benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Buarda adin ne sevgi bn:)Sen kac kilo vermek istiyosun.hemen yarinn basla sende vakit kaybetmeyelim kilo kaybedelim:))

ismim canan. 63 kiloydum memlekete gittim geldim 10 günde 65 kiloyu gördüm hedef şimdilik 60 :) şimdi kalktım 3 bardak suyumu içtim ( o kadar içebildim ) 50 adet mekik çekecem ve bir tatlı kaşığı çörek otu yiyecem sonra kahvaltı :) veeee bir hafta tartıya bakmak yok hadi bakalım başlıyoruz

Gunaydin canan bende elma sirkeli yesilcayimi ictim kahvaltimi yaptim yuruyuse cikiyorum:) bence hepimiz cok ii kilo vercez hissediyorum corekotu ise yariyomu ilk defa duyuyorum

Gunaydin canan bende elma sirkeli yesilcayimi ictim kahvaltimi yaptim yuruyuse cikiyorum:) bence hepimiz cok ii kilo vercez hissediyorum corekotu ise yariyomu ilk defa duyuyorum

internette öyle okumuştum annemde öyle söyledi bende bugün başladım yemekten yarım saat kadar önce yenirse zayıflatıyormuş yemekten sonra balla yenirse kilo aldırıyormuş. benim yürüyüş yapabilecek ortamım yok evde bişeyler yapmaya çalışacam:)

Yaa kızlar şu maydanoz kürü çok ekşi içemedim .. Midem kalktı sanki ... Ben en iyisi Elma sirkeli suyu uygulayayım

Bende mi onu yapsam kac kasik bi kasik mi:)

Bu sabah yürüyüş yapamadım
Evde yürüyüş aleti vardı ... Ne zamandır evden kimse kullanmıyodu .. Şimdi bide yeni taşındık felan , bozulmuş galiba çalışmıyoo

Bu sabah yürüyüş yapamadım
Evde yürüyüş aleti vardı ... Ne zamandır evden kimse kullanmıyodu .. Şimdi bide yeni taşındık felan , bozulmuş galiba çalışmıyoo
Ayyy niee calismiyoi mukummel olurdu hergun bi saat yapardin hic disari cikmana gerek kalmazdi bn bugn iki saat yurudum:)) carssya cikacaktimm yuruyerek gittim:)) oldum resmnnn donuste yuruyemedm ama:)

Son düzenleme:
Buaraa kizlar aktarcidaydim gozume sarimsak cayi ilisti adam hic alma dedi kayisili bi form cayi var herks bundan aliyoo etkiliymis dedi aldim hemen:)) umarm kandirmamistir beni gelismmeleri yazarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…