başvurun.

Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin

[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm

Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
Bu ne biçim bi diyalog böyle ya :KK57:

Back
X