benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Evetttt ilk gunumu yaziyorum:) bir elma yedim biraz oyalandktan sonra 2ekmk biraz peynir 5 zeytn yesillikten olusan kahvalti ogle disardaydim bi diyet biskuvi bi muzlu sut 4 kuru kayisi uc avuc kuruyemis(burayi abrtigimi biliyorum ama lanet olasun ki hasta oldum tatli istegini bole bastirdim aksamda bi kepce corba iki yesilcay ictim suyumu ictim iki saatte yurudum siz neler yaptiniZ

Bende sabak 2 dilim ekmek , peynir ve yeşillik yedim. Öğlen 6 yemek kaşığı gelecek kadar taze fasulye ve elma yedim . Akşam da ağır olmasın diye 4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 4-5 kaşıkta taze fasulye yedim akşamı erken yedim o yüzden sonradan açıktım onun içinde 1 elme yarımda nar yedim

Ooooo cokk iyii hisediyorum kilo vercz:) bn su aldigim kayisili cayi iciyorum icine elma sirkesi corek otu tarcin attim tadi fena degil:) bugun cok dikkat etcem; )

sabah mekiğimi çektim 4 5 tane zeytin küçük peynir ve ekmek ucu yedim ( ekmeğin ucu hep benimdir) öğlen içinde patlıcan közledim ondan yiyecem az ekmek yok

çok motive oldum tartıya çıkmayacam diye çok direndim ama dayanamadım artık pazara kadar tartılmak yok bakalım ne kadar gidecek :)

Benceee verceksiniz yaaa inaniyorummm pes etmeyin sakinnn!!!!! yeni tartimi aldimmm hadi hayirlisi kilomu solemiyorum hastayim biraz fazla cikiyo:))))

Evetttt ikinci gunumu yaziyorum; ) gozumu ac actimmm iki avuc kuruywmia 6 girisini 4 kayisi yedm( baktim cok kuruyemia yiyom depoya kaldirdim ogle bi salcali ekmek yogurt peunir yesillik aksamda bi corba cacik haslanmis yumurtayla yapilmi salata sizleriiu gorelimmmm

Bende sabah yine 2 dilim ekmek peynir ve yeşilliklerden oluşan kahvaltı ( çay sevmiyorum o yüzden içemiyorum )
Öğlen biraz sebze yemeği ve 3-4 kaşık kadar yoğurt 2 dilim ekmek
Akşam 2 elma 4-5 kaşıklık sebze yemeği 2 dilimde ekmek birazda yoğurt Elmalar küçüktü yemekten yaklaşık 10 dk önce yedim açlığımı bastırsın diye

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım 1.58 buyunda 60 kiloyum, göbegım fılan fazlaca var. zayıflamam gerekıyor, boyumda kısa zaten bugün bütün vücut ölcülerimi aldım spora baslıycam evde oldugu kadar videolarla fılan, yesıl cay ıcıyorum gunde ıkı bardak cıvarında. az yıyıyorum seker-tuz ve ekmegı hıc yememeyı dusunuyorum. yağları yakıyomus yogurt yıyorum gunde bı kase, yine bagrsak calıstırıyomus kuru kayısı yıyorum 3-4 tane, akşam 6 dan sonrada bısey yememeye dıkkat edıyorum uamrım zayıflarım, ama tek basıma olunca olmuyo bende sızınle bırlıkte diyetıme devam edebılır mıyım ?

Yaşıtımı buldumm Bende 16 yaşındayım 2 gün önce başladık bizde
Hedefin kaç ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…