Benimleyken bile hep onu sevmiş..:(

:31:
Ben öncelikle yaşınızı merak ettim ve erkek arkadaşınızın yaşını.Yani çünkü karşı taraf karakteri oturmamış biri bence,6 gün çıktığı kıza aşık olabilir çünkü bence aşkın zaman kavramı yoktur orası ayrı ama başka birine bu tarz saygısızca kelimeler söylemesi ve seninde 1 saate yakın böyle sözleri dinlemen hoş bir durum değil.Bir şarkı var Levent Yükselin söylediği ve sözlerini çok severim ben...
''Hadi hazırım yeter ki onursuz
Olmasın aşk
Ölürüm yoluna ölürüm de yine
Boyun eğmem
Yakarım dünyayı uğruna ama
Sana eğilmem
Öyle sınırsız öyle derin
Öyle çok severim ki korkarsın kuruyup
Çöle dönsem de pare pare olsam da
Yenilmem.''
Saygının olmadığı sevgiden fayda gelmez...O kişinin internet adreslerine girme,onu takip etme,kendine saygı duy biraz...Zaman herşeyin ilacı...

yorumun süper.canm ya ben napcam benmkinide baksana bir.lütfen banaada akıl ver:)mümkünse tbi.d

1 saate yakın konuştuk çünkü ben şoktaydım.. ne demek bu noluyor ya.. normal bi konuşma geçti önce şaka sandım..
niçin böyle kandırdın o zaman.. aşık değilsen neden aşkım dedin falan.. tartışma hararet yoktu ben üzülmüştüm..o zaman 10 günlüktük o yüzden sakin olabiliyordum yaşanmışlık çok azdı..
ama sonra işte seni denedim dedi..bi kaç gün baya soğuktum..
ben 22 yaşındayım o da aynı.. ama psikolojk rahatsız ilaç kullanıyor..

üzüldüm canım durumuna gerçekten .. Benden tavsiye unut ama tabi dile kolay söylemesi .. Onu hatırlatan hiçbir şey yapma hep ondan uzak ol yeni arkadaşlıklar edin mesela hobiler edin ee ne demişler göz görmeyince gönül katlanırmış ....

Bu tarz insanlar ne yapar ne ederler mutsuz olmanın, hayatlarını çekilmez kılmanın, aşkta hep sorun yaşamanın bir yolunu bulurlar. Sen dua et ki evlenmemişsiniz, evlenenleri tanıyorum ve ne durumda olduklarını malesef... Sen onu unut gitsin o seni illaki hatırlayacak inan bana :34:

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar..
onu sevgili olarak özlemiyorum zaten.. sevgisi bitti zaten içimde..
aklıma ismi geliyor birde yaşadığımız güzel bikaç anı.. onda da ses ve yüz tam hatırlayamıyorum..
zaten biz 1 ay çıktık bunun 2 haftası şehir dışındaydı..
çok anı yok.. yaşanmışlık yok çok fazla çok şükür..
ama yine de 1 gün bile çıksak o bir günü aklı kalbi benimle olmasını ve güzel bir anı olucak demesini isterdim..
ama bana hakkını helal et seni üzdüm.. kusura bakma falan demedi..
bana sesinden iğreniyorum kalbim karaydı senle iyice karardı.. aşktan soğuttun sevgiden soğuttun vs vs vs..
gören aldattım sanıcak.. sanki ben ona yaptım bana yaptıklarını...

birde canımı yakan.. annem ayrılmamızı istiyor diye bahane bulmuştu ayrılamadan 2 gün önce.. orada bana aşık olsam sana annemi çoktan ikna ederdim dedi..sonra biz tartıştık sınav haftamda çok iyi oldu demişim..sonra bu birden ikna edicem dedi sonra aradı ikna ettim falan die..aşığım sana ki ikna ettim dedi.. dediği meğer tartışırken sınav haftamı öğrenmiş laf arasında vicdan yapmış bana ikna ettim demiş geçmiş..bunu sonra öğrendim hatta annesi ayrıl dememiş bile sadece anlaşabilir miyiz diye sormuş .. bahane işte..

Hic uzulme ve kafaya takma canim..
Inan boyle insanlara degmez, yolun basindayken ne mal oldugunu ogrenmisssin cok sanslisin bence:))
Karsina seni hak eden ve degerini bilen biri cikinca bu gunlerine cok gulersin:))
Yasamina devam et ve olanlari unut..
Unutma sen cok degerlisin :))

Allahıma çok şükür erken gördüm.. aylar geçseydi üstünden.. tam iyice alışmışken öğrenseydim yıkılırdım herhalde..
ben hayatımda bu hakaretleri işitmedim.. o yüzden çok dua ediyorum Allahım dediklerinin acısı çeksin diye..
üzüldüm ne bileyim.. 1 ay içinde kaç kere evle babasıyla sorunu oldu dinledim..
ondan sonra kılımı kıpırdatmamış muamelesi görmek zoruma gitti..
ben acilde kötüyken o o...puyu ekleyip benden nasıl gizler bunu düşünüyormuş.. ama bi laf varya

senin yere göğe sığdıramadığın erkeği bi o...pu gelir tek kişilik yatağa sığdırır...gerçektende öyleymiş.

Canım, sen şu an inan ya da inanma, o öyle bir pişman olacak ki..
Gün gelecek seni mum ışığıyla arayacak.
Böyle seven birine kıyabilmiş ve bu kadar değer veren birinin ahını almış..
Kesinlikle bu yaptıkları yanına kar kalmaz.

Son düzenleme:
Canım, sen şu an inan ya da inanma, o öyle bir pişman olacak ki..
Gün gelecek seni mum ışığıyla arayacak.
Böyle seven birine kıyabilmiş ve bu kadar değer veren birinin ahını almış..
Kesinlikle bu yaptıkları yanına kar kalmaz.

inşallah tatlım..
geçmişimdeki bi erkeğe bu kadar kırıldığımı hatırlamıyorum..
inşallah.. Allahım ona öyle bir ceza versin ki..

Ben seni anlıyorum.
Seni şu an bu kadar üzen ne ona duyduğun aşk ne sevgi..
Bu kadar değer verirken severken, sevgiliden çok dert ortağı olup yardımcı olmaya çalışırken, kandırılmış olmak.
Ama o senin şu an çektiğinin çok fazlasını çekecek.
Zamanı gelince vicdanı rahat bırakmayacak onu.
Zaten şu yıllarını ruhunu çürütmekle heba ediyor. Psikolojik sorunlarını bu yaşadıkları da tetikliyor.
Belli bir yaşa geldiğinde o depresyondan hiç çıkmayacak. Senin gibi seveni olursa o zamanda ne ala..

Ben seni anlıyorum.
Seni şu an bu kadar üzen ne ona duyduğun aşk ne sevgi..
Bu kadar değer verirken severken, sevgiliden çok dert ortağı olup yardımcı olmaya çalışırken, kandırılmış olmak.
Ama o senin şu an çektiğinin çok fazlasını çekecek.
Zamanı gelince vicdanı rahat bırakmayacak onu.
Zaten şu yıllarını ruhunu çürütmekle heba ediyor. Psikolojik sorunlarını bu yaşadıkları da tetikliyor.
Belli bir yaşa geldiğinde o depresyondan hiç çıkmayacak. Senin gibi seveni olursa o zamanda ne ala..

şimdiye kadar zaten rahatsızlığını duyanlar kaçmış gitmiş..
banada söylememişti bi gün birlikteyken kriz gibi birşey geldi.. ilaç alması gerekti yanımda aldı bende sordum söylemek zorunda kaldı..
dengesiz tavırlarını gören gitmiş zaten..
vicdan meselesine gelince ben sana çok kırıldım böyle yaptığına dediğimde bile..
ben iyi niyetimi, vicdanımı (şehir söylemeyeyim) ili genelevinin 17 numarasında bıraktım hayat dersi verme bana dedi..
ne alaka ne demeye çlaıştı anlamıyorum.. ha onunla yatmış olsam anlardım da aramızda bişi olmamışken bana böyle şeyler söyledi..
vicdanım yok demek istedi herhalde..

az önce bir şiir paylaşmış kızlar kendmi tuttum çok çk az baktım facesine..
şiirde aynen şu söz geçiyordu..
gittin ve ben sesini çok özledim..

ve bana ayrılırken sesinden iğreniyorum demişti
Allahım sen biliyorsun görüyorsun bunları..
nolur yaptıkları yanına kalmasın:43:

sadece hoşuna gittiği için de paylaşmış olablir..
kendini daha fazla üzmemelisin bence.. o kadar şey söylemiş kalbinden onu atman gerekiyor..
yoluna devam edebilmek için silmelisn takip etmemelisin belki de canm..
dua et bol bol inş. birgün tamamen biter içinde..:75:

canım çok bakmamaya çalışıyorum zaten tutuyorum eskiden saat başı bakardım şimdi tutuyorum günde 2 kere bakıcam dedim..
yavaş yavaş azaltıyorum..
hala inanamıyorum yaa 2 günde bir erkek nasıl değişir..
arayıp sana gelince irmik helvası yaparım aşkıma özel.. diyip 2 gün sonra seni hiç sevmedim aşık olmadım..iğrenyorum senden falan..
hala şoktayım.. mantıklı glemiyor

bence kaçma yüzleş birlikte çektirdiğiniz bi resmi eminim evde çerçeveli bi yere koymuşsundur
onu bile kaldırma yüzleşmek sık yüzleşmek ve duyarsızlaşmak gerekir diye düşünüyorum düşün onunla ilgili herşeyi kaldırıp atmak unutmak çare değil aylar geçse onunla ilgili hiç bişi görmesen aylar sonra bi cafede tesadüfen rastlasan nolucak dizlerinin bağı çözülür eminim en ii metot kendini duyarsızlaştırmaktır böylece fizan da da olsa dizinde de olsa sallamazsın ;)

sanırım dediğin oluyor.. duyarsızlaşıyorum..
mesela yatak arkadaşı dediği kıza merhaba yazmış nasılsın iyi misin bi sorun mu var yazmış..
kız da şimdi çıkıyorum cnm sonra konuşuruz demiş..
ilk zamanlar ne yazmış diye meraktan kuduruyordum.. şimdi konuştuklarına bakayım falan diyorum sakin bi şekilde..
paylaştığı şarkılara bakıyorum..
sadece zoruma giden hala sesinden iğrendim lafı..
o cümleyi asla unutamayacağım..

sanırım dediğin oluyor.. duyarsızlaşıyorum..
mesela yatak arkadaşı dediği kıza merhaba yazmış nasılsın iyi misin bi sorun mu var yazmış..
kız da şimdi çıkıyorum cnm sonra konuşuruz demiş..
ilk zamanlar ne yazmış diye meraktan kuduruyordum.. şimdi konuştuklarına bakayım falan diyorum sakin bi şekilde..
paylaştığı şarkılara bakıyorum..
sadece zoruma giden hala sesinden iğrendim lafı..
o cümleyi asla unutamayacağım..

arkadaşım bakk ben dun devrim yaptım resmen.ben onu faceden takip etmiyorum bu o kadar acıyı uzatıyor ki.vee 1 ay sonra dun onun listemdeki sevdiğimde olsa bütün eş dost arkadaşlarını sildim ve bi kaçına onunla ilgili herşeyi hayatımdan çıkardım anlayışlı olmanızı bekliyorum filan yazdım bi kaçına ayıp olmasın die.ve dun ona ole bi msj attım ona karşı ne sevgim ne kinim olmadıgını içeren ve cvp verdi bana şoka girdim.şuan daha güçlü hissediyorum kendimi

yüzünü sesini unuttum onun..
hatırlayamıyorum..zaten ayrılmadan 1 hafta önce memlekete gitmişti..
yaklaşık 2 haftadır yüzünü webcamdan 2 kere görmüştüm..
artık sevmiyorum aşık da değilim..
acı da çekmiyorum..
tek istediğim bana ettiği lafları ona yedirmek

yüzünü sesini unuttum onun..
hatırlayamıyorum..zaten ayrılmadan 1 hafta önce memlekete gitmişti..
yaklaşık 2 haftadır yüzünü webcamdan 2 kere görmüştüm..
artık sevmiyorum aşık da değilim..
acı da çekmiyorum..
tek istediğim bana ettiği lafları ona yedirmek

bu burda bitmez emin olki onada sıra gelir yeterki inan

Back
X