Buarda adin ne sevgi bn:)Sen kac kilo vermek istiyosun.hemen yarinn basla sende vakit kaybetmeyelim kilo kaybedelim:))Bende katılmak istiyorum yaa kendi kendime yapamıyorum diyet falan
Buarda adin ne sevgi bn:)Sen kac kilo vermek istiyosun.hemen yarinn basla sende vakit kaybetmeyelim kilo kaybedelim:))
ismim canan. 63 kiloydum memlekete gittim geldim 10 günde 65 kiloyu gördümhedef şimdilik 60 :) şimdi kalktım 3 bardak suyumu içtim ( o kadar içebildim ) 50 adet mekik çekecem ve bir tatlı kaşığı çörek otu yiyecem sonra kahvaltı :) veeee bir hafta tartıya bakmak yok hadi bakalım başlıyoruz
Gunaydin cananbende elma sirkeli yesilcayimi ictim kahvaltimi yaptim yuruyuse cikiyorum:) bence hepimiz cok ii kilo vercez hissediyorum corekotu ise yariyomu ilk defa duyuyorum
Yaa kızlar şu maydanoz kürü çok ekşi içemedim .. Midem kalktı sanki... Ben en iyisi Elma sirkeli suyu uygulayayım
internette öyle okumuştum annemde öyle söyledi bende bugün başladım yemekten yarım saat kadar önce yenirse zayıflatıyormuş yemekten sonra balla yenirse kilo aldırıyormuş. benim yürüyüş yapabilecek ortamım yok evde bişeyler yapmaya çalışacam:)
evet yaaa onu bende içemedim malesef
Yaa kızlar şu maydanoz kürü çok ekşi içemedim .. Midem kalktı sanki... Ben en iyisi Elma sirkeli suyu uygulayayım
Bende mi onu yapsam kac kasik bi kasik mi:)
Elma sirkeli suyu bn yapoyorum guzel ama sabah aksam yapiyirm her yemkten obmnce degil. Ya su yogurt kurude igrenc disardayim oglden sonra yapamayacmbuarada tarti ariyorum oneriniz varmi kizlar:))
Gamze ya su yazinda kullandugin smile ifadeleri coj tatliii:) bn telfen gitlriyorum die mi yokkk bende istiyorummm:-D:-D:-D
Ayyy niee calismiyoi mukummel olurdu hergun bi saat yapardin hic disari cikmana gerek kalmazdiBu sabah yürüyüş yapamadım
Evde yürüyüş aleti vardı ... Ne zamandır evden kimse kullanmıyodu .. Şimdi bide yeni taşındık felan , bozulmuş galiba çalışmıyoo
benim tartım arzum dijital memnunum öneririm
evet canım bi tatlı kaşığı sadece çiğniyorsun biraz acı ama ben tozunu aldım suyla yutuyorum
Bendekide tozz ayyy kilo vermk icin her yola basvuruyom coj merak ediyorum bu hafta vercek miyim:)))
Ayy ablaminda o cok memnun bulamadim bi turlu internten alirim artik:)buarada corek otunu aldimmmmm bi cay kasigimi:)
Banada yapiyolarrr sonrada ama kotu durmamis diolar cok sinir bozucu:)))inşallah veririz az önce arkadaşlarla oturduk da sen kilo mu aldın dediler ayyyy çok kötü bi durum yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?