Herkese merhaba aklima nezaman bi kinu takilsa hem k.kulbune baktim ama hic bizaman uye olmadim uzun zamandir kilo vermeyi istiyorum eskiden 52 kiloydum boyumda uzun olunca cokta olmasa guzel bi fizigm vardi:) ne olduysa yurtaki kizlara uydum abur cubur yemeyen bennn uyuyana kadar yedim bazi geceler mide toklugundam uyuyamadim 6 ayda 5 kilo aldim herkes cokta degilmis die bilir ama hep basende toplandiyeter diyim basladim bemle beraber zayiflamak isteyen varsa cok mutlu olurum tanisip bu isi eglenceli hale getirebiliriz:))
Meraba canim 23 yasindayim boyum 168 57 kiloyum aslinda dedigim gibi 52 kilodaydim herkesin begendigi kiskandigi kisiydim af aramizdasu aldigim bes kilo bildigim sadece basenimde ( ayrica ben ara ogunde su zencefil zerdecal yogurt kurunu yapcam bayagi olumlu yorumlar okudum ve yuruyus yapcam bukda zaman zayif olmamin tek nedeni yuruyustu okuldan dolayi yapamadim sence ne yapabiliriz birbirimize yardimci olalimmm♥♥
Tamamm hemen atiyorum.ozmab bn yogurt kurunu deneyim sende maydanoz kyrunu bakalim hangisi etkilyse ona devam ederizYok bilmiyorum özelden link atsana bi
Bende elma sirkesi+su yu denicem o olmazsa maydano ve limon kürünü denicem yorumlarına baktımda her ikisi içinde 6 kiloya kadar veren olmuş 4-5 ayda tabi ama yediklerine dikkat etmeden felan bizde dikkat edersek 2-3 aya hallederiz inşallah
Tabii bn iki ara ogunu yapmayacam orda yogurt kürü var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?